Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 30
lavi02 spune:
Si Nati baga cam 2 somnicuri pe zi, de regula. Rar unul singur, dar atunci e de 2 ore iar seara e FRANTA.
Noki_Lara spune:
Fetelor, vreau si io un sfat, de la cine se pricepe - experientza, citit etc: peste tot unde am fost la gradinite particulare toti zic ca de la 2-3 ani nu se pune accent pe educatie si invatat diverse chestii. Ca nu exista programa de la MEC si ca mare lucru ce sa faca cu ei pana la varsta de 3 ani???
Ce parere avetzi? Chiar asa este? Io zic ca s-ar putea totusi incet-incet intra intr-un sistem de invatamant - evident, la nivelul lor, dar mai mult decat stat si jucat, nu? 
Apropo...Gandacel - in primul rand bafta la medic. Apoi zi-mi si mie te rog, la ce gradi particulara l-ai dus pe Bogdanel? esti multumita? Acelasi lucru ti-au zis si tie acolo?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
maria_alexia spune:
Nu ma plangeam, DF, de cele 2 reprize de somn! E super asa, vin de la serviciu, nu apuc sa fac nimic-nimic decat sa mananc rapid si iesim la plimbare, iar dupa 5 il culc si-mi trag si eu sufletul!
Cand doarme o singura data, de la 13 la 15 si ma ia apoi de odihnita, pana seara e taaare greu!
Noki, nasol de tot cu zona verde, nu-i deloc normal! Poate ar merita sa incercati sa schimbati situatia, nu stiu unde sa va adresati... Pe www.domnuleprimar.ro ? ![]()
Cunosc specimenele de gardieni care fac exces de zel, anul trecut ocupatia celor din parcul nostru era sa urmareasca nu cumva sa se suie vreo mamica cu bebel in brate pe leagan (dintr-ala cu lanturi)! Dar toti golanii minori aveau voie
.
Noi cand avem timp mai putin si nu ajungem pana in parc, mergem in curtea unei gradinite din zona la leagane, dupa-masa e voie ![]()
Ceea ce-mi aduce aminte: Madau, am vazut si eu pozele cu Mirunici in parc, super ca de obicei! Si locul de joaca e mortal! 
lavi02 spune:
Noki, aia de la Acorns pretind ca i-ar invata ceva si sub 3 ani. www.acorns.ro
In rest nu stiu cum e cu gradi particulare, eu stiu doar la cresa unde se invata doar:
-olita, mancat singuri, imbracat/dezbracat, spalat pe manute inainte de masa, etc
-cate o poezioara si cate un cantecel de la doamne
-cantecelele de pe cutiutele muzicale care mergeau mai mereu; pe astea se mai si dansa si mai faceau si ceva gimnastica, cine voia, of course.
In rest, se jucau.
A si mai aveau "activitati frontale" - discutii cu doamnele - ce au facut in vacanta, etc.
La gradi la Silvia, grupa mare, fac de toate: colaje, plastilina, om de zapada din gris, acuarele, fulgi de zapada decupati, etc, etc. Au avut o tema mai lunga despre viata la Poli, au invatat multe despre animalele polare samd.
Ieri aveau o papusa cu figura dintr-o lingura de lemn si corpul dintr-o punga de hartie, au lucrat la ea mai multi copii. Tare fain! M-as mai duce si eu la gradi ![]()
Eu sunt multumita cu gradi de stat.
Mai putin multumita cu mancarea. Dar la nemultumire contribuie si gusturile rafinate ale don'soarei ![]()
Noki_Lara spune:
Lavi- 
saru mana de info! Vezi tu, io nu tin neaparat s-o dau la particulara. Din contra, tare bine mi-ar prinde sa NU dau atatia bani. Dar numai cele particulare iau d ela 2 ani. Si din toamna moarta-copata trebuie s ama intorc la serviciu.![]()
Cu mancarea ce sa mai zic..de-aia chiar ca mi-e frica. desi acuma, sa bat in lemn, papa bine Sarah. dar trendul general si felul ei de a fi e cu mofturi la papa.
[b]Mariab/b]- buna idee. Ia sa incerc sa fac ceva. poate reusesc. Ca ma gandesc ca vine vara si o sa fie scandal maaaxim pe tema asta. Plus ca nu e normal asa ceva. Si sarah e obisnuita de la mama din parc sa misune printre copaci, s acaute gandacei de-aia croitori pe ei, sa culeaga floricele etc. Cum sa fac io copilul s apriceapa la 1,4 ani ca la mama e voie si la mine in parc nu???![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki, la cresa era mai buna mancarea decat la gradi si dadeam mai putini bani pe ea. 

=> nu musai daca e de stat e proasta mancarea.
Gandacel spune:
Am revenit.
Am luat rezultatele piticului, e bine, am vazut doua potentiale bone... ca inca mai incerc altenative, ca sa nu ma trezesc cu asta mica la fel cum am fost cu Bogdan, adica singura-singurica, fara timp de mers la doctor, fara timp de somn etc!
Noki, ce am vazut eu la gradi asta unde il duc eu era ca le citeste si celor mici (la grupa lui Bogdan) niste chestii dintr-o carte frumos colorata, le arata animale, ii intreaba care e ala, celalalt, cum face... Ii invata sa stea cuminti pe scaunele, sa manance, sa faca la olita (daca dau semne, altfel nu ii pun). Sa manance singuri, la fel, daca vor. Cam ce as face si eu acasa. Se joaca, danseaza... De cand e aici, Bogdan vorbeste mai mult si pe strada se opreste in dreptul oamenilor (mai ales barbati) si rade la ei ca un artist! Inainte nu facea asa. cat despre mancare, e mancare gatita, eu zic ca e buna si la stat si la particulara, doar daca nu cauti cine stie ce! E mancare ca la mama acasa. Daca ai ceva de stat in apropiere, o poti duce fara grija la doi ani, te si intelegi altfel cu ea atunci.
Gandacel
32+ si Bogdanel (14.11.2005)
ilenutza spune:
Gandacel, ce gradinitza este?
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
pineapple spune:
Ilenutza eu am facut cerclaj preventiv la a doua sarcina cam la 14 saptamani. Deja 1.6 cm mi se pare putin, dar cred ca te referi la lungimea colului, nu spui nimic de deschiderea lui, daca medicul nu iti recomanda sa faci cerclaj banuiesc ca este doar scurtat nu si deschis, si sper ca ti-a recomandat sa stai in repaus linistita la pat da? 20 saptamani e si cam tarziu pentru cerclaj, aici depinde de discernamantul medicului. Oricum, stai cuminte si odihneste-te cat mai mult la orizontala! Iti urez numai bine!