Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bulucel...sa fii tu sanataoasa! Doar 45 de zile intarziere?
Io nici nu mai stiu cand si daca-mi vine CM-ul...atat de dereglat e!Asa a fost mereu si clar asa va ramane...Desi si io speram sa se regleze post-bb.
Da' cam meteorica aparitiune ai avut...

Fetelor, io-s taaare necajita. Sunt super-deprimata: m-am ingrasat raaau si nu pot tine cura de slabire. Si ma ingraa mereu. Si ma deprim. Si e cerc vicios: sunt suparata ca nu pot tine cura, dar daca ma apuc de cura sunt deprimata ca sunt grasa si mananc si tot asa la infinit...ce sa ma fac????Addya, cum Doamne, iarta-ma ai reusit sa slabesti atata???? Da-mi cheia succesului....

Ca reaua de Anda77 ma ignora cu cura de slabire...]

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

rapid k sunt in iad la serv:

LMA ripley, dar sper k nu uit sa sun diseara:)) sa-ti zic oral:))

noki, cauta pe net: regimul Atkins. am slabit 10 kg in liceu si am pus 2 la loc in timp si am mai slabit 5 kg dupa nastere, l-am aplicat pe la sfarsitul scaderii in greutate. am pus 3 kg de 2-3 luni, k am mancat ca purcica, deci nu e vina regimului. nu da peste cap metabolismul, dimpotriva. concluzia: extraordinar regim de slabire, dar nu se tine de multe ori in viata ca devitaminizeaza organismul si slabeste inima. se tine usor, nu-ti e foame, chestia e sa nu poftesti interzisele, k sunt multe. in prima zi de regim doar cu friptura si oua , fara nimik pe langa, slabesti un kil si juma! in prima saptamana n-ai voie decat carne, oua, maioneza, unt, nimik nimik altceva. nici macar o rosie. poti sa pui sare. io mancam oua fierte dimineata, adik doar unul k altfel, dupa o saptamana iti explodeaza ficatul. si in restul zilei mancam fripturi cu condimente, k sa aiba un gust. in saptamana a doua ai voie o lingura de branza de vaci pe zi si jumatate de rosie pe zi. in a treia saptamana se mai baga diverse dar nu mai stiu pe dinafara.
in prima saptamana, dk nu pui in gura decat carne si oua, slabesti 5 kg. n-ai voie deloc pe parcursul regimului fructe, sosuri, fibre, cereale, fainoase, si nici majoritatea legumelor. doar proteine din animale

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

LA MULTI ANI, DELIA! sa fii sanatoasa, iubita si fericita, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.

Vazut poze cu bebei si mamici, foarte frumoase.

Sanatate multa la gravidute, aveti grija de voi si de samburei.

Sanatate multa si la pitici bolnaviori.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

La multi ani Ripley!!!

Am incercat sa citesc din urma dar n-am reusit tot

Eu am inceput si serviciul oficial (facultatea); desi n-aveam chef mi-a placut tare mult; e misto sa vorbesti cu niste oameni niste chestii pur teoretice, sa te gandesti cum sa-i ajuti sa inteleaga, sa te bucuri cand vezi ca misca...asa senzatie am avut de parca n-as fi intrerupt 1 an jumate! (Poate ajuta si faptul ca m-am apucat de serviciul neoficla de ceva vreme si s-au re-uns rotitele)

Intr-adevar, asa ma simt mai completa, activez pe mai multe planuri; dar ar fi fost misto si sa mai fi stat cu Nati, varsta asta de copil mic nu se mai intoarce.

Am decis sa o iau mai moale cu forumul ca timpul meu s-a dramuit tare de tot. Daca nu o iau mai moale cu net-ul, scap restul lucrurilor de sub control.

Ilenuta multa bafta cu sarcina! tinem pumnii!

Scuze, la concursul foto n-am votat pe nimeni , nici n-am participat cu poza, nici nu m-am prea uitat pe acolo... nici-nici.

Noki multam pt interes fata de poze cu gagicile mele. Adevarul e ca nu ma simt prea confortabil eu sa pun poze. Lasa ca poate ne mai vedem live!

Madutza si noi am rezervat la Nisipuri, Hotel Glarus, 30 iunie -> 8 iulie. De abia astept!

Fug sa hranesc puiu si apoi la gradi dupa Silvia cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionikka spune:

Salutare fetelor!

E o zi minunata! Ador soarele!

Delia scumpa: LA MULTI MULTI ANI! Sanatosi, voiosi, imbelsugati, plin de dorinte implinite, copii sanatosi, cati or fi sa fie, sot iubitor ( ca chipes e de numa), tu sa te simti implinita si iubita de toata lumea.( Lucru care deja se intampla!)
In 2 cuvinte: Numai bine!
Te pup, te imbratisez asa...forumist...si te sun mai tarziu cu siguranta!

Fetelor, sunt speriata acum, cu decalotarea asta. Eu cand il spal intotdeauna trag putin dar nu cat sa/l doara. Si se decaloteaza putin, nu ca la tati, dar totusi. Deci banuiesc ca trebuie sa fiu mai insistenta. Mi/ar fi mila rau de el sa/l chinuiesc, dar daca nu o fac eu o face doctora sau cineva, deci...
Dordia, bravo tie, imi imaginez ca "toti sudorii" au fost pe tine. Tetraciclina sau kanamicina ziceai? Ca nu am retinut!

Fetelor, hai ajutati/ma si pe mine cu un sfat!
Cum sa fac cu laptele de la 5 dimineata? Ca de cand bea lapte trebuie sa ma duc in fiecare dimineata cu el in brate in bucatarie sa i/l pregatesc si morrrrrrrrrrrrr. E groaznic ca nu are rabdare dici 1 minut. Si as vrea sa/i scutesc pe vecini de urlete, ca bietii cred ca s/au saturat!
Se poate pregati de seara? Dar atunci e rece...si poate se strica...Nici nu stiu??? Eu ii dau Humana 3 alternat cu Nan J. Are ceva daca se amesteca? Trebuie dat un singur tip de lapte?
Eu ii dau praf pt ca e rahitic si are mai multe vitamine praful decat laptele de pravalie.

Va pup pe toate! Mersi anticipat!
Si nu in ultimul rand va doresc o primavara frumoasa la toate, si multa iubire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ando...suna interesant! Cand ajungi acasa, imi trimiti si mie, pleeease, documentatia exacta. Nicicum nu gasesc pe net altceva decat informatii generale - gen 4 etape, in mare care aimente sunt interzise. dar nimik cncret. Daca tu zici ca la tine a functionat, poate reusesc si eu...

Lavi- iar te fofilezi...

Concursul de poze - i-am pus poza lui Titi mai demult si multumesc din suflet celor care ne-au votat. Io personal nu prea m-am implicat cu concursul asta, ca a demarat cand eram in sesiune si nu aveam timp. Si ca sa nu supar pe nimeni nu am votat pe nimeni-nimeni. Sorry...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello! Mama, cat se scrie mai nou Voi citi pe diagonala, sorry!

Uraaa, au recunoscut si bunicii ca Ilinca e terorista! Ma bucur deoarece ne "certam" (cum zicem noi pe aici intram in polemica) ca e obositoare chiti: "vai dar e un copil minunat" "vai dar cand vine la noi doar rade si se joaca"... etc.-etc. Ieri si azi bunicul s-a plans ca a devenit obraznica, ca face exact ce-i spui ca nu are voie si ca de fapt nici nu te baga in seama, face ce vrea. Bineinteles ca ne-am mirat "cineee, Ilincaaa? Nu se poate"

Cu concursul, sorry, prefer sa nu votez pe nimeni, ca nu stiu pe cine sa aleg...

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hilde sa stii ca eu am carnet din 2000, cand am terminat scoala zburam, nu conduceam, nu-mi era frica deloc. Dar ne-am luat masina abia in 2004 si desi se zice ca nu uiti, ei bine, la mine nu a fost asa, tot curajul precum si indemanarea pierise... Acum recuperez.
Plus ca nu stiu daca ai facut vreodata cunostinta cu traficul capitalei... ehei, alta treaba!

Noki noi stam tare prost la Albumul Bebelusului... N-am mai completat la el de cand avea chiti o luna
Ilenutza Inaioana nu ti-a raspuns? Incearca din nou ca are si bebe destul de mic o fi ocupata... Sau macar sa-ti zica cum se face, poate te ajuta o croitoreasa.

Despre Ikea: stiu de la cineva care lucreaza la magazinul ce se va deschide in Feeria ca vor fi mult mai multe modele, dar unele in stoc limitat, asa ca ar fi bine sa mergem repede, ca apoi asteptam sa le aduca din nou.

Joy saracul Vladone

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

referitor la subiectul fimoza:cititi pentru documentare:
http://www.circumcizia.org/fimoza.html

"operatia se impune in cazul infectiilor sau cand jetul de pipi nu e continuu sau copilul plange cand urineaza" Dr. chirurg Spitalil de copii.

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

P.S. Sper sa nu fie probleme referitor la imagine ,ca doar e in context medical.

SORANA MIRUNA 20 DEC 2005

Mergi la inceput