Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Madu , ma bucur ca e Miruna bine, fata nazdravana si curioasa.

[b/]Dordia , bietul Stefan! Prin ce trece el in 3 zile...eu cand citesc la voi mi se zbarleste carnea pe mine, nu as avea curaj sa-l tin in brate.Hai curaj, poate trece in 2 zile si la voi.

Horno , esti mortala!

quote:
Lordra

Pt. mine, un copil e o bucata de lut, iar eu sunt sculptorul. N-o sa iasa niciodata o capodopera daca eu il modelez doar seara, dupa un program stresant, cu chef si inspiratzie diminuate de oboseala. Si nici n-o aiba forma din capul meu daca, pe parcursul zilei ishi vor lasa amprenta nu stiu cate maini neinitziate si netalentate. Poate, in loc sa merg cu creatia mai departe ma voi chinui sa retusez greselile facute de ceilalti

Nu cred ca ai dreptate. Sunt foarte constienta ca educatia conteaza foarte mult in dezvoltarea unui copil, dar totusi nici chiar asa...vrei sa spui ca Ana a lui Ripley care a inceput munca la cateva zile dupa nastere nu e un copil destept? Din cate-mi aduc aminte ea "citeste" de la 4 luni. Sau Silvia lui Lavi care a fost la cresa nu e "o capodopera", uite de ex cazul lupului...si lista poate continua dar nu-mi sta mintea acum la asta...

Cata si Bianca-Maria[/b](2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu sunt neagra de suparare, Mihai marti merge sa-si scoata si unghia de la piciorul stang (de la degetul mare).

Joi a inceput munca si marti va intra iar in medical, il doare destul de rau, e rosu degetul si putin umflat- cred ca are puroi deja, offf

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Ieri am fost in Botanica (dimineata) unde a fost super, alte flori, alti copii.
Si acum cuscra sa nu citeasca: un baietel de 1 an si 5 luni cand a vazut-o pe Ilinca, a luat-o de mana. Ce frumos, mergeau ei amandoi de manutza, iar chiti deschisese gura ca pausile Muppets. Pana la urma l-a parasit ca baietetlul nu stia sa urce un deal. De fapt nici nu prea mergea, decat tinut in ham.
Acum am inteles si eu de ce venea Ilinca murdara pe pantaloni - ca bunicul o lasa sa urce singura scarile din poli, in genunchi. Asa a facut si in Botanica, daca era dupa ea, o tinea tot asa ore in sir, dar mai trebuia sa plecam si pe acasa.

Acum capitolul berbanti: vad ca si al meu se inscrie in trend, adica face daca ii zici, in rest... eh, mai sunt si minuni. Asta e!
Eu sunt scandalizata pe tema asta (nu neaparat pe el, ci pe TOTI in general), ca ma uit la femeile mai in varsta, pe care unele fete tinere le desconsidera ca "sunt isterice si cicalitoare" si ma rog sa nu ajung asa. Pai ele s-au nascut asa sau le-a adus viata in starea asta?
Eu cred ca majoritatea mamelor de baieti au facut marea greseala de a nu-i pune sa faca (mai nimic) in casa, nici sa-si spele farfuria... ca deh nu e treaba lor! De parca ar avea de sapat, prasit sau cosit
Ei om vedea cum ii vom creste si noi pe ai nostri, bine ca am fata, lasa ca o invata mama sa fie smechera si sa nu devina sclava gospodariei. Veti zice ca pana atunci se vor mai schimba vremurile, dar mai stii? Eu vad o mare schimbare de situatie intre mine si mama, dar de egalitarism intre sexe nici nu poate fi vorba.
Si ar fi multe de spus, dar evident Ilinca s-a plictisit

Asa ca raspunsuri rapid:
Madau hai, mai, ca Fairy nu e toxic. Insa ai facut f.bine ca te-ai dus cu ea la spital, uite un parinte responsabil Cat despre accidente... uf, nici nu vreau sa ma gandesc! Ieri - ce i s-a intamplat soacra-mii - i s-a rupt coada canii de la filtru cu ceai fierbinte!!! Filtru nou, de la Domo dar o marca slaba - Vortex parca. I-a sarit picaturi de ceai fierbinte pe picior dar daca era Ilinca in bucatarie?
Catutza deci asta e ultima solutie? Mama, saracul Mihai prin cate trece
Ela mama, pai daca si Brico face asa, vai de noi!
BTW, mesterii tai respecta orele de liniste? Ma refer la cele de pranz, cum doarme Daria?

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Mada ,e bine Miruna??Ce m-am speriat cind am citit mesajul cu ,,mergem la spital'' ,ma gindeam ca-i rau ,am citi pe sarite si-mi scapase prima postare ..,ma bucur ca n-a fost nimic grav !Mie mi-e frica de mor de detergenti ,solutii de curatat ,nu le-am urcat undeva mai sus dar il supraveghez non stop si in general stie unde n-are voie ,ca l-am stresat saracu cu ,,n-ai voie acolo''
Dordia ,pupam Stefanelu' plingacios ,imi pare rau ca treceti prin asemenea momente dar daca trebuie ,trebuie si eu cred ca o vom mai face o data ,mi-e groaza!

Noi ieri am luat biletele la mare ,cu super pret ,la Hotel Kristal ,Nispipurile de Aur ,de pe 30 iunie pina pe 7 iulie ,sper sa fie vremea frumoasa ca altfel am de-a face cu tati ,el a vrut sa luam la sfirsitul lui iulie dar pe 8 avem nunta si botez si-am zis sa ne intoarcem pina atunci si nici sa nu fie canicula!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze ianuarie-februarie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Dordia, vai saracutul Stefan! Pupici sa treaca repede si sa nu mai aiba dureri. Eu stiu ce inseamna sa fi cu copilul la spital si sa-l tii nemiscat in timp ce cadrele medicale incearca sa-si faca treaba. Ziua cand am trecut si eu cu Rianna prin asa ceva a ramas inca una de groaza in mintea mea.

Cristinamh mi-a placut ultimul tau mesaj.

Catutza , nici eu nu sunt de acord cu acel paragraf citat de tine. In alta ordine de idei, imi pare tare rau de Mihai al tau, stiu saracul prin ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

OOOfff Dordia multumesc pt raspuns da acu ma simt de parca am vazut un film de groaza.M-a lovit rrrrau mila gindindu-ma la Stefan.Si toate asta drept jertfa pe altarul nora-tii si altor predecesoare.Cu siguranta e musai sa efectuam si noi operatiunea.Si ,de unde pina acu eram destul de tare pe pozitie,m-am fleoscait.Sper sa-i treaca repede blondutzului tau,iar pt al meu sper intr-o minune din aia in care totu' se rezolva de la sine.Ce naiva...
Catutza tinem pumnii pt sotul tau.
Madutza ti se arata o vaanta de vis.Suuuuper.O sa te gindesti zi si noapte la ea.
Cris
Lordra pentru cine poate, are timp si nervi, e perfect cum spui tu, pentru cine nu , e perfect si cu ajutor.Fiecare cum crede de cuviinta.In fond asta s-a intimplat.V-ati exprimat parerile si atit.

Fetelor io iar dispar pina pe 8-9 martie.La mama.Va pup si sa fiti cuminti in lipsa mea.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia aoleu, saracul ginerica, prin ce a trecut
Bine ca n-am baiat, ca si eu as fi plans o gramada de mila lui.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

Buna dimineata,

Ce credeti ca face sotul meu acuma...isi calca camasile pe saptamana viitoare iar eu stau la calc si piti se joaca.

Felicia 24 sunt de acord cu tine ca mamele de baieti care nu iau pus sa faca nimic inainte de casatorie, au gresit.Asa a fost si la mine ,prima data cand la vazut socrela ca spala vase a zis ''VAI SARACU" .Al meu sot nu stia mare lucru dar l-am invatat a sters parchetu prima data doua ore ,iar vase a spart cateva la inceput dar porma a invatat iar acum ma ajuta la orice.Eu cred ca e bine sa fie impartita munca si mie imi place cand ma ajuta si se implica, desi de cele mai multe ori vine obosit de la servici, dar si eu sunt obosita ca doar nu e usor cu copii si s-a convins si el .

Madau ,ce face Miruna cum e , sa ne tii la curent ,Doamne bine ca n-a patit nimic dar ,trebuie sa ne fie invatatura de minte si deacuma sa ridicam toate solutiile unde sa nu ajunga ,eu una chiar ieri m-am ocupat de asta, ca peste tot umbla piti si nu ramane nimic neatins de ia si sincer nu pot fi toata ziua cu ochii pe ia ,si nici sa-i spun intruna "nu-i voie" ca porma nu mai intelege nimic.

Anda77 ce mai face Nik ,e bine acuma?
Silvia d e ok la servici?

Va pup .Duminica placuta.

Sorana Miruna 20 dec 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

DORDIA incepusem ieri un mesaj pe care nu am apucat sa-l trimit din lipsuri....timp si spatiu.

exact asta vroiam sa-ti zic sa nu0i spargi basicutele. eu am fost fripta in copilarie (mi-a luat mana foc la propriu) si am avut o maaare basica de vreo 4 pe 4 cm care a fost sparta cand s-a innegrit de catre doctor.
de fapt s-a spart singura, el a curatat pielea ce a ramas.
a fost naspa. fara anestezie. nu stiu daca a durut, numai tin minte... ca am lesinat cand a bagat foarfeca in carnea mea.
greseala cica a fost ca mi s-a bagat mana in apa. cica trebuia in spirt.
cand am ajuns la dr si mi-a dat cu spirt, am urlat....si am stat poi numai cu mana intr-o cana cu apa.

cu putza...nu-mi vine sa cred ca a fost asa de rau....nici nu-mi mai vine sa-i fac...tu nu i-ai decalotat deloc putulica???
ca eu tot i-am mai tras de ea si speram ca asta va ajuta un pic.
mi-a zis dr sa-i pun neaparat supozitor cu NOVOCALMIN cand ajung acasa, sa-l sterg mereu cu rivanol si sa-i dau cu genticol (gentamicina) de 2 ori pe zi.
dar mi-a repetat de 3-4 ori sa nu uit de novocalmin...

CATUTZA tin pumnii pt sotul tau...da io nu inteleg de ce aceasta problema permanenta la el?

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MADAU uff ce sperietura am tras cand am citit internare de urgenta...
si io-s cam truli ca toate cele le tin la indemana lui in baie s i mai si las usa deschisa.
dar eu daca sutn in c=buc si nu-l vad in sufra, imediat sunt cu ochii dupa el.
si totusi, numai o secunda le trebuie sa faca prostioare si prostii mai mari.
pupici Miruniciului

SOANSO felicitari pt sot calcator de camasi. al meu se duce cu elel necalcate daca nu i le calc eu.
de fapt se duce si fara mancare la el daca nu-i pun eu...
si nu era asa cand l-am luat, soacramea nu-i spala blugi, chiloti, tricouri....si le spala singur singurel.
plus ca facea o curatenie...exemplara.
dar eu l-am stricat cand am stat acasa si ca atare nu a mai facut nimic.

CRISTINA sa stii ca m-am pleostit de tot la mesajul tau. eu stiu ca este greu cu ambii copii acasa, dar credeam ca se poate.
si stau si ma gandesc ca o sa-mi fie infiorator de greu si ma apucat spaima aia mare de tot.

LEEA pupici.

FELICIA

quote:
Eu cred ca majoritatea mamelor de baieti au facut marea greseala de a nu-i pune sa faca (mai nimic) in casa, nici sa-si spele farfuria... ca deh nu e treaba lor! De parca ar avea de sapat, prasit sau cosit
Ei om vedea cum ii vom creste si noi pe ai nostri, bine ca am fata, lasa ca o invata mama sa fie smechera si sa nu devina sclava gospodariei. Veti zice ca pana atunci se vor mai schimba vremurile, dar mai stii? Eu vad o mare schimbare de situatie intre mine si mama, dar de egalitarism intre sexe nici nu poate fi vorba.

socramiu cand il vedea pe cristi spaland vase, incepea sa bata cu pumnul in masa si sa strige ca la el in casa canta cocosul, nu gaina....
si tin minte ca ma cunosteam cu cristi de vreo 6-8 luni, dar ramaneam deja peste noapte 4-5 zile pe saptamana si intr-o seara, am venit de la servici si ne-am impartit asa: eu la cratita la mancare si spalat rufe, el curatenie si intins rufele.
si cand a venit tasu' cristi tocmai peria covorul in sufra (nu aveau aspirator) si eu eram in buc.
a facut un scandal....l-a facut pe cristi fraier, ca-l iau de prost si-mi bat joc de el, ca-l umilesc....
va dati seama...saraca soacramea ce a tras cu el. nici oua prajite nu-si face fetelor, se duce prin vecini si mananca daca ea pleaca si nu are de mancare.
si acasa cand vine, are MEREU pretentia sa i se puna masa. si eu daca mananc bine ii pun si lui dac nu, il invit la frigider.
si apoi se duce la tara si zice: nu am mancat mai nimic ca daca ei nu mi-au dat, eu nu pun mana sa-mi iau
da-o incolo, ii pun lui fimu sa manance...

FELI exact, daca era Ilinca prin preajma cand s-a rupt toarta??
cand era fratemiu mic mama a patit ceva asemanator.
s-a intors cu oala cu apa fierbinte de la aragaz sa o puna pe plita (aveam si soba cu plita) si fratemiu abia mergea de-a busilea, era prntre picioarele ei, ea s-a impiedicat si era sa rastoarne peste el vreo 10 l de apa oparita!!!
bine ca a curs numia pe mana ei, de la cot la incheietura era carne vie....

ELA ar fi trebuit sa-ti dea marfa jos din camion si cam atat sa stii...
adica si la cristi la servici transportul tot atat inseamna, adus marfa dar nu carat de catre sofer in casa.
data jos din masina si repet, doar atat.
daca te si ajutau, probabil vroiau si o spaga ceva...

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput