Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

I-am comandat la Steff 2 jucarii.www.magazinuldejucarii.ro/index.php?ev=mod&title=Cosul%20meu" target="_blank">ce ziceti de astea?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Bau-bau si de la noi!

Saru mana de aprecierile la adresa pozelor! Si daca tot v-au placut, iacata alte noi:poze din week-end-ul asta! si FILMULETZE cu www.dropshots.com/day.php?userid=221473&cdate=20070304&ctime=122000" target="_blank">Titilika alergand cu caruciorul si www.dropshots.com/day.php?userid=221473&cdate=20070303&ctime=195844" target="_blank">escaladand o bordura mai inalta! Enjoy!

La noi a fost super-week-end, asa...de inainte de inceperea scolii. Am fost ieri la ZOO, unde a fost suuuper. Sarah a recunoscut animalale si a tot facut ca si ele. Noi am mai fost cu ea mai demult, dar NU se compara! Si atuncea i-au placut animalele, dar saltul de crestere s-a vazut clar: acum le recunostea si se bucura pentru fiecare in parte!!!
Apoi am fost azi de dimineatza la Biserica Luterana cu Sarah - i-a placut mult de tot concertul de orga, dar nu prea a avut stare sa stea locului si tot intreba tare de tot: ta??? adica ce-aia? ce-i aialalta? etc...
Apoi am fost si prin Cismigiu care arata suuper bine, numai ca locurile de joaca sunt cam full!

Si mare veste mare: Titi are 10 kile fara 40 de grame!!! Adica a luat 410 grame luna trecuta! Ne-am mai rotunjit si noi...Nu ne mai bate vantul.

Cateva raspunsuri rapide:

Dordia- of, bietul Stefanel! Pupa mama pe el s atreaca buba repede!

Feli- asa e..e oribil de full in Orhideea! De-aia io prefer Feeria, unde e gol si sunt si o gramada de magazine misto afara, la galerii!

CristinaMH- ce ma bucur ca e ok Iris la cresa! Si ca tie iti place la serviciu! Asta conteaza enorm! Si wooow, a trecut deja o luna de cresa...

Catutza- io am cana cu cioc de la Nuk, dar lui sarah nu-i place. lapte il bem cu bibele si asta nu ma deranjeaza deloc. La fel si apa, mai nou.

Hildegard- cu adidasii e asa: trebuie sa te orientezi eventual sa fie cat mai inalti peste glezne. Io de-aa nu i-am luat lui sarah, ca nu am gasit model care sa imbrace cat mai mult dsin calcai. Dar la baieti am vazut mai multe modele.

Ilenutza- stai cumintica in pat, ca nu e de glumit cu cerclajul asta! Si fii convinsa ca lui Victor ii merge bine la mama ta, dupa cum o stiu io pe ea!

Madau- of...cate potlogarii face si Miruunika ta! Da' las' ca nu are ce sa pateasca mare lucru. Si noi am papat sapun si crema cu oxid de zinc.

Pitic- tinem pumnii sa iasa ok analizele! Pupam baietelul si burtica!

Lavi-

Ela- saraca de tine, prin ce nervi treci cu reamenajarea...da' stiu cum e...Tin pumnii sa rezisti psihic!

SONDAJ- cate mamici spala bebelacii pe dinti? De la ce varsta a lor ati inceput? La ce ore ii spalati? Cu sau fara pasta de dinti????

Cam atata de la noi. Plec cu titi la mama sa scap de bufnitzica si sa mergem cu Adila la un film! Pup U all!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

helau,

nic este binisor, nu respira perfect pe nas, dar respira!:)) speram k suntem spre bine, adik il urmaresc k vreau sa se desfunde de tot, nu vreau capacitate diminuata de repiratie nazala.

anunt pentru interesati: am inmatriculat masina fara taxa de prima inmatriculare. "Udriste" si-a revenit in simtiri, adik s-au prins k e si ilegal si aberant pe deasupra sa ceara asa ceva.

lordra, ai opinii catre extrem. acesta ( oportunitatea cresterii copilului exclusiv de mama acasa) nu este adevarul absolut in nmaterie. E bine k ai incredere in tine ca dk il cresti doar tu, va iesi o "capodopera", dupa cum te-ai exprimat, dar altfel, punctul acesta de vedere nu este corect (cel putin nu pt mine). Orice influenta exterioara duce la progres, dk este orientata si de acasa. cu cat mai multe experiente, cu atat mai completa universalizarea individului.
Sub absolut nicio forma mama care da copilul la cresa nu este o mama mai putin dedicata decat tine. Optiunea este dictata de alti factori pe care, pe de alta parte, tu, ca mama de casa, nu-i iei in considerare.
mama care merge la job si lasa copilul la cresa: o mama cu orizont largit are un copil cu orizont largit. o mama potenta financiar are un copil asigurat financiar. cu mancare mai buna, jucarii mai istete, povesti de viata mai interesante. mersul la job sau/si lasarea copilului in grija altcuiva nu arata vreo externalizare a interesului matern catre altcineva sau o diminuare de responsabilitati c dimpotriva. Eu muncesc pentru copilul meu. mi-am permis financiar bona dar dk nu-mi permiteam, cresa scria pe fruntea lui. Sunt mama de week-end si de seara-noapte in timpul saptamanii si simt k nu am pierdut controlul asupra niciunui aspect din dezvoltarea copilului. Controlez tot, nici nu este asa complicat sa indrumi sau sa corectezi, dk o faci zilnic. influentele exterioare relatiei mama-copil nu sunt nici macar mari pe timpul cat sta cu altcineva. tot prezenta ta corecteaza instantaneu dk ceva a fost orientat gresit in ultimele ore.
mai mult decat atat, dk ma chema hilton si n-aveam nevoie de serviciu deloc, tot lasam copilul sa acumuleze experienta si fara mine, asta e clar. nu as fi stat mereu cu el, l-as fi orientat si catre alte persoane si anturaje, de mic.
exemplul fratelui tau nu face regula in speta creselor si gradinitelor. De altfel, nici nu cred ca exista vreo regula, fiecare caz depinde de multi alti factori: de temperament al copilului, de intimitate familiala etc
de asemenea , nu cred ca din vreuna din optiuni, a mea sau a ta, ar trebui sa se faca un titlu de glorie. toate tragem, acasa sau la serv, pentru copii, doar ca vedem diferit situatia ideala. optiunea mea, de exemplu nu ma face mai buna decat o mama care sta acasa, dar nici mama care sta acasa nu este mai buna decat mine. io asa zic...

madau, aoleu, ce stres. mi s-ar fi taiat genunchii, bine ca fuserati la dr., exista si substante care actioneaza mai tarziu ingerarii, bine k nu a fost cazul de fata.

dordia, tb sa fi tare, ii va trece, ai facut un lucru necesar si obligatoriu. nu uita a tragi de pielita si pe viitor, cel putin la una din 2 baite, ca a nu se lipeasca partial la loc, am auzit si de cazuri de-astea.

maria alexia, lipsei decalotarii ii urmeaza probleme de infectii 99 % si, uneori doar, chiar si dezvoltare incompleta a organului. cel putin asa zic cam toti medicii.
decalotati, decalotati si iar decalotati!:))))

joy, n-am inteles bine din mesaj la ce ora isi ia vladut ultima masa seara. si dk cere in fiecare noapte bibe sau doar uneori. cum arata ca are colici?

pitic, succes la analiza anticorpi.

ilenutza, mamaaa, nu-i deloc placut sa stai imobilitzata prin pat...mai stai cu noi, iti tinem de urat. nu te demoraliza ca nu o sa treaca asa greu perioada. pup.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Iaca si eu pe aici...mi-a mai trecut supararea, dar ieri n-am mai fost buna de nimic, zau. In fine...

Ela cand citesc cat tragi saracuta de tine cu zugravitul imi aduc aminte cum eram si eu cand am renovat, unde mai pui ca eram si cu cerclajul facut si ma plimbau astia dintr-un pat in altul de acasa la mama, si tot asa. Brrr, nici nu mai vreau sa-mi amintesc, am crezut ca nasc si nu mai vad casa terminata. Tin pumnii sa iasa cum vreti si iti doresc sa ai multa putere sa rezisti

Joy n-am inteles care e problema cu Vlad, face colici de la lapte si nu poate dormi noaptea? Vrei sa inlocuiesti masa aia de lapte cu altceva? Scuze...ori sunt io toanta dar n-am inteles. sa nu te superi ca te rog sa explici

Noki cum mai e la ZOO? Cat e intrarea? Mai sunt ceva animale? Ca vreau si eu sa mergem cu Miru, macar sa avem ce vedea.
N-ai de ce sa-ti faci griji ref. la crema cu oxid de zinc, macar aia nu are acizi sau soda in ea...produsele astea de curatat sunt tare periculoase..io de aia m-am speriat asa tare, initial am zis la fel ca nu e toxic...dar apoi cand am citit pe net m-a luat durerea de cap

Anda ma bucur tare ca in sfarsit dupa atata chin incepe sa iasa soarele si pe strada voastra. . Si ma bucur si mai mult ca ai reusit cu inmatricularea masinii...mi-ai luat si mie o piatra de pe suflet. Imi pare rau ca nu te-am putut ajuta atunci, dar uite ca in final a fost bine.

Hilde nu se vad jucariile. Noi v-am votat

Pitic felicitari ptr samburik de 9 sapt. Io-s convinsa ca vor iesi bine analizele, sa vezi. Mii de si

Dordia of saracul Stef, mi-e asa mila de el. Sper sa fie bine de acu' incolo.

In final, ca mi-a adus HILDE aminte...vreau sa multumesc si eu in mod special celor care ne-au votat la concursul cu poze (PISI, CAMELIA, MADUTZA, BULUCI, PROADELINA, CATUTZA, SOANSO,MIMI DUMY, PITIC, DORDIA, SILVIA, DAYSSY). Un camp de si de la Miruna

Fug la piticloantza-cotoroantza ca striga dupa mine prin casa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Heloo !

Dordia, of, ce nasol! Cred ca a fost greu si pentru tine ... -ici lui Stef cel curajos! Las ca trece , sa ai grija sa nu se lipeasca partial la loc!
Pitik iti tin pumnii sa iasa bine analizele si burtik!!

Madau slava Domnului ca s-a finalizat cu bine patania!

Anda ce bine ca auzim de bine si de la voi ! Tot inainte!!!!! Abia atept ziua cand ne vei spune ca Nic respira 100% -nas!! Mananca mai bine acum?
Aaaa, felicitari pentru inmatriculare !
Hilde, nu vad jucariile ... Eram tare curioasa !

Noki, intotdeauna imi place sa vizionez pozele copilasilor nostri!!! Suuuper si cele de azi! Mai vreau poze noi cu copilasi dragalasi !

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Noki, eu o spal pe Rianna pe dinti, de obicei seara la baita dar nu-mi amintesc intotdeauna. O spal de cand i-au dat primii doi dinti (deci de pe la 10 luni) si folosesc si pasta de dinti.

Sunt tare necajita ca Rianna nu mai vrea deloc sa umble singura! Isi daduse bine drumul, isi perfectionase si echilibrul, dar a cazut o data destul de rau si de atunci nu mai vrea decat sa se tarasca! Cred ca om face 1 an jumate si tot n-om umbla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Hilde, faine jucarelele!! Sa-i capteze atentia cat mai mult timp lui Stefanel.

Meems, asa stiam si eu ca daca se lovesc mai urat, evita o perioada sa mai mearga in doua piciorele, dar nu mult timp, pana uita. Si cred io, uita repede, la varsta asta.

Azi de oboseala, Alex era o maraita si jumatate si tot agitandu-se a prins si un colt de dulap cu scafarlia. A adormit necajita rau.

Dordia, mi s-a incretit pielea pe mine dupa cum ai descris plansul lui Stefanel. Dar bine ca acum e mai bine.

Noki, desi avem dinti de la 6 luni, de putin timp i-am luat perie de dinti, iar pasta de si mai putin timp. Si nu-mi amintesc mereu sa execut operatiunea.

Anda, bine ca Nichitutul e spre bine cu nasucul.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

hilde-interesant site-ul dat de tine o sa comand si eu cateva jucarii

fetele -multumesc mult pt incurajari,sper sa fie rezultatul cum vreau eu

ilenutza-offff sarcina usoara si sa treaca cu bine totul

ma duc sa votez si eu pozele ca abia acum mi-am amintit de concurs,multumim catutza,ioana,cameia si ripley pt voturi

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

dordia-sanatate multa si sa treceti cu bine de perioada asta

Mergi la inceput