Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 21
Hildegard spune:
Apropo de sofat, eu conduc de la 18 ani, de cand am permis...acuma de cand stau cu steff acasa nu mai conduc zilnic ....poate uit sa conduc
.Cand mergem la shoping sau merg eu singura in oras io sofez
....
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Morgano spune:
Fetelor multumesc mult de urari! Va doresc toate cele bune si voua si familiilor voastre.
Din pacate acum am observat ca sambata am uitat sa dau send la mesaj
Ma miram cum nu ma baga nimeni in seama 
Mada, bine ca s-a rezolvat cu Mirunica, si eu votam pt mers la urgenta.
Ile, multa sanatate, stai cumintica in pat si relaxeaza-te ca totul va fi bine
Stiu ca ti-e fte greu, ca ai vrea sa mai faci si tu una-lata prin casa, sa te joci cu Vic, insa acum prioritar e sa mearga bine sarcina asta.
Dordia, nasol cu Stefanelu saracutul, dar va trece, ati facut ce trebuie la momentul potrivit. Va uita, si ati scapat de o maaare grija.
Ela, cand te aud de renovat, ma vad pe mine aproape toata sarcna trecuta dormind in praf si mizerie, seara luat folia de pe saltea, dimineata pus la loc. Trece si cine va avea casa boboc? 
Mie mi-e greata non-stop, nu pot manca nimic, mi-e greata de la ce as fi preferat in mod normal. Probabil fac si eu un putzulik de data asta. Am slabit 3 kg, noroc ca am ca si focile resurse suficiente acumulate anterior ![]()
Noki, prostioarele sunt si la noi la ordinea zilei. E fte cooperanta si cuminte, pana in mom. in care se pune pe invers si atunci face prostii in serie, una dupa alta alege sa faca tot ce stie fte bine ca nu are voie. Dar asta fte rar, in rest e cuminte, vesela si energica, papa super-bine.
Insa la noi pb. e seara la culcare, de 2 sapt nu vrea sa se culce, si face fie istericale alternate cu veselie, fie urla ca toate lighioamnele de n-o putem calma.... e nasol pt ca nu suntem obisnuiti.
Un alt "bun obicei" tot la 3 zile kk acid si deci eritem apoi. Sa fie dintii cauza principala (avem tot 4 si gingiile umflate rau-rau) - insa atunci de ce daca i se da atentie n-are nici pe naiba? 
Oricum, in concursul de vointe, ea invinge de fiecare data. Mai mult de 7 min n-am reusit s-o las sa urle, nu putem pur si simplu.
Si dupa ce adoarme, nu are treaba deloc, nu se trezeste, e totul ok, insa pana adoarme zici ca e ingerasul de pe lume.
In alta ordine de idei, vreau sa-mi schimb ginecoloaga, are un eco fte prost, nu se vede nimic pe el si am ajuns sa fug rapid la alt eco ca ea nu vedea sa bata inima copilului, cand eu vazusem clar la alt eco ca bate si e totul ok. Degeaba e ea calumea dc eco ei e de kkt si ne-am speriat pe degeaba de ni se facuse rau ambilor pana am ajuns la un eco bun unde ni s-a confirmat ca e totul ok. Si cum in Cluj sunt multi medici buni, multi mirifici, multi vestiti etc. sunt in mari dubii sa fac alegerea corecta. In plus, nu mai vreau sa nasc la clinica privata din toate motivele de data trecuta, plus faptul ca orice se intampla Dne fereste nu au aparatura necesara sa rezolve o situatie mai deosebita. Ca sa nu mai zic ca 20 milioane pt serviciile lor mi se par enorm. Eu si asa sunt obligata sa fac tot cezariana, distocia mea de col nu este reversibila, decvi niciodata nu m-as dilata peste 4 cm, asa ca eu am nevoie de un medic bun, cu un eco bun, ca de taiat si scos copilul, asta o fac toti bine.
M-am placintit la greu, vba lui Noki, dar recuperez pauzele mari.
Despre cresa... mai tazriu, vreau sa formulez exact ce gandesc, sa nu fiu ambigua in a-mi expune parerea. Si da, Catutza
, Ana nu e mai putin dezvoltata din niciun punct de vedere pentru ca a stat diminetile cu mama sau cu bona de devreme. Revin
Ripley
7+ mazarica (DPN 17.10.2007) si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro
ilenutza spune:
Aoleu Dordia, mi s-au inmuiat picioarele!Si mie mi-l decaloteaza pe V luna asta.M-a tot amanat dr. si acum intelec D C!![]()
Joy, deja e a doua sapt. fara Victorash si incep sa ma obisnuiesc cu binele!
daca mai aveam voie si la
eram ca in luna de miere!
Dar sa stii ca tot mi-e dor, dor de el si abia astept sa il aduca acasa.Cu mama mea cu tot, ca asta e!
Si astept cu nerabdare sa vad cu ce apucaturi vine!
!
Oricum la vara, cand or fi caldurile alea mari o sa mergem la Constanta, Vic mai devreme, eu cu BB2 mai pe urma.Nu vreau sa ne chinuim pe aici!
Pitic si Ripley, felicitari pentru bb2!
Noki, din pacate ai dreptate!
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Noki_Lara spune:
Ripley, nu te grabi cu ronosticul! Mie la Sarah mi-a fost taaare greteatza, am slabit 2.5 kile, aratam suuuper! Dar nu am vomitat decat o data pe zi, dimineatza la prima ora. Dupa aia era cuminte si ma lasa sa-mi vad de lucru la serviciu! Deci si la fetitze poate sa-ti fie greatza!
Apropo, ce-ti doresti? Baietel sau fetitza????
Imi pare rau sa aud de Ana ca are probleme cu somnicul...da' las' cas-i revine ea. SIGUR e de la dinti. Si la noi in eruptie e buba mare de tot cu fundicul. Probabil ca-i dau mai multi deodata, ca sa fie "distractia" si mai mare.
Tin pumnii sa alegi ginecologul bun. ![]()
Madau- offf...tare greu merge cu Albumul asta. Tu l-ai completat tot-tot? Si partea de final, aia pe zile? Io sunt in martie anul trecut!
Ce program de nani la greu avea Titilika...eheheeh..unde-s vremurile alea?
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
ilenutza spune:
RILEY , sa fii sanatoasa si iubita!
Am si eu o problema:
vreau neaparat sa cumpar un wrapp/sling pt bb2.Eu imi facusem planuri sa il iau din Italia, asta e!Am vazut ca sunt multe fete din strainatate care vin in Ro de Pasti.Ma poate ajuta cineva si pe mine?
Sau vreun site de unde sa il comand, stiti?
Era o fata in Ro care facea dar nu mi-a raspuns.
Daca va intereseaza 2 carti super despre educatia copilului accesati casutza de mail exercitii_copii@yahoo.com cu parola bebelusi.Sunt excelente.
Ma apuc de germana ca tot n-am ce face!
Edit: am primit catalogul IKEA ieri.O sa ii sparga pe MObexpert, au niste preturi si produse dementiale!

Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
pisi-si-boscu spune:
Buna dimineata fetelor!
Daca mesajul Andei m-a uns la suflet, ca raspuns la ceea ce Lordra incerca sa reliefeze ( scuze, dar nici eu nu sunt de acord cu "modelarea", eu il modelez acum si dupa 5-6 ani il "modeleaza" plastic societatea, mai bine elastic de la inceput ) si pe care eu l-am simtit ca un fel de atac la persoana ( nu a mea, Df !) - mama e mama si daca nu cumva are grave tulburari de comportament sau mentale face tot ce poate, considera sau crede mai bun pt copilul ei, mesajele Dordiei m-au intors de tot pe dos. Imi pare rau ca nu am timp sa caut, discutiile de cand aveau baieteii vostrii doua trei luni, in care va avertizasem despre ce inseamna decalotarea si in care o mamica cu muuullllttt mult haz imi explica cum ca putza copilului e un organ self cleaning...
Imi pare teribil rau ca a patit Stefanel asa ceva, Sebi a plans exact 3 minute si a suferit o singura data la primul pipi, cred ca mai mult de frica decat de senzatie. Iar acum isi face singurel baie, o spala indelung cu sapun, o decaloteaza singur si va garantez ca intre preput si organ se strang o gramada de mizerii, asa ca self cleaning pe naiba ! Ma gandesc cu sila ce o fi sub pielea barbatilor care considera asa...
In alta ordine de idei, vine primavara, o simt in oase si in rapiditatea cu care mi se usuca rufele pe balcon...
CA raspuns la sondajul cu HOUSEHUSBAND, al meu e foarte harnic, probabil ca armata de la MC Donald ( a lucrat pe acolo in primii de 3 ani ) se simte inca, spala la greu prin casa ( baia, faianta, geamurile, etc ), face cumparaturi - inspirate, norocul meu - mai si gateste cateodata ( ferea ! cand e in bucatarie face cate doua trei feluri odata ... ) asta pentru ca eu ii fac contabilitatea la firma... ( sa precizez ca face toate astea cu mare placere numai de cand ne-am mutat acasa la noi, la maica-mea le facea in sila si numai cand il puneam eu ).
Dar ca sa nu cumva sa ma invidiati, isi face sul ciorapii si ii vara sub pat, desi niciodata nu poarta a doua oara aceeasi pereche de ciorapi... Nu va spun ca daca nu ma uit sub pat o saptamana, umplu masina de rufe...
Concluzia mea: ei nu vad din proprie initiativa, dar daca le punem noi pe tapet, e ok.
joy04 spune:
PISI
quote:
Dar ca sa nu cumva sa ma invidiati, isi face sul ciorapii si ii vara sub pat, desi niciodata nu poarta a doua oara aceeasi pereche de ciorapi... Nu va spun ca daca nu ma uit sub pat o saptamana, umplu masina de rufe...
Concluzia mea: ei nu vad din proprie initiativa, dar daca le punem noi pe tapet, e ok.
pe sub scaun,sub pat, pe langa unitatea de la calc sau subwoofer, mai nou si pe sub caruciorul lui vladu...inca nu i-a dus prin bucatarie..
RIPLEY LA MULTI ANI SI SA FII SANATOASA!!
si io am slabit in primele saptamani si inca imi este greata si io sper sa fie fetitza.
Nu inteleg de ce vi se pare asa de necrezut sa ai colici la 1 an si ceva....adica eu prin colici inteleg dureri abdominale provocate de gaze. ca asa sunt si colici renale, biliare...
colici avem si noi. cel putin eu daca beau lapte sunt varza.
bine, la mine problema e mai rea, ca si fructe daca mananc, am gaze si bolboroseli de burta.
pai stiu ca are gaze si ca-l doare burtica ca plange in somn, se fataie in pat si il iau si-l pun pe burta mea, trage cateva parturi si se linisteste.
si dupa ce bea laptele noaptea, la fel face.
io intrebam ce as putea sa-i dau seara sa manance mai consistent ca sa numai ceara lapte noaptea.
seara pe la 21:00 bea 250 ml cu 4 masuri de cereale si dupa 5 ore vrea iara lapte.
in fiecare noapte la fel.
si are la parturi in el...care s-au accentuat de cand bea mai mult milli .
ILENUTZA are BIC la semnatura niste linkuri despre wrap.
si eu m-am gandit la asta, dar nu stiu daca m-as descurca sa-l leg...este usor???
ca mi-ar fi mai usor si mie sa ies afara cu un pitic in wrap si cu unul de mana...fara carut.
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)foto
madau spune:
Noki l-am completat pe tot
, nu-ti mai aduci aminte ca ma deadeam de ceasul mortii cu 1 zi inaintea zilei Mirunei ca nu aveam nici pozele gata...o nebunie, am reusit sa-l termin pe ultima suta de metri. Apoi dupa petrecere am completat si ultimele detalii legate de 1 AN
Cred ca RIPLEY zicea ca face baietel, nu ptr ca ii e rau acum, ci ptr ca la sarcina cu Anutzache nu i-a fost asa, si se zice ca daca sarcina e diferita si sexul bblusului e diferit
.
Aaa, apropo de "potlogarii" tocmai am vazut ca ajunge la sertarul de sus de la dulapul din buc si acolo au cutite, furculite, tot. 
. Maine Bricostore scrie pe noi, sa luam bara din aia si cu suport ptr tacamuri de atarnat pe perete
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
ela27oana spune:
despre ajutor din partea sotului,la noi e cam asa:face cu cea mai mare placere piata,dar binenteles ca ma suna de 2-3 ori pana sa termine cumparaturile,si nici acum nu stie care e patrunjelul,asa ca nu-l mai pun sa cumpere ca imi aduce marar sau leustean,sau mai nou nu gaseste,la curatenie participa mai mult la cea generala si afce de toate,la cea zilnica mai putin prefera sa stea cu daria si prefer si eu asta,mancare-aici stam prost in afara de gratar ,cartofi prajiti omleta si paste nu prea stie sa faca,dar nu ma deranjeaza,noi ma facut o conventie care ne convine la amandoi ii spun mereu la ce ma nevoie de ajutor imi etse si mie mai usor si lui si nici nu se supara ca l-as cicali prea mult,ca de sunt olteanca.......