Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

am pus si eu poza din concurs la semnatura

anda-ce bine ca ne dai vesti bune,pupici poetului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noki eu am fost o singura data in Feeria si am zis pas - tot era mai full ca Cora. Era sambata si se dusese tot poporul Iar in cursul saptamanii se merge bara la bara pe drumul spre aeroport, asa ca tot nu merita, iar magazinele extra nu m-au interesat in afara Z-ului.
Plus ca la Cora m-am obisnuit cu raioanele, stiu unde sa ma duc pentru orice.
De fapt, daca e la 2 pasi... eu experimente nu fac

Noutati: Am iesit de 2 ori in ultima saptamana in traficul de Bucuresti. O data am luat-o din poli pe Splai si am ocolit parcul, iar azi m-am dus pana la Cora. De fiecare data cu Doru in dreapta, ca husbandul a zis ca nu-l intereseaza, pot sa busesc masina sau altceva, TREBUIE sa incep sa conduc.
M-am descurcat cu o singura greseala - pe stradutzele minuscule dintre blocuri am agatat o oglinda laterala Ea n-a avut nimic, insa a mea s-a spart... a doua zi, ca a cazut din locasul ei.
Mai am probleme cu parcarea laterala (pe care trebuie musai s-o fac, ca numai asa intram pe locul nostru de parcare), dar nu ma las. Insa n-am scapat de frica!

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Noki eu am fost o singura data in Feeria si am zis pas - tot era mai full ca Cora. Era sambata si se dusese tot poporul Iar in cursul saptamanii se merge bara la bara pe drumul spre aeroport, asa ca tot nu merita, iar magazinele extra nu m-au interesat in afara Z-ului.
Plus ca la Cora m-am obisnuit cu raioanele, stiu unde sa ma duc pentru orice.
De fapt, daca e la 2 pasi... eu experimente nu fac

Noutati: Am iesit de 2 ori in ultima saptamana in traficul de Bucuresti. O data am luat-o din poli pe Splai si am ocolit parcul, iar azi m-am dus pana la Cora. De fiecare data cu Doru in dreapta, ca husbandul a zis ca nu-l intereseaza, pot sa busesc masina sau altceva, TREBUIE sa incep sa conduc.
M-am descurcat cu o singura greseala - pe stradutzele minuscule dintre blocuri am agatat o oglinda laterala Ea n-a avut nimic, insa a mea s-a spart... a doua zi, ca a cazut din locasul ei.
Mai am probleme cu parcarea laterala (pe care trebuie musai s-o fac, ca numai asa intram pe locul nostru de parcare), dar nu ma las. Insa n-am scapat de frica!

feli si eu am aceesi frica,pe stradutele inguste ,mai am marti miercuri si joi cate o sedinta si apoi sa-mi bage dosarul si sper ca pana in paste sa dau examenul

am niste emotiiiiiii

Mergi la inceput

hilde -care este poza voastra in concurs???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

fetelor va scriu cu mainile tremurande de frica si spaima si chin. L-am decalotat pe Stefan...singura singurica. A fost horrror. Adica a trebuit sa il leg de manute ca punea mana si se apuca de putica. Deja se lipise intr-o parte dar...ma desfacut-o pana la capat si am uns-o cu canamicina timp in care copilutul meu zbiera efectiv, racnea...nici lacrimi nu mai avea...de fapt nici nu l-am vazut ca muream. Am murit si am inviat de 100 de ori ca dupa ce a iesit caputul, l-am uns rapid dar nu mai reusean sa trag pielicica la loc. Are si el o pungutza de ceva alb mai mare decat un bob de orez. Dar dr. a zis ca se va duce cu timpul. Ma doare ficatul si stomacul in acelasi timp. Am urlat si eu si am injurat ca la usa cortului...cred ca vecinii s-au crucit. Sper sa nu creada ca mi-am injurat sau maltratat copilul, sau sa nu cheme protectia copilului ca asa rau a facut si el si eu. Maine seara sper sa fie mai bine ca e si tati care o sa il tina desi...cred ca va lesina.
Gata ca par ca ma vait dar...asta am trait si poate vi se pare exagerat dar...pt mine e o experientza marcatoare. Nu credeam ca voi fi asa tare si voi merge pana la capat. Ma gandeam ca o sa renuntz ca m-am chinuit si mi-am chinuit copilul...mai bine de 15 min sau poate chiar mai mult pana am reusit sa prind putica si sa fac operatiunea.

Offfff...a trecut acuma...pana maine seara!

In alta ordine de idei vreau sa multumesc si eu tuturor celor care ne-au votat...si celor care nu ne-au votat...va poop si sper ca nu am sarit pe nimeni la vot. Daca da....trageti-ma de maneca ca se poate sa nu fi recunoscut poza.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

ela, poza noastra se numeste"Of dintii astia"

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Joy , Mihai are o problema cu unghiile de la degetele mari, cred ca de la stat prea mult incaltat si de la stat prea mult in picioare. Acum ca le-a scos detot de la ambele picioare sper sa se fi rezolvat definitiv.
Spui ceva de colici...la varsta asta? Eu ii dau Biancai o masa de mancare la 18,30-19h apoi la 22,30-23 lapte 230ml cu 2 masuri de cereale si pana a doua zi la 10,30 nu mai mananca nimic.
Eu ii las bibele cu apa in pat -la capul patului si se trezeste noapte si bea singura (nu stiu cand ca nu o simt).

Noki , pt raspunsul cu apa, nici pe mine nu ma deranjeaza ca bea apa din biberon, ma deranjeaza ca poate scoate apa din el si se joaca cu ea. Am vazut pozele voastre de la zoo, e super tare Sarah cum plimba caruciorul.

Madu , ma bucur ca sunteti bine. La zoo intrarea e 1,5ron. Animalute sunt ceva, noua ne-a placut mai ales ca am prins si un concert intre leu si tigru...ziceai ca esti in safari- se zbarlea pielea pe tine.

Dordia , maaamaaa prin ce trece Stefan! Dar si tu esti super tare ca poti face asa ceva. Eu abia ii mai iau temperatura Biancai ca nu mai vrea sa stea, si pana reusesc ma ia toate transpiratiile (lucru anormal pt mine ca nu transpir nici vara cand sunt +40 grade), si i-mi tremura mainile...dar tu ai curaj nu gluma!

Lavi , pe unde umblii?

Meems , multumim de gandurile bune,

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am uitat, roza-screloza

Felicia , felicitari pentru ca-ti faci curaj sa conduci, e pacat sa ai carnet si sa-l tii degeaba in portofel.

Pitic , tinem pumnii sa-ti iasa analizele bine. Gandeste pozitiv si va fi bine.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen matinal!

e mai fac fetele? Io m-am trezit cu maare chef de lucru, asa ca ma apuc de Albumul Bebelusului, sa-i completez rubricile, ca sunt restanta raaau de tot si azi-maine face fii-mea majoratul si io nu l-am completat!

Madau- in mare ti-a zis Catutza. Asa este, pretul e derizoriu - nu ii inteleg, cu toate subventiile lor si tot trebuia sa puna un pret mai decent decat 1.5 ron, ca lume este intotdeauna si s-ar fi putut strange niste banutzi. Sunt si animale, nu mai pute ca pe vremea copilariei mele, merita intr-un cuvant. Numai sa nu faci comparatii cu ale Zoo din strainataturi.

Dordia- of, Doamne, bietul stefan si biata de tine, prin ce treci! tinem pumnii sa fie mai bine azi!

Meems+Pischi- pentru raspunsurile cu spalatul dintosilor!Cred ca ma apuc si io de azi de operatiune.

Anda- cu ce vesti bune ai venit! Chiar ma gandeam ieri sa te intreb ce ai mai facut cu !

Felicia + Ela-facem mare galerie mare pentru doamnele soferitze!

Fetelor dragi, de azi m-am apucat de porcaria de cura de slabire..Mayo. sa-mi tineti pumnii, ca ma asteapta vremi de restriste si frustrare maaaxima.

Apropo, Anda77, tot nu m-ai raspuns la intrebarea despre cura aia de slabire-minune pe care ziceai ca o tii si slabesti ok...Ai putea sa mi-o dai, ca recompensa pentru virusii trimisi...

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia aoleu, vai de voi amandoi
E clar, daca voi avea un baiat ii fac circumcizie sa nu se mai chinuie.
Si mie mi se pare normal sa-l decalotezi ca doar acolo se aduna mizerie, nu?

Si acum evenimentul zilei:
LA MULTI ANI, RIPLEY!!! Sa fii fericita, sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Mergi la inceput