Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 20
cristinamh spune:
raid...
trb sa plec cu masina la cresa, trb sa ies cu spatele din parcare, intrai printre o bosdura si-un matiz, 2m mai incolo printre un matiz si un pom. ce ziceti, reusesc?? mentionez ca sunt singura si n-am mai incercat
dordia, si la noi se blocheaza uneori pielicica, dar o trag repede, ca acolo e punctul cel mai dureros. adica imi dau seama dupa cum reactioneaza andrei. mizeriile se curata singure, o sa se absoarba bobul ala de orez, ca am avut si noi anul trecut. andrei de bine de rau colaboreaza, l-am invatat sa traga singur la baie de piele, sau daca facem operatiunea in casa sta mititelul, de frica sa nu mergem iar la dr cu foarfeca
. dar la pupiul tau nu tine, ca e mic. incearca pe viitor sa te misti mai repede, nu-l mai chinui 15 min.
feli, decalotarea e una, circumcizia cu totul alta... cu care nu sunt de acord! decalotarea asta e, daca tot am patit-o acum, mergem pana la capat, ca nici pe-asta n-as face-o
.
gata, va
, imbrac copilul ca precis juma de ora fac manevre in parcare sa ies
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
roxisialexia spune:
LA MULTI ANI, DELIA!
Iti doresc multa sanatate, o viata lunga plina de noroc si fericire alaturi de cei dragi tie.
Draga Delia te
si iti doresc petrecere fumoasa.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
madau spune:
Buna dimineata!!!!
Cristina reusisi cu parcarea, sau ai luat autobuzul????
Glumeam, sunt convinsa ca ai reusit, cu grija si atentie merge
Catutza stiam io ca am uitat sa-ti zic ceva, acum mi-am adus aminte...ref la canuta cu cioc. Io am mai pove pe aici, noi avem acasa inca 2 canute cu cioc de la Avent amandoua, cu cioc din ala mai moale din care Miru nu a vreut sa bea, le arunca cand le vede. Apoi mai mult intr-o doara i-am luat din Cora o canuta de la Giordani are mai multe accesorii, printre ele si pai, in fine, aia e cu ciocul ala tare si am avut surpriza sa vad ca o ADORA...numai din aia bea de atunci. Deci io zic sa-i iei mai multe feluri pana o gasiti pe "aia"![]()
Noki pai bine sora mea de postare, nici acu' nu terminasi albumul Saralinei??? Of, of...bataitza ...ia pune mana rapid si da-l gata
. Multam ptr expilcatiile ref la ZOO, poate sapt viitoare bagam si noi un oki pe acolo.
Feli curaj la condus, are dreptate Doru, importrant e sa conduci, in timp te vei obisnui, plus ca e pacat zau sa stai cu carnetul in buzunar si masina in parcare...
Ela tinem pumnii la examenul de soferita, sa-l iei din prima
duamna Roxi asa aparitie meteorica?
. Alexia ce face? Tu esti bine? 
Dordia groaznice momente
, sper sa nu mai faca asa rau si sa-i treaca durerea,
mititelul
Am una bucata kk-cios....schimb si revin
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Noki_Lara spune:
Delia, 

! Sa fii sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara - nu ca prima - sa ai un bebe sanatos, voios, cuminte si sa fiti fericiti cu toti 4! Sau mai multi, ca cine stie ce ne rezerva viitorul, nu?
pup tie si Anutzache-ului si burticii! 

Cristina- pariez ca iesi mai repedede jumate de ora sicu masina intreaga!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
felicia74 spune:
Fetelor, am o problema: vreau sa-mi iau niste ochelari de soare BUNI! Oare de unde, de la magazinele de ochelari de vedere? Stiti vreo marca mai buna?
Eu mi-am facut ochelarii de vedere la un magazin din Piata Romana (pe langa Miniprix), oare sa ma duc sa-i iau d eacolo?
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Asaaaa...
Delia 

sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de cei dragi!!! Sarcina usoara, nastere aidoma si bb sanatos!
Sa va zic acum ultima boroboatza a Mirunei...noi avem un minibar pe hol unde tine tati bautura si paharele...printre ele si cele de cristal (pasiunea mea, deh
). Bineinteles ca e legat de jur imprejur cu o sfoara tocmai sa nu-l poata deschide..ei bine aseara nu stiu cum a desfacut fundita de la sfoara, a scos un pahar, bineinteles ca din ala de cristal si hop cu el pe gresie

.
Feli am vazut ochelari de soare marci foarte bune si la Oftapro si mai sunt la SOVER (in Unirea)
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Noki_Lara spune:
Feli, da! Ochelari de soare k lumea iti poti lua de la magazinele de ochelari de vedere! Io mi-am facut ochelari la Opticris si acolo au zeci de variante de ochelari de soare, de la cele mai mari firme din lume. Asta evident, daca vrei de marca.
Madau- mai, io vad ca Mirunica s-a luat rau de tot la intrecere cu Sarah la capitolul potlogarii...![]()
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Hildegard spune:
Buna dimineata,
Steff e bine, striga sa se afca auzit si fuge prin casa deci inseamna ca e bine.....augmentinul si-a facut treaba si mai avem de luat seara la 7 si maine.
Acuma dimineata a papat destul de consistent. Ieri i-am dat smecta si azi a facut gros. Smecta pe el il ajuta foarte mult. imediat se leaga kk.
Si mie imi trebuie ochelari de soare....si altele![]()
LA MULTI ANI Delia! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de tot ce iti doresti.

ne puteti vota la:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">Of dintii astia
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
ilenutza spune:
Multumesc din suflet tuturor fetelor care m-au incurajat.Nu stiu ce m-as face fara voi!O pajiste de flori si mii de pupice!
camelia - Prima sarcina a fost parfum, la sapte luni eram pe la Babele!
Horno, din pacate cam asa suntem noi femeile, ma rog, cele mai multe poate nu toate, am misca si muntii din loc pentru copii nostri si uitam de noi pana in panzele albe.
Dar trebuie sa recunosc ca atunci cand eu sunt odihinta si bine dispusa iese si soarele in casa noastra, copilul e mai linistit, sotul mai fericit...asa ca de multe ori el imi spune mai bine sa dorm si sa fiu binedispusa iar el sa manance oua prajite decat sa fac cine stie ce si eu sa tun si sa fulger sau sa fiu obosita.
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash
Hildegard spune:
Multumim celor care nea-u votat
Ilenutza, sunt perfect de acord cu ce spui tu
. Parca eu am scris![]()
mada, ai grija cu cristalul....imi pare rau de pahar![]()
de-ale gurii