Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Ripley, LMA cu sanatate si bucurii.
Ionikka, eu ii pregatesc laptele praf de seara. Dar nu-l prepar. Adica ii pun in biberon 7 masuri de lapte praf, inchid bibe si-l pun in camara la rece, pun in ibric 210 ml apa, acopar cu capac si las pe aragaz. Dimineata numai cat incalzesc putin apa si gata laptele.

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

seara buna si de la noi,
asa rupta de oboseala bag repede un mesaj ca de citit nu ma citit decat ultimele postari
ionika-soryy nu stiu ce sfat sa-ti dau cu lapticul,la noie simplu uka se trez la 9 mai nou la 8.15 c a o trez eu,ca vine zugravul,si am timp de o cafea si o tigara pana vrea lapticul,daca il dau imediat ce se trezeste nu-l vrea

azi am ost cu ea la joy,s-a jucat cu vladut si apoi am culcat-o acolo,joy un pup mare pt tine si cristi,multumesc din suflet pt ajutor

eu sunt suparata si obosita rau,zugravul nu termina sambata ca l-am pus sa faca arcada in loc de usa asa ca mai dureaza cred ca pana marti asa ca abia pe joi pot spune ca e totul gata,offffffff si apoi curatenie,si femeia nu poate veni mi-a promis ca imi trim o prietena ,daca nu poate sunt terminata

am o rugaminte ,nu mai stiu cu cine ma vb de aici de pe forum de imi zicea ca tanti acre se duce la ea ar putea veni la mine,ilenutza parca,daca nu reuseste tanti asta sa vina ,poti vb cu a ta???

si mai am un off mi se pare ac daria a slabit,azi am cantarit-o si avea 11,100 cam ca acum 2 luni,am mai cantarit-o la nasa acum 4 zile avea 11,600,treb sa mai incerc un cantar,cei drept ca s-a mai inaltat are 83 cm,am masurat-o acum,si o vad ca pana acum nu dadea cu capul in blatul de la tastatura ,acum daca e tras se loveste de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Cuscra sa traiesti 100 de ani fara reparatii si sa aduci pe lume inca un copil asa cum numai voi va pricepti sa o faceti (poate ii mai inspirati si altii )

Dordia Doamne prin ce ati mai trecut si voi! Sper sa ii treaca curand durerile Stefanelului!

Bulucel hai ca m-ai dat gata cu sotul care face ceai! . E tare, faza.
Vreti si o exceptie pozitivo-negativa? Sotul meu face de toate (in afara de mancare - la care e antitalent total!) in schimb, e OBSEDAT DE CURATENIE! Cand se apuca de disciplinat casa, mie imi vine sa fug de acasa, sa ma refugiez intr-un bar sau la shopping si sa revin cand e gata...atata stres raspandeste in jur. Se enerveaza singur de cata mizerie de aduna in 2 zile, de cate jucarii sunt imprastiate si de muuuulte alte lucruri fara rost, incat bodogane la nesfarsit. Asa ca eu prefer sa fac curatenie singura sau SEPARAT de el. NO, caz din asta mai are vreuna?.

Canutza Stefan stie sa numere numai cifra 4 - ne primit si pe noi in continuarea numaratorii voastre?

Noki hai, mama, ca-ti dau eu reteta-minune de slabit: ramai si cu greturi matinale slabesti 5 kg in 2 luni! Asa am patit eu, de am ajuns la greutatea din facultate: 48 de kg . Te bagi?

Sa va zic de noi: Stefan mi-a facut azi noapte diaree si febra 38.5, azi am bagat regim si Efferalgan (of course, am vb. cu dr. lui la tel) si acum asteptam sa vedem ce draq de enteroviroza o mai fi si asta. Adik face asa: un kk moale+mucus, unul normal, si o tine pe modelul asta de azi noapte. Febra mai mare de 38.5 nu a facut, dar are oscilatii si febra. Maine vine dr. sa ne vada, chestia nasoala e ca nu mai vrea sa bea laptele HN, oare de ce?

pupici, mai citesc si revin, poate, ca acum il culca tati.

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!!!

Madutza, cum se mai simte Orlando? Sper ca e bine!

Ile, nu-mi amintesc daca ti-am raspuns, mulutmesc de raspuns referitor la sarcina cu Vic! Sa dea Domnu' sa fie bine pana la capat si acum si sa ai un bb super sanatos si voios! Si eu am avut la Daria cerclaj de la 20-21 saptamani!

Multumim si noi tuturor celor ce ne-au votat!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

of, Ilenutza exact de astfel de patanie ma tem si eu, mai ales ca am antecedente cu Stefan! Muuulta rabdare, ca de privit lucrurile pozitiv vad ca o faci, ma bucur ca gandesti asa!

Lavi distractie maxima la Glarus! Abia astept sa vii cu impresii.

Leea, Feli hehe, mi-am revenit din betie partial, in sensul ca am descoperit ca pusesem filmuletzele pe dropshots. DAR nu mai stiu user-ul si parola

Bianca numai atat??!! Nu ne spui nimic despre Serban?

Madutza sanatate maxima lui Orlando! Sper sa fie doar o forma trecatoare de raceala.

Tania 10+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ionika, nu prepara nicicum laptele de seara! se strica la burta copilul si mananca lapte stricat. adik invers, mananca si se strica:))
fetele stiu, k io am facut prima gafa mamiceasca de pe forum, l-am stricat pe nichita la burta pe la 2 luni, dar nasol, de la lapte dat dupa 3 ore de la preparare. deci nu l-am tinut toata noaptea, doar 3 ore dar am facut mega tampenia de adolescente cretine, k altfel nu stiu cum a ma autodenumesc, sa pun biberonul pe calorifer in acest rastimp, sa fie cald, ma gandeam io in mintea mea creata! iti dai seama ce i-am facut bietului copil....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

seara buna fetele!

mai existam shi noi, dar la coputer mai rarutz ca-i mai bunutz, in traducere libera n-am loc de barbatul personal care face shi el un curs online, seara, asa ca, pana l-o termina.....

sanatate multa la burtici, pitici si manici si o pajiste de de la fi-miu asa, intre 1-8 Martie!

mey Noki,, vrei sa slabesti? Pai du-te in oras si ia-ti ceva frumos, de bani multi, cu vreo 2 numere mai mic si nu te lasa pana nu incapi in chestia aia !!
Acu pe bune, nu ti-am dat regimul meu? ca nu mai stiu, neuronul meu a emigrat in tarile calde... Sa-ti fac in ciuda, am ajuns la 66 kg...de la 86!!!! am target 62, pana la paste se rezolva! Cu mentiunea ca am reluat regimul de 3 zile.

vad ca vorbiti de decalotare, eu am rezolvat-o demult, de cand avea Razvanu 6 luni, nu aveam nici un motiv decat ca am vrut eu sa scap de o grija. Nu-i mare scofala, de durut doare cand face pipi in prima zi shi atat!

da Tania, am si eu o bucata bodoganitoare acasa, problemul meu e ca mai mult bodogane decat face treaba

Si un mare LA MULTI ANI sarbatoritei!

Pup U all, nush cand mai apuc sa intru, sper sa fie curand!

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am supravietuit cele de-a 2 decalotari in seara asta dar....muuult mai bine. A mers din prima, l-am uns, tras la loc si gata plansul. Tati l-a tinut...asa ca.... Peste noapte e ok, nu se trezeste deloc iar ziua a mai plans azi la pipi dar...nu ceva asa rau ca si pana acum. Suntem pe drumul cel bun.

Multumesc din suflet fetelor ca ati fost langa mine cu vb bune...o multime de va daruiesc si o mie de

Gandacelule sanatate muuulta piticului. si samburica!!!

Canutza eu am tras de putza....ahaaaaat....de fiecare data si in fiecare seara dar...nu a cedat deloc. Chiar intr-o seara i-am crapat un pic pielicica de i-a curs sange si m-am speriat si da tel la dr...si uite asa am ajuns la decalotare. Sa nu va inchipuiti ca nu l-am decalotat...dar ori nu am facut eu ce trebuie...ori nu a cedat!

Ex-Cuscra Ripley.....sa fii frumoasa, voioasa, sanatoasa, fericita si implinita alaturi de familia ta si de cei dragi. Eu si Stefam te pupam dulce de ziua ta. !

Madau superbe poze...si superba protagonista!
Mihaelutzat ms de intrebare ...se pare ca au mai trecut dar nu de tot.
Ionika eu ii dau cu Kanamicina dar merge si cu gentamicina mi-a mai zis dr.
Madutza sanatate multa lui Orlando!
Tania si voua va doresc multa sanatate!
Addya caz fericit mami!!! La noi maine e a treia zi de dureri la pipi...deci...cred ca Stefan e mai sensibilos la durere ca la boala...stiu ca e de coma...Cand e racit (a fost o data racit) sau enterocolit (si d-asta o data) zace de la 38 febra; pe cand nepotelul meu la 39.9 zburda prin casa si nu are nik. Firi diferite si organisme diferite!!!
Noki hai mama la noi la subiect sa te inspiri si sa ti se ridice moralul chiar daca la concurs nu te mai poti inscrie!!!

Hai ca m-am placintiT vb lui Noki ()

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen matinal!

Dordia- ce ma bucur ca e mai bine putzika lui Stefan! Am aruncat un ochi-doi pe la voi la subiect dar ori nu m-am uitat atent, ori nu am vazut un regim concret-concret de urmat!

Taniuk- regimul tau e ULTIMUL la care m-as gandi...Mai bine decat , din punctul meu de vedere..

Addya- esti o mamica suuuper ambitioasa! felicitari! Asa DA! Da-mi si mie regimul, pleeease, ca nu mi l-ai dat! Dar concret...

Ilenutza- io nu am cum sa-i dau la ea in patutz, ca grilajul de la patut e destul d einalt si m-as aplecat ff tare, ceea ce nu-mi convine. Plus ca noi bem camintr-un sfert de ora-20 de minute, deci o pozitie asa de incomoda pentru atat de mult timp..no way! Plus sa luand-o in brate mai am si io parte de dragaleala mamiceasca, ca ziua nu prea sta la asa ceva, ca are treaba, domne'!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

si de la noi, acest mesaj era sa il pierd aseara cand dupa ce am scris am dat send si nu mai era net

madau te-am prins, am vazut-o pe mirunica alexia...ni na ni na ni na....care va sa zica v-ati propus sa castigati si anul acesta la baby expo .
Ma gandesc sa trimit si eu o poza cu alexia mea, ma mai gandesc.

P.S. si imi place ca ai poze de foarte buna calitate.

nokiuta, mami drag nu mai fi trista hai sa ne facem curaj amandoua( desi nu sunt adepta sustinerii in programele de slabire), chiar cred ca ne-ar prinde bine o competitie , hm ce spui?
io-te ce am gasit: http://www.atkins.com/ si asta :http://www.atkins.com/carb-counter si aici pe limba noastra
"Programul initiat acum mai mult de 30 de ani de doctorul Atkins va poate ajuta sa slabiti, sa aveti o sanatate de fier si sa preveniti bolile. El promoveaza consumul de proteine, minerale si vitamine si scaderea cantitatii de carbohidrati din alimentatia zilnica. In clasa alimentelor care abunda in carbohidrati se innumara painea, pastele fainoase, fructele si legumele cu continut mare de zahar, bauturile carbogazoase, dulciurile.

Sunt patru etape care trebuie parcurse:

Etapa I: Inducerea- 2 saptamani: consumul de carbohidrati e redus la 20 de grame pe zi. Astfel se induce corpului o stare in care e fortat sa produca si sa elimine cetone. In aceasta perioada se observa o scadere in greutate serioasa. Singurele alimente admise sunt: pestele (ton, somn, hering, pastrav, sardine), carne (pui, curcan, vita, mile, porc), oua gatite sub orice forma. De baut numai apa plata, cel putin 2 litri pe zi si ocazional cafea sau ceai decofeinizate.

Etapa II: Pierderea in greutate- creste cantitatea de carbohidrati cu cate 5 grame in fiecare saptamana, pana se ajunge la un numar la care se observa ca nu se mai scade in greutate. Cele 5 grame pot fi luate din legume si fructe proaspete, si treptat se pot adauga nuci si seminte.

Etapa III: Pre- mentinerea- in momentul in care au mai ramas 2-3 kg de dat jos se poate trece la aceasta faza intermediara spre un stil de viata sanatos. Ratia de carbohidrati creste treptat pana cand se ajunge la nivelul critic. Si asta pentru ca ultimele kilograme trebuie sa dispara intr-un timp cat mai indelungat, oferind posibilitatea de a va obisnui cu ceea ce urmeaza sa fie un regim alimentar pe care sa-l respectati toata viata.

Etapa IV: Mentinerea- Obiectivul programului este mentinerea siluetei, controland permanent cantitatea de carbohidrati. In cazul care se intampla sa luati in greutate, tot ce trebuie sa faceti e sa reduceti din nou gramajul de carbohidrati. Dupa varsta de 30-35 de ani metabolismul este incetinit si va fi nevoie din nou de o reducere."

catutza, lasa mai ca o sa fie bine dupa operatia asta, scapa pe viata de necaz.Ce mai face biencuta? Te mai trage de par?

anda, tare mult mi-a placut mesajul tau..asa bine stii sa spui lucrurilor pe nume, sunt de acord cu tine

gandacel, il mai duci la gradi pe bogdan asa bolnavior?Tu cum te simti , ai mai fost la doctor?

lavi, succes in activitate!

feli si eu am fost intampinata azi cu aceiasi remarca, insa eu nu pot sa ii zic decat saru-mana ca sta cu ea.Si asa ma bate gandul sa o dau la gradi ca a cam obosit mama mea.La intrebarea cu ajutorul din partea "jumatatii" asa as avea sa spun si eu cateva dar m-am mai racorit cand am citit ca al meu nu-i singurul care nu vede.
diana mi s-a facut rau cand am citi prin ce trece stefan, sper sa treaca repede sa nu mai sufere micutul.
tania, cum merge operatiunea cresa? Cu masterul cum e?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput