Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 15
leea_cv spune:
Hilde incearca nidoflor.T are pantofi adidas.I-am luat de la Viena.Si se comporta bine in ei.Cu siguranta gasesti pe net.I-am mai lut azi niste tenisi cred,fooaarte draguti.Si molcei.
Mada eu nu cred ca a 'baut" Miru detergent,iar daca si-a bagat degetele in gurita nu poate sa fi lins prea mult.Insa pt linistea ta,spitalul.
Ile saracutza de tine cit mai ai de tras.Iti tin pumnii sa ajungi cu bine la capat.
Dordioooo astept....
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
madau spune:
Am fost la spital si ne-a internat rapid, a vazut-o ORL-istul si a zis ca nu are mucoasa arsa sau iritata deci nu crede sa fii inghitit ceva, insa ne-a internat oricum sa o tina sub observatie, i-a luat proba de saliva sa vada daca e ceva si i-au dat multe, multe lichide. Acum ne-a trimis acasa ca nu avea rost sa ramanem acolo degeaba, o observam acasa.De mentionat ca s-au purtat toti exemlpar cu noi, chiar nu-mi vine sa cred.
Va las, multumesc celor care ne-au sustinut
, ne auzim luni, sunt daramata nervos, e numai vina mea ca nu am stat cu ochii pe ea, putea sa inghita orice altceva..of, ma doare capul de mor
. Aveti grija cu chestiile astea ca nu e de glumit, eu le-am cocotat sus in camara sa nu poata ajunge la ele![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
camelia_daniela spune:
Ziua buna!
Ile, ai mare grija de tine!!!
burtik si pe Vic! Tu oare ai avut cerclaj si la prima sarcina? Eu am avut si ma gandesc daca se va intampla si la o a doua sarcina ...
Madau cum e Miru? Sper ca totul e ok!
Lordra, mai scrie-ne ! Nu ne-o arati si noua pe Dara? Trimite-ne o poza in contul comun, te rooooog!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
madau spune:
Ile mult curaj si rabdare! Stiu cum e ca si eu am stat numai in pat de la 22 sapt, a fost greu, la mine a fost si mai nasol ptr ca am avut cerclaj dublu, colul friabil, Miruna era cu picioarele pe col si a fost riscul foarte mare. Dar a trecut si a meritat tot efortul!
Cand ma gandesc ca asta ma asteapta probabil si la urmatoarea sarcina imi vine sa ma iau cu mainile de cap
. Pupici multi si ai grija de tine
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
meems spune:
Ilenutza, ai grija de tine!! Pupam pe Vic micut si pe bebe din burtica!
Madau, nu te mai invinovati acum, se putea intampla fiecareia din noi. Si eu am gasit-o ieri pe Rianna cu o bucatica mica-mica de lemn
in gurita! Ajunsese la semineu si a umblat in cosul in care tinem toate chestiile de aprins focul, si atat i-a trebuit... Stie ca nu are voie acolo sub nicio forma, dar venise o prietena la mine si eram ocupata cu ea, asa ca probabil atunci am scapat-o o secunda din priviri. Noroc ca n-a inghitit lemnul!!
Dordia, bafta la spital!
ela27oana spune:
salutare.,
scuzeca nu am timp sa citesc,am rasfoit cate ceva
mada-offfffffffff,sper sa fie bine miru
mai azi am fost cu nervii la pamant si ieri la fel
am fost in bricostore sa cumparam materiale,tate k,lasam totul acolo ca sa le aduca la 18 si cand ajung acasa ma uit pe factura si sa mor de inima in loc de adeziv mi-au facturat sapa,7 saci 560 ron,pai ce ma facut,ce sa fac eu sapa asta si o gramada de bani mi s-a parut mie suma prea mare dar am zis asta este daca nu ma luat de la piata cu 15 sacul il iau de aici mai scump dar nici atat 73 ron,sunla ei si imi zica ca nu au sapa in interior ,se duce si verifica si intradevar era sapa ma duc inapoi ,fac retur de marfa si iau adeziv si diferenta de bani 440,trece si asta zic eu,azi stupoare vine marfa acasa fara saciide adeziv il iau pe sofer l a zor el ca nu are nici o vina ca el a adus ce i-au inacrcat dar ca imi aduce pana seara,
peste 30 min ma suna cica sefullde la transport ac el nu-mi ami aduce marfa,ca sa ma duc sa o iau eu ca mi-a lasat soferul factura in original si ac el nu o aduce,pai stai nene e vina mea ca e soferull dobitoc ,pana la urma zice d-na va aducem marfa dar miercuri,atat mi-a trebuit in plina strada am inceput sa tip in tel,ca ii reclam la protectia consumatorului ca eu am un contract cu ei si daca nu si-l respecta vai de mama lor,ca cica sa ma duc cu factura,d-le nu intelegi eu nu vin,e vina voastra voi sa o rezolvati,daca in 1 ora nu ajungeti cu sacii o sa sun la sefii cei mari si sa va vad atunci,mai fetelor imediat ca intr-o ora ajunge,si au venit,nu va spun ca nu l-au ajutat pe sot sa de-a un sac sau o cutie de gresie sau faianta jos,insa se tot uita la mainile sotului sa le de-a spaga,si atat i-a trebuit sotului ca l-a facut cu ou si otet,ce nesimtire niste angajati tampiti le fac numele de ras,dar tot fac un mail zilele astea
lucrarea merge bine sambata termina ,insa m-am razgandit si nu mai vreau usa ci sparg sa fac bolta spersa fie k
va pup ma duc la culcat tigru bengalez si la nai
va pup
Ela si Oana-Daria
leea_cv spune:
Ela fac galerie 

Braaaavos
Inca un pic si scapi.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
cristinamh spune:
ela... bravooo!!! miraculos, da' la noi cand incepi sa tipi si sa amenti cu reclamatii se misca lucrurile cum nici nu indrazneai sa speri.
quote:
lordra
Horno, lasa modestia la o parte. Cred ca s-a inteles bine ce-am vrut sa zic: daca chiar vrei sa-ti creshti copiii acasa, nu e imposibil. Nici n-ai innebunit, nici n-ai picat secerata de oboseala sub pat pt. totdeauna. Ai reusit, chiar daca asta a implicat un efort sporit. Totul e sa crezi in asta, nu?
tin sa mentionez de la inceput ca mesajul are caracter personal, si nu tine sa provoace o dezbatere, cu tabere pro si contra. e doar de citit pt cine are chef si poate va folosi cuiva.
draga lordra, nu e imposibil, dar nu exista decat o singura varianta, cresti copii si atat. nu stiu ce-i aia teatru, restaurant, film in oras, plimbare in parc cu sotul. nu stiu ce-nseamna sa fii util in afara de schimbat scutece si hranit copii.
am innebunit, da, se simte, caci nu mai am rabdarea pe care o aveam, nu mai suport mofturi, maraieli, tavaliri pe jos. pur si simplu nu ma mai tin nervii.
am picat secerata de oboseala sub pat , mai corect totusi pe pat, asteptam cu infrigurare sa intre tati pe usa sa pot dormi o ora -doua, ma uit in urma si nu-mi dau seama cum au trecut 4 ani. in care am fost prea putin sotie, deloc femeie, si muuult prea mult mama.
da, am o satisfactie, ca mi-am crescut singura copiii. dar nu-mi face nimeni statuie, si nici nu am nevoie.
astept ora 10 ca pe aer, sa-i vad pe amandoi dormind si sa ma odihnesc si eu. si visez frumos la monetul cand voi avea si eu o vacanta.
si unde am gresit? am gresit cand am simtit ca mi se duc bateriile, si-am fortat limitele... tocmai pt ca n-am vrut sa recunosc ca nu mai pot. dar nu-mi sta in fire nici sa-mi plang de mila, nici sa privesc prea mult inapoi. o sa revin pe linia de plutire. incerc sa gasesc un echilibru, nu se poate ca unii sa fie 100% multumiti, altii deloc, intr-o familie sunt toti egali.
asa ca, sfatul meu din toata inima e ca atunci cand simtiti ca fuge pamantul de sub picioare, nu dati cu apa rece pe fata s-o luati de la capat, pur si simplu cautati un ajutor, o alternativa. suntem fiinte umane, nu sclavii copiilor nostri.
acum,
pt miruniciu pofticios la interzise. totusi eu nu cred ca a inghitit, ca e imposibil sa-ti placa gustul ala. dupa ce a gustat sa vada cum e nu cred ca a mai bagat. si uite cum incep si la noi accidentele casnice
sa revin si la iris, care azi a testat noul topogan de la noi de langa bloc, e innebunita dupa scara...si unde il vede pe fra-us ca se suie, hop si ea. se chinuie sa manance singura si a inceput sa bea ceai.ne cresc maselele de sus, incearca si cele de jos sa iasa, speram nu cu prea multa maraiala.
foloseste la locul potrivit "mama, tata, gata, apa".
si cam atat despre noi.
nb tuturor!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
dordia2000 spune:
Leea scuze pt intarziere. Stiu ca asteptai cu sufletul la gura sa iti zic cum a fost. Iata: Nasooooooooooool de toooooot!!! Adica... Am intrat, i-a dat cu ceva pe putza si a inceput sa traga de putza. Eu il tineam pe Stefan de genunchi care urla de durere si dr. incerca sa desprinda dar...nik nu se lasa deloc. Pana la urma a parait si a iesit caputul, a mai repetat de cateva ori , avea si o pungulitza de ceva alb pe langa caputz, L-a uns cu ceva ( cred ca unguent cu gentamicina) si ia pus o compresa cu rivanol si gata. Toata operatiunea a durat cam 5 minute dar....mie mi s-a parut o ora!!! Stefan plangea su suspine mititelul si s-a linistit imediat ce l-am imbracat. Greul a inceput din masina... cred ca a vrut sa faca pipi si a inceput iar sa urle si ma strangea in brate mititelul de durere. Am ajuns acasa...a papat si l-am culcat. A mai plans un pic dar a dormit linistit 2 ore si jumatate. Apoi a inceput chinul! De cum s-a trezit a inceput sa planga rau de tot si a tinut-o asa pana seara la culcare.
Nu l-am mai auzit plangand asa niciodata. Mi se rupea inima dar....am ramas tare ca tb sa ii schimb pansamentul cu rivanol mai des si ...asa am facut desi el urla. Cred ca a plans azi cat n-a plans el in toata viatza lui. Chiar si in timp ce iti scriam mesajul a mai tras o repriza de plans dar scurta. Probabil un pipi mic.
Ceea ce ma intriga este ca are putza umflata. L-am sunat pe cumnatul meu medic, si m-a linistit ca e normal, dar sa i-o desfac totusi sa nu colecteze ceva acolo. Am incercat sa i-o desfac cat a permis ca e umflata si am tamponat cu rivanol. De maine 10 zile tb sa i-o desfac in fiecare seara si sa ii dau cu unguent cu gentamicina sau canamicina. Eu i-am luat canamicina.
Asa ca....sfatul meu e...ca daca nu e neaparat necesar...sa nu faci operatiunea ca e o suferintza destul de mare. Sau cel putin asa este la Stefan. Poate mai mare fiind suporta altfel desi...nu stiu ce sa zic. Nepotelului mei acelasi dr. l-a rezolvat pe la 1 an si vreo 9 luni dar nu a plans asa. Doar cand facea pipi plangea un pic. Si in 2 zile i-a trecut. Stefan a urlat azi toata ziua rau de tot, Suspina rau si ii tremurau si mainile si picioarele de atata plans. A stat numai in brate la noi, a fost molatec si nu i-a ars de nik. Poate maine va fi mai bine desi...
Maine sunt si singurica cu el ca tati e de garda asa ca....vai de mine cum i-oi face eu operatiunea de seara. Dar o sa ma descurc ca sunt fata mare.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
Madau ...offf ce patanie si la tine...offf. Bine ca e ok si nu a inghitit!!! Sanatate multa!!!
Cristinamh
Cu degetelele fripte...a glumit dr pe tema lor asa ca...nu ii fac nik, i le las asa ca trec de la sine. Dar una din basici e destul de mare si i-as fi spart-o dar...cumnatul meu mi-a zis ca nu, sa nu i-o sparg eu ca il va ustura si mai rau si e posibil sa intre mizerii pe acolo si e mai rau. Asa ca....o las asa si nu i-o sparg. Cred ca o sa il ung cu unguent cu galbenele totusi.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!