Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 28
Noki_Lara spune:
Madutza, la mine in caietul lui Sarah figureaza la varsta de vreo 10 luni cu o raceala si indicatia de a-i pune 5-6 picaturi de Colargol des, cam de 5 ori pe zi.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Vecina-Noki eu nu vreau sa il tin in casa ca nu sta. Adica isi ia haina si sta langa usa bodoganindu-ma...
Pe de alta parte pediatra sora-mi spune sa nu il scot afara oferind o explicatie cam... ca se usuca bubitele la exterior si se dezvolta in interior... sincer imi suna cam tampit dar eu sunt totusi jurist si nu medic deci...sunt in incurcatura. bubuitele lui Titi sunt exact ca cele de alergie, nu il manca, nu are febra, sunt uniforme, cu forma regulata.
In concluzie habar nu am ce sa fac.
fetelor merci de raspunsuri mai investighez.
Mihaela
album dn Titi
Gandacel spune:
Fetele, in cateva minute zbor la doctor! Sa iau rezultate de la niste analize, stati linistite, nu nasc. Inca!
Voiam insa sa va zic ca a fost cea mai faina perioada a forumului, la grupul nostru, asta cu discutiile despre crese, bone, mamici acasa... De cand postam noi pe aici nu s-au expus atat de multe pareri diferite, fara cearta, si atat de frumos scrise!!!! Din suflet, fiecare a avut povestea ei, pentru mine impresionanta, fiecare in felul ei are dreptate. Este minunat sa citesti mesajele din scutecele astea!
Va pup pe toate deopotriva si s-o tinem tot asa!
Gandacel
32+ si Bogdanel (14.11.2005)
Mihaelutat spune:
By the way, vecina-Noki te-am votat.... Asta ca sa iti trezesc reactii de recunostinta...
Asta ca am intraziat ieri.![]()
Mihaela
album dn Titi
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Madutza, eu i-am pus cate 3-4 picaturi de Colargol de cateva ori pe zi ! Sanatate multa lui Orlando! 
Noki, bravo pentru completarea albumului ! 
Sper sa-i fac si eu o poza piticei zilele astea pentru BE!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ilenutza spune:
ELA iti trimit nr. ei pe PM.Lucreaza cam incet dar e ok!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
camelia_daniela spune:
Aaaa ... si din partea casei :
www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070305&ctime=091619" target="_blank"> Daria si bubu! ;)))
POZE NOI!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Mihaelutat spune:
Gata rezolvat dilema.
Mi-a raspuns doctorita. dupa parerea ei este reactie alergica. daca ar fi si de la vaccina atat timp cat nu are febra avem program normal dde voie la aer cat mai mult. Deci suntem ok.
Multumiri infinite de sustinere.
Pupam fetele si baietii
Mihaela
album dn Titi
madau spune:

Nu va uitati la ce ora postez va rog, ca acum ne-am trezit
. Doamne ce puturoase suntem n-am mai dormit asa de cand eram gravida![]()
Noki + Roxi
. Asteptam sa va vedem in poze.
Madutza eu cand e racita Miruna si are muci ii dau Sinupret de 2 ori pe zi cate 10 pic, Colargol alternat cu Vibrocil, si niste Efferalgan (chiar daca nu are febra). Si i-a trecut intotdeauna destul de rapid.
si sa va faceti bine!
Mihaelutat eu stiu ca n-au a face bubitele cu contagiozitatea la Priorix. Deci atat timp cat nu are febra, poti iesi afara, bubitele nu-s contagioase.
Intalneala de la BE io as fi amatoare, insa cred ca-mi va fi cam greu, avand in vedere ca in prima zi vom veni gaska mare si cu varamea si barbata-su ca sa cumpere si ei ptr bb de toate cele, plus prietena mea cu sotul aferent. Deci cam greu la prima ora. Dar dupa sesiunea de shopping, daca mai are rabdare d-l Marius as ramane cu drag. 
Noki bravo ptr Albumul Bebelusului!!!

Fug si eu la treaba apoi plecam afara 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"