Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 27
Madutza10 spune:
Buna dimineata!!
Mai fetelor ce mai dati voi copiilor la raceala ,ca noi nu prea am avut probleme d'astea si nu mai stiu ce sa-i dau ,e infundat ,aseara a respirat doar dupa ce am pus Karvol in camera ,e prost dispus ,marait ,va rog sa-mi dati si mie idei ..
Aseara a cazut baiatu' din pat ,direct in cap ,se tolanea pe patura si a alunecat cu totul ,bine ca patura a mai amortizat cazatura dar tot a avut ditamai cucuiu' :(((,nu credeam sa se mai intimple de cind se urca si coboara singurel din pat
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
ilenutza spune:
Neata si de la noi!Io sunt la
, decaf+lapte!
Mii de multumiri pt Roxi care m-a rezolvat cu wrapul.Sper sa intru in posesia lui in weekend.
Joy, asa ma gandeam si eu sa il tin pe asta mic in wrap si pe V. in carutz.
Noki bine ca mi-ai spus ca vreau si eu sa iau pat de lemn pt Vic.
Planuiam sa iau de la BE pat si a il mut pe V. iar patul asta ( care e de plasa) sa il pastrez pt bb2.dar m-am desumflat cu problemele astea si nu mai iau nimik.Decat wrapul ca il doresc fff mult!![]()
Multumesc pentru incurajari si vb . bune!
Fetele care au avut cerclaj si mi-au scris , colul vostru cati cm avea cand v-a facut cerclajul?ca al meu era intre 16 si 19 mm ( asa mi l-a calc. la eco) fata de 4 cm cat ar trebui sa fie!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Hildegard spune:
Buna dimineata
,
Eu imi beau cafeluta ca de obicei alaturi de steff care se joaca cu masinutele.
Azi merem sa ne vada dr. in gat pe la ora 17....ca e de garda si ii facem asa o vizita, ea oricum stie ca venim.
Setff toata noaptea s-a zvarcolit...de ce? nu stiu.n-a plans, efectiv se ridica in fund si gata, trebuia sa-l iau sus ca altfel se trezea cu totul. de la dinti n-ar ecum fi c avem 16 dinti afara, cele 4 masele ceva mai incoclo, nu? acum e prea devreme, nu?
Are o energie de nu faca fata eu cu sotul.
Vreau s ava zic ca spatele meu e praf, la cat il iau sus pe steff noaptea....ma dor rinichii
. L-am cantarit alataieri si avea 14300
Mi-au venit biberoanele comandata de la ebelino, biberoane Tigex de 330 ml. Arata beton. Sunt multumita de ele.Unul e cu manere si unul fara.
Sanatate bebeilor bolnaviori
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Hildegard spune:
Madutza, poti sa-ti cumperi Humex spray, e apa de mare, pentru nas. Pai poti sa-i dai Panadol sau Nurofen si il ajuta.
de-ale gurii
Mihaelutat spune:
Buna dimineata.
iata vesti mai bune cu decalotarea. Sper sa imi iau inima in dinti si sa mergem si noi saptamana asta sa rezolvam.
Va rog spuneti-mi si mie daca doctorii copiilor vostrii v-au recomandat ceva special in cazul aparitiei bubitelor dupa Priorix. I-ati scos afara? Stiu ca am interbat si ieri dar chiar sunt in incurcatura si doctorita azi nu raspunde la telefon. Stiu ca eventualele reactii apar intre 5 si 12 zile de la vaccinare. Lui Titi dupa trei zile i-au aparut niste bubite la baza gatului care seamana izbitor, de fapt sunt identice, cu bubitele care ii apar la alergiile alimentare, in special la cele pe baza de lapte. Duminica eu i-am dat Fulga UHT o gura sa il testez si seara avea bubitele de care va spuneam. Inclin sa cred ca sunt o reactie la lapte, dar nu sunt chiar sigura. Asa ca orice informatie mi-ar fi de mare ajutor.
In speranta ca nu v-am plictisit, va pup
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Hilde ,merci pentru raspuns ,i-am dat cu Humex de citeva ori pe zi ,Vibrocil ,Nurofen iar acum l-am trimis pe tati sa ia Colargol
La decalotare o sa ajungem si noi din nou cat de curand ca desi am facut-o la 4 luni s-a lipit din nou ,mi-e groaza :(((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Am cam terminat Albumul Belusului!!!

Am vazut-o si eu pe Mirunica la pozele de la Baby expo. Trimit si io zilele astea o fotot, dupa ce va binevoi Titi sa-mi stea la o sedintza foto.![]()
Si amu...organizare: m-am tot coito-invartit daca sa merg sau nu la Be anul asta, ca de cumparat nu prea am ce...Si apoi mi-a venit ideea? EXECUTAM O MINI - INTALNEALA LA BE?????? Pe joi sau vineri dimineatzaCine poate...Mie asa de mi-e de dor de una de-aia mare de tot, cu popor mult!![]()
Madutza- of, bietul Orlando! sanatate multa de tot! Si baga vitamina C, suc de citrice, miere si o sa vezi ca-si revine el repede!
Ma duc s-o evacuez pe titi din patutz, s-o echipez si afara cu noi, ca am chef de misunareala!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Miha, io personal cred ca sunt de la priorix vaccin.
Nu cred ca e bine s-o scoti acum afara. Mai bine nu! Insista sa suni, sa raspunda dr la telefon o data
Sa zica fetele care stiu mai bien ca mien....noi n-am avut reactie la priorix.
Va fi bine si la decalotare
. Tinem pumnii!
de-ale gurii
Noki_Lara spune:
Tanti Mihaela doctorul meu mi-a confirmat ceea ce tot auzisem si anume ca eventualele bubitze Nu sunt contagioase. El nu mi-a zis sa nu ies, ba din contra. Deci ce-ai mami, cu bietul Tzitzi? Vrei sa-l tii la arest la domiciliu????![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Care stiti cite picaturi de Colargol se pun pe zi?Ca io's plecata cu sorcova ,am uitat ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007