Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 25
pisi-si-boscu spune:
Mai Soandso, ce ai trimis tu e o chestie extremista care militeaza impotriva a ceva.... nici vorba de o pozitie medicala sanatoasa. Parerea mea e ca trebuie sa ne ferim de opinii din acestea extreme.
mandyksch spune:
Delia, La Multi Ani! si din partea noastra. Sa aveti parte numai de bucurii si fericire. Chiar ma intrebam zilele trecute unde o sa mergi sa nasti, instantaneu mi-am adus aminte de nasterea ta de-a dreptul horror. Asa cum a fost, daca as fi sa nasc din nou eu cred ca m-as duce tot la Gine I.
Si apropo de greturi, dna Mironiuc imi zicea ca in marea majoritate a cazurilor la sarcinile cu fete apar mai mult greturile si varsaturile. Nu stiu daca e adevarat sau nu.
Dordia, imi pare tare rau pt. Stefanel, cred ca a fost cumplita decalotarea. Sper sa ii treaca repede lui Stefanel.Pup mare.
Eu in principiu nu sunt de acord cu decalotarea, nici nu o practic. Dar nu vreau sa intru in polemica cu nimeni pe tema asta. Este optiunea mea.
Cristina mh, m-am regasit in multe din postarile tale
, mie una imi place tare mult cum scrii.Iti citesc postarile cu tare mare placere.
Lavi, deci ai inceput si tu oficial jobul.Asa-i ca te simti alt om? Asa ziceam si eu prin august-septembrie...acuma insa ma simt stresata si obosita tot timpul.
Fetelor daca mergeti pe la Ikea sa ne spuneti si noua cum e. Io le-am vazut pe alea din Budapesta doar, sunt curioasa ce va iesi din lupta Ikea-Mobexpert.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Madutza10 spune:
Buna fetele!!
N-am avut timp sa intru zilele astea ca am tot umblat ,azi din nou am fost plecata sa-i iau finutului hainute pt botez ,material pt mine ,ca n-am gasit nimic frumos ,asa ca merg la croitoreasa ..
Orlando e racit de ieri ,ii curge nasucu ,e infundat dar febra n-a facut ,prima raceala in iarna asta,sper sa treaca repede ,i-am dat Panadol ,Vit C si Oscillo,e cam marait saracutu' si nu pot citi din urma acum ,poate diseara dupa ce-l adorm ,va pup!
Am pus poze noi din weekend.
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
roxisialexia spune:
hello!
Sunt cu cititul abia la pagina 14, si vreau sa raspund ilenutzei, am eu un wrap de vanzare este nou, l-am cumparat de la ioana de pe DC, daca te intereseaza lasa-mi un mesaj pe PM si iti dau detalii.Pupici si ai grija mare de tine, am citit ca ai ajuns la cerclaj..sanatate multa.
madau,multumim de intrebare
esti foarte atenta.
Am simtit nevoia sa iau o pauza, efectiv sunt cu rezervele de energie pe zero..nu trec printr-o perioada foarte usoara si m-am gandit sa imi canalizez energia pe ce am acum in prim plan.Alexia e bine..saptamana ce a tecut a fost asa de vesela si nu a plins, e asa de frumos sa ai copil vesel..toata ziua chiuia si radea.Am citit despre patania mirunei, nu stiam cum sa citesc mai repede sa vad finalul povestii, aveti grija de voi slava domnului ca nu s-a intamplat nimic..
pentru miru si mama ei.
Merg sa mai citesc si daca imi permite alexia, care de azi e iar in toane cu plansete si maraieli, revin.
pentru toate mamicile
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Mandykisch vezi: www.ikea.ro
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Noki_Lara spune:
Gata...am dost in parculete 2 ore, am cam facut frigul, am intrat in toate "apa"=baltile din parc...
, ce mai!
Ionikka- mi-am amintit in parc ca nu ti-am raspuns...nu prea am mare idee ce ai utea face cu urletele. Nici nu cred ca poti face ceva, decat sa te grabesti cat poti de mult. Totusi o idee ar fi sa incingi apa in cuptorul cu microunde, daca ai, asta fiind o metoda mai rapida. Mie una imi e usor dimineatz, ca incalzesca laptele de vaca direct in vas si nu mai trebuie apoi racit etc. Dar daca zici ca la voi nu merge laptele de vaca....
Cu "mixtura", nu cred ca are nimik. dac-i merge bine copchilului...io faceam alta trasnaie: dimineatza lapte de vaca si seara Junior, dar asta lunai vreo 3 sapta, ca apoi pe la un an si o luna am trecut definitiv la lapte de muuuu!
Ikea- pe mine nu m-a impresionat catalogul. ma asteptam la mai mult. Dar ma intereseaza in special accesoriile, asa ca tot voi sparge usile cand se deschide.
Mandy, voi executa apoi un sumar!![]()
Feli- imi si imaginez privirea ta sadico-calina
adresata socrilor: "cine a fost rautza? Ilinca?" 
Amu ma duc sa scotocesc ceva prin frigider...
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
Ionika, daca se trezeste el cam la ora fixa, atunci poti tu sa te trezesti mai devreme si sa ii dai laptele in somn.Eu asa fac in sensul ca daca il vad pe V ca se foieste, dar nu se scoala de tot si cam este ora mesei de noapte, ii fac lapte si ii dau.
poti sa iti pui ceasul sa sune!stiu ca e odios!
multumesc fetelor pentru sustinere si incurajare. sunteti de milioane!

Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Noki_Lara spune:
Ilenutza+ Ionikka- EXACT asa fac si eu. Sarah s-ar scula catre ora 7 daca as lasa-o..Dar eu imi pun ceasul sa sune la 6.30, ma duc in liniste si pace, ii fac lapticul si i-l dau in somnic. Adica o iau din patut si o pun pe copsele mele si papa in somnic.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
Io ii dau laptele in patut, nu il iau in brate!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Madutza10 spune:
Delia ,LA MULTI ANI !!Multa sanatate si fericire iti doresc ,sa ai un bb2 sanatos si sa traiti fericiti pina la adinci batrineti:) ,pupici!
Am citit decat ultima pagina ca fi'miu nu ma lasa :((,eu ii dau laptele la 7:00-7:30 cind se trezste ,de multe ori adoarme la loc
Ilenutza ,imi pare rau ca ai probleme legate de sarcina ,sper sa fie totul ok si sa nasti usor un bb sanatos ,ai grija de tine !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)