Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

joy-deschide plzz ym

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Buna dimineata dragelor si dragilor.
Va urez o primavara minunata, cu intarziere, ca doar m-am intors la munca si timpul meu liber s-a comprimat.
Dordia pupici piticului, mai ales ca in curand vom face si noi aceeasi operatiune. La Titi iese caputul cam 1 cm, dar doctorita ne-a recomandat sa meregem la chirurg sa rezolvam treaba. Imi este efectiv groaza. Sper sa am aceeasi tarie ca tine.
Ripley La multi ani sanatosi si fericiti. Bafta in gasirea unui medic bun.
Acum o intrebare: dupa Priorix bebeii vostrii au facut vreo reactie? Si daca da ce masuri ati luat? In special i-ati scos afara cu bubite? Evident daca nu aveau febra. Noi abia acum am facut vaccinul si desigur am pus un milion de intrebari si numai pe asta nu am pus-o. Daca s-a mai discutat scuze de repetitie.
Va pup pe toti si va urez o saptamana minunata.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Ripley!
Sanatate multa, o sarcina usoara, copii sanatosi si veseli si tot ce e mai bun si pentru tine!

Joy, si Cristi a avut colici acum 2 sapt cand am incercat sa-l trec pe NestleJr, cum am renuntat la el cum s-a calmat. Ce-ar fi sa-i dai in continuare Bebelac noaptea ? Si sa incerci sa-i impingi ora cu suplimentul cat mai tarziu, pana ajungeti dimineata, incat sa-i scoti masa de noapte... Mie mi se pare ca mananca destul de consistent seara, ai mai putea evtl sa-i adaugi o painica cu unt si cascaval, daca vrea si el, bineinteles .

Nu stiu la voi, dar la noi baba si-a tot scuturat cojoacele. Pana acum a fost tot cate o zi superba urmata de cate una cu vant si ploaie si vijelie...
Sambata mi-am facut de cap, mama l-a luat pe Cristi pana dupa-masa, iau eu am huzurit prin oras la shopping, cafea, soare... M-am sarbatorit si de 1 si de 8 martie cu ocazia asta, tati a stat cumintel acasa - avea proiecte de terminat pentru facultate. Iar ieri, cand sa iesim si noi cu totii la plimbare, s-a dezlantuit vremea proasta . Azi iar e un soare superb, si mi-e o ciuda ca nu putem iesi... Sper sa pot recupera dupa-masa, totusi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Revin cu completare. Am promis poze de la ski.
Le gasiti la semnatura, albumul se numeste Ischgl. Eu sunt cea in alb, cea mai mare skioare a tuturor timpurilor
Pupici
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ripley , LA MULTI ANI!!!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita de cei dragi inimii tale. Nastere usoara si un bebe sanatos si frumos!!!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, DELIA!
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Foarte pe scurt astazi:

La multi ani, Ripley!!! sa fii sanatoasa si sa poti manca de ziua ta si urmatoarele, nu ca sa-ti revii la kilograme, dar macar la starea generala!!!

Cristinamh, nu mai comentez nimic la ce ai scris legat de crescutul copiilor de una singura si efectele asupra ta si asupra familiei, ca parca le-as fi gandit eu si le-ar fi scris cineva mai priceput in ale condeiului. Mi-a mers la suflet.

Anda, la fel si cu mesajul tau.

Eu nu inteleg de unde apare ideea ca o mama care isi greste singura copilul nu greseste deloc. Sa nu mai spun de izul de rigiditate care se degaja din ideea de a creste copilul indrumat de un singur om, fara influenta altora. Intr-adevar, noi mamele avem amprenta finala, speciala, insa e absolut necesar ca copilul sa fie expus la mai multe persoane si influente. Eu de asta si sufeream ca nu am rude ori cunostinte care sa ma fi ajutat si pana acum. Asta nu inseamna, cum mai ziceam, sa inchid ochii daca ceva nu imi convine si sa nu caut indrumarea potrivita, fie ea bona ori gradinita. Sa mai spun ca si tatal are un rol major in cresterea copilului! El are, slava Domnului, o cu totul alta educatie si isi aduce aportul. Doar nu il modelam in totalitate si pe el! Relatia dintre parinti la fel...

Incerc sa ma odihnesc acum, ca nici nu mai incerc sa numar maselele din gura lui Bogdan, care apar ca ciupercile dupa ploaie. A devenit extrem de mofturos, poate si din cauza ca ne luptam cu niste muci purulenti si ceva febra. Iar maselele l-au terminat. Si pe mine la fel. Asa ca, la odihna cu toata lumea! Ca meritam!

Pupici tuturor mamicilor, dedicate total meseriei de mamica, fiecare in felul ei personal. Peste 30 de ani vom vedea care este rezultatul efortului nostru de acum si pe care, sa fim serioase, l-au facut si parintii nostri, tot in felul lor!

Gandacel 32+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Salutare!

Stiu ca nu v-a fost "dor" de parerile mele, insa ma mananca degetele
asa ca....

Decalotarea imi pare nespus de rau pentru bebelusii care sufera acum, multa sanatate, insa nu inteleg de ce ati ajuns aici cu ei. Voi cat au fost mici la fiecare baita, dupa ce se inmuia putzzucu nu trageati cate putin? Eu asa am facut cu Dimitrie si incet incet i s-a decalotat total (da e ca la tata , ca tot intreba cineva). Imi pare rau ca ati ajuns in situatia asta, dar trebuia sa o faceti incet, incet zilnic, parerea mea.

Cresa nu imi place si asta nu pentru ca nu sunt de acord cu socializarea, programul sau altele ci din cauza personalului, imi e frica, sincer. Dar si cand ai bona acasa se pot intampla o gramada, uitati-va la mine. Insa de aici pana la idei cum ca nu esti o mama buna, ca il "arunci" in bratele nu stiu cui, sau ca il exilezi, e muuuuulllt. Am vazut ca se poarta hiberbolizarea aici pe forum. Pai inseamna ca eu si Delia suntem nishte mame vai de capul nostru, Delia si cu mine ne-am lasat copiii singuri de la varste fragede. Nu cred ca vreti sa traiti sentimentele mele, cand iti lasi copiul la 3 luni cu un prieten (tip de 26 de ani, care nu a vazut in viata lui copil, schimbat de pampers si etc. insa cu explicatii, telefoane, a avut grija de Dimitrie si s-a descurcat excelent, oricum ii spusesem tipului ca la cel mai mic stranut, sau caca ce nu i se pare lui normal sa zboare cu el la urgenta)si asta nu pentru ca mi-am dorit ci pentru ca a trebuit, nu am avut nici un alt ajutor, de niciunde!!! Ma apuca dorul de el si efectiv nu mai puteam respira, asa de dor imi era... nu doresc nimanui astfel de senitmente. Nu cred ca ma face o mama mai putin responsabila, sau ca Dimitrie nu e educat. E un copil deosebit, inteligent, ii merge mintea, mai nou numaram pana la trei, vorbeste, se joaca, danseaza face nazbatii, e un copil cald, tandru, vesel, harnicutz( ma ajuta si el cand dau cu mopul, chiar se supara daca nu il las, ia peria si se duce la haina lui Dan sa o perieze, se urca calare pe aspirator cand aspir, aviz Uka, ca tot poll-ul saptamani este ce face huspandul in gospodarie). Sincer eu ma simt de fiecare data cand se discuta despre astfel de lucruri ca si cu laptele de san. Cele care ati avut, nemaipomenit, as fi vrut si eu sa am, sa il alaptez pe Dimitrie, dar daca nu s-a putut din lipsa de lapte ce sa facem acum?! sa ne dam in cap?!... (ca au tot fost dicutii de genul astora),altele au avut de la mama natura, altele au fost protejate sa nu isi piarda si putinul lapte pe care il aveau, altele l-au pierdut pe baza de stres etc.... asta e, facem ce e mai bine pentru puii nostri, nu cred ca cineva gandeste altceva.

Ajutor in casa nu comentez!

Ela lasa ca treceti si peste asta, inca un pic si gata. Apoi cine are casa frumoasa...!!!

Cam atat am vrut sa spun, ca vad ca astea sunt temele principale, daca am uitat pe cineva.... scuze.

Multa sanatate la gravidutze si la copilasii bolnaviori!

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !!!

Rilpey, La Multi Ani !!! Iti doresc sa ai parte de tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta! Sa fiti sanatosi, voiosi si fericiti cu totii!!!

Canuta, bine ai revenit !! De unde stii ca nu ne-a fost dor de tine?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

multa sanatate celor bolnaviori si sper sa se imbolnaveasca tot mai putin daca vine primavara...
gravidutelor,aveti grija de voi!
va dorim o zi buna!

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput