Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Avem si noi poze din we din parculet AICI

Si mai ales va invitam sa vedeti ultima noda in materie de palarii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Madau, ! Bine ca nu e cu olitza in cap, cum mai face din cand in cand Sarah! Unde sunt facute pozele? Si fetitza Jacqueline e mai mare ca ale noastre, nu? Catre 2 ani?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Ripley, laa muuuulti aaaani!!!!!!!!!, sa fii sanatoasa tu cu bb mic din burtica, Anutzache si sotul si toti cei dragi. Sa stii ca fina mea i-a provacat mama-sii greata in orice moment al zilei, si-a iesit cu pasarica. Acu ce-o fi, sanatos sa fie.

Mihaelutat, faine pozele. Ce imagini, mortale. Desi nu stiu sa schiez, mi-ai facut pofta.

Hilde, bine ca scapati de antibiotic si ca boala e departe.

Noki
, iti ziceam ca nu o spalam zilnic pe dinti, acu am si motiv. S-a jucat cu peria de dinti si a bagat-o peste tot, si arata si neagra si ciufulita. Pana ii iau alta, ca am tot uitat, mi-e oarecum sa o mai folosesc pe asta.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Canuta, iti dau dreptate intro privinta: prea multa moneda se bate pe a fi mama inseamna neaparat sacrificiu de sine; si stau si ma intreb acuma: ce sacrificiu ar fi insemnat sa nu imi reiau activitatea, (care imi place, nu zic nu, dar e epuizanta, stresata si cum mai vreti voi) si sa stau acasa cu copilul, sa zac eventual la telenovele si sa citesc in voie cat el doarme...
asta nu inseamna doamne fereste ca eu consider ca fetele care stau acasa asta fac toata ziua; e obositor sa cresti un copil, uneori chiar plictisitor - eu vorbesc strict personal; adik cat am stat acasa nu am ratat nici un episod din "tanar", nici o telenovela spumoasa, in rest am ras toata biblioteca si cateva din cartier... Si in timpul asta am facut in voie treaba din casa, am gatit cu placere, m-am plimbat, am avut timp si de mine... credeti ca acum e la fel?!
Asa ca nu vad nici un sacrificu in a sta cu copilul acasa pt. copil; din contra, vad adulti care isi blameaza mamele ca "s-au sacrificat" sa stea acasa, ca nu au ajuns niciodata sa se implineasca profesional sau ca au o pensie de mizerie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Nokifetita e de aceeasi varsta cu ale noastre..mai precis e cu o luna mai mare decat Miruna. Avem poze si cu olita, dar alea sunt din colectia vara-toamna 2006..ca tot suntem noi de "COLECTIE". Pozele sunt facute in fata blocului la mine, in parculet (defapt e cam parculoi ca e destul de maricel)

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Madau, vazusi si pozele Mirunicii, faine. Pusa pe sotii, nu gluma. Avem si noi una cu o sita de plastic in cap, cam asa ca Miru, e in contul comun cu poze. Si cu o privire poznasaaaaaa.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Multumim de aprecieri legate de poze. Intr-adevar a fost superb dar eu o buna perioada nu ma mai uit la poze ca ma apuca nostalgia.
Dordia cum mai e Stefan? I-au mai trecut durerile?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ahhh mi-am adus aminte sa ma laud

Fiu-miu spune cum il cheama,DiditieAsa Scump e cand spune...! Mai ales cand il strig, ma imita.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Ziua buna mamici!
RIPLEY: LA MULTI ANI !SA FII SANATOASA, SA AI NUMAI BUCURII SI REUSITE IN VIATA!SARCINA CIT MAI USOARA SI BEBELUS SANATOS!Si eu am schimbat ginec(dupa nastere mi-a fost frica sa ma mai duc la un control 1 an si) .Sunt super incintata de tipa asta, dar vad eu la nastere...pe 16 ma duc la ea sa-mi citeasca rezultatele la analize , dupa care pleaca in Italia 2 luni
NOKI:multumim de incurajari .Pe dintisori ne spalam la 2 zile(in seara cu baia) cu o poriuta mica si pasta vademecum(are gust de mar verde)
ELA:BAFTA MULTA!sa iei din prima(eu abia a 3 -a oara am luat)
Despre decalotare, am fost cu o prietena la aceeasi dr de i-a facut-o baietelului ei si n-a plins asa tare ca Tudor, a 2-a zi n-a mai avut nimic!Asa ca depinde de rezistenta si organismul fiecaruia.Important e sa nu-l sperii ca .....Tudor n-a stat o seara , l-am lasat in pace.
Multumesc tuturor mamicilor care ne-au adresat mesaje de incurajare, ma simt mai viteaza dupa ce le citesc!
PITIC 8

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Delia, sa fii sanatoasa, iubita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Fetele,eu am 45 de zile trecute de la ultima menstra, testul facut acasa nagativ,mai astept citeva zile si daca nu vine menstra ma duc sa fac un test la sange!Sunt singura ca nu-s gravida dar sunt tare ingrijorata cu menstra asta asa de dereglata.Eu care credeam ca dupa sarcina mi s-o regla si mie!

Despre husband...nu face nimik acasa, decit cumparaturi si ceai!Enough.Am lasat intentionat in hol niste jucarii, doar sa te impiedici de ele...nimik frate, a trecut nepasator pe linga ele dar nu s-a aplecat sa le ia!

Cristina & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput