Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 17
cristinamh spune:
mai, la arsuri cu foc sau lichide fierbinti, eu stiu ca se spala cu apa rece se bandajeaza cu tifon curat, sau cearceaf daca zona este f mare si se da fuga la spital... nu se fac alte improvizari, ca poti face mai mult rau decat bine.
cat despre pus spirt, ma indoiesc, pt ca pe rana deschisa spirtul arde tesutul, nu mai zic ca provoaca o durere infioratoare.
dordia, nu ti-a fost mila? macar il lasai pana i se vindeca arsura, asa saracu stefanel trece de la una la alta.
mititelul!
ma, uite si pe andrei l-a decalotat acum, dar n-a plesnit pielea. sa se faca rana, sa planga... doar prima noapte s-a vaitat la pipi, apoi s-a linistit. acum l-am invatat la baie sa traga singur de piele, sa nu-l chinui eu mereu. si tot raman la ideea ca, daca nu e absolut necesar din cauza complicatiilor, nu trb chinnuit copilul.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ela27oana spune:
joy-nu stiu ce ai inteles tu din postarea mea,poate nu ma fost prea clara
au tras masina in fata scarii si marian si zugravul au descarcat si tot ei au carat-o sus,aia 2 nu au dat jos nimic,nici macar o punguta cu riza si distantiere,obligatia lor era sa le descarce in fata blocului ,nici nu aveam pretentia sa mi le urce sus,dar sa stea cu mainile in buzunar si sa se uite sa le dau spaga,niciodata asa ceva
Ela si Oana-Daria
joy04 spune:
mie-mi dorm baietiisi bantui pe aici singura.
adica CRISTINA si cu tine...io chiar stau si ma gandesc acum daca sa-i fac sau nu decalotarea....
ma repet, toate cunostintele mele cu copiilasi baietei au ajuns cu complicatii destul de nasoale din cauza de mizerii stranse acolo.
cel mic al nasei nu a avut decat vreo 2 zile usturimi la pipi si na, plangea cand facea dar acum nu are probleme.
se spala singurel (vorba vine, cal mai trage si mamasa de putza)
si cu spirtul pe rana...stiu cat de tare poate ustura, durea, ca v-am zis am urlat ca un leu, de nu-mi venea sa cred ca-s eu aia.
mi-au trebuit vreo 1.5-2 luni sa las mana in jos. o tineam indoita de la cot si abia cand m-au amenintat ca o sa-mi taie mana am inceput sa o las in jos. aveam niste dureri...brrrr
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
joy04 spune:
ELAAAA hai ca desch messu.
vroiam sa te sun, dar mi-era ca doarme Uka.
ca vroiam sa vin cu pampersul.
da, credeam ca doar ti-a descarcat sacii...
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
foto
maria_alexia spune:
Uff, mai fetelor, numai necazuri pe-aici ![]()
Madau, cred ca totul a fost bine si in continuare cu Miruna.
M-am tot gandit si habar n-aveam ce sa fac intr-o asemenea situatie, foarte bine ca ati fost precauti si ati mers la spital. Ma gandesc ca det. de vase n-or fi asa de toxici, dar pe de alta parte au tot felul de solventi pentru grasimi si nu e de glumit...
Nici in caz de arsura n-as sti ce sa fac, in mod clar trebuie sa ne punem la punct cu masurile de prim ajutor.
Mamicilor de baietei, de ce vreti voi neaparat sa-i decalotati? Sunt probleme sau e recomandare generala din partea medicului?
Eu una sunt impotriva, chit ca doctora noastra tot insista sa-l controleze si o si face, eu ii spun ca nu vreau nicidecum sa-l decaloteze, ea se uita urat la mine si isi vede de ale ei
. Noroc ca se desface binisor, dar nu cat trebuie, cred. Oricum, o sa incertc s-o determin sa renunte la idee
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
joy04 spune:
acum am si eu nevoie de un sfat....
lui vlad nu-i prieste deloc mancatul noaptea.
are colici dupa masa de lapte, dar cu ceai sau apa nu merge. azi noapte am incercat sa-l pacalesc cu apa, dar si-a scos bibele din gurita in timp ce dadea energic din cap ca NU VREAU DIN ASTA...
ce sa-i fac???
sa-i dau ciorbita sau mancarica pe la 20??? si cand il culc pe la 21.30 lapte???
dar cand il culc pe la 19.30-20.00 tot se trezeste si in jur de 18 el papa mancarica cu painica...si destul, un castronel plin ochi (mai ramane cateodata un pic, nu-l linge chiar mereu mereu)
ce solutii aveti?? sfaturi...
cum l-as putea pacali??
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
foto
joy04 spune:
ILENUTA am uitat de tine...
of, nu-mi vine sa cred ca ai ajuns la cerclaj.
nu ti-e dor de Vic?
ce
idioata pun si io...
si eu ma gandeam sa-l mai lasa la vara pe pitic la socrella la tara, dar numai gandul si deja mi-e dor de el.
si nu-mi va fi mai usor sa stau si eu acolo pt ca nu are apa la nas, WC in curte.... trebuie sa plec cu jumate de casa pt el dupa mine...
Joy
11+ (dpn 21.09.2007) si
foto
dordia2000 spune:
Buna ziua si de la noi.
Gata greul a trecut. Azi a mai plans un piculet dimineata si gata. Mai plange cand ii pun compresa cu rivanol dar...mai mult se maraie decat plange.
Fetelor eu l-am decalotat la sfatul medicului. Si nu la dr. meu ci la un altul care la controlul de sapt trecuta mi-a zis clar ca are aderente deja si tb decalotat. Si asta am facut. Bineinteles ca ii faceam si eu la baita dar...se pare ca nu a fost suficient sau nu am facut eu tot ce trebuia. Oricum a cam trecut...acuma mai tb sa ii fac seara de seara si sa il ung.
Fetelor...am constatat cu stupoare ca copilul meu pana ieri nu a plans deloc. Adica...la halul in care a plans ieri....plansetele dinainte erau niste maraieli. Abia ieri l-am auzit cum plangea asa din sufletelul lui si mi se rupea inima dar...tb sa fiu tare ca ta'su era terminat ....deh barbatii....!
Feli sa inteleg ca Ilincutza nu e cumintica??? Lasa ca vine el Stefan si cand l-o vedea ce frumos s-a facut (cioara cu puiul ei) n-o sa se mai uite la alti baietei. Adevarul e ca nu s-au mai vazut de mult si...ochii care nu se vad....
Ilenutza.... imi pare rau pt cerclaj dar...stai linistita in pat si totul o sa fie bine!!!
Gata ca a adormit puiul si ma duc si eu sa trag un pui de nani!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
pitic-03 spune:
Ziua buna , dragi mamici!
Nici nu stiu cu ce sa-ncep!
FELICIA:LA MULTI ANI!(cu intirziere
)Sa fii sanatoasa si sa ti se implineasca tot ce ti-ai propus!
MADAU:pai as face si eu pe suparata nitel, ca sa primesc asa cadou de impacare!!Pupici la MIRUNICI pofticioasa!Felicitari pt viteza de reactie(in caz de acc)!
DORDIA:eu m-am decis sa ma duc la decalotare cu Tudor cind aparuse o bobita ca de orez intre puza si pielicica si cind mi-a spus dr ca daca nu ma duc mai curind n-o sa i se dezvolte normal(puza).Mie nu mi-a dat voie sa-i fac baie 3 zile(deloc).Cind am umblat i-am dat cu sapun de copii si cu apa multa, insa pt ca mi-a fost frica sa desfac tot acolo, cind m-am dus la control se si lipise intr-un loc(iar a tras dr...).Ai grija!In 1 saptamina o sa uite!Sa vezi ce usor se spala d`acu!
E deja barbat!
ANDA:ma bucur mult ca sunteti bine!
LEEA:ti-a raspuns si JOY, pe mine ped. m-a trimis la cab de chirurgie din spitalul G.A.
CATUTZA:asa facea si Tudor si i-am luat o canuta de la Nuk(=280.000), din care prima data n-a avut forza sa traga.Dar cu timpul s-a obisnuit si scapa cu hainutele uscate!
ILENUTZA:nu te lasa!
LORDRA:

JOY:la 21,00 200ml milli caldut+1 banana+2-3 linguri de cereale (nutriben, nestle..) blenderuite .La culcare 22,00(22,30) 200ml nestle(atita fac;uneori il bea tot, alteori numai 150)
GANDACEL:te felicit pt alegerea ta, am avut parul maciuca cit ti-am citit povestirea.Asta e nenorocirea la gradinite , crese de stat:20 de copii la 3 educatoare.Pai eu una ma simt uneori depasita si cu unul singur!dar cu 8,9!
La asta se adauga dispozitia fiecarei aducatoare(le au si ele p`ale lor).Pe frate`miu(care era la aceeasi gradi cu mine numai ca era o grupa mai jos ) il batea o educatoare ca nu inchidea ochii cind ziceau ele :"SOMN!" Mama se lua de ele si ii ziceau ca daca nu respecta colectivitatea sa si-l tina acasa!E drept ca-s 25 de ani d`atunci!
Nu vreau sa stresez, dar vreu sa va zic ce-am facut la eco nr.1 al bb2.Super dr, eco transvaginala(a fost prima din viata mea) la care s-a vazut un singur fat=masuratorile corespund 9 sapt, virsta reala=8 sapt, activitate cardiaca perfecta.Insa exista risc 1 la 1000 si atunci maine dimineata, la intepat pt a face anticorpi pt rubeola(dureaza 10 zile de stres pina la aflarea rez
)
Pupici la mamici si bebici!
PITIC
8
PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)
Hildegard spune:
Iaca au aparut si voturile. Hi, hi, hi!
Se vede cine a votat si cine nu, sau cine a zis ca voteaza![]()
Crisitnam
pana pe data de 10 se mai poate vota.
Noi suntem bine, steff acum s-a culcat, nu vrea sa pape de amiaza...asa ca cu chiu cu vai a papat orez cu lapte ca ciorba sau snitel cu piure nici sa vada.Se simte mai bine oricum, se vede pe el ca e mai bine dupa augmentin bis.
VOTATI-NE SI PE NOI:http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10
de-ale gurii