Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 4
Dianami spune:
Buna, dragelor!
Va doresc sa aveti o primavara frumoasa si senina, plina de flori si zambete! Sa fiti fericite si inconjurate de iubirea celor dragi!
Am mai dat si eu un examen, medicina de urgenta, foarte interesant. Mai am 4 examene pana in iunie si...gata!
Sper ca ati primit martisoare frumoase!
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
Dianami spune:
Brianamica, felicitari pt. primul concurs! E un inceput mai mult decat promitator, daca ii place asa de mult va avea numai de castigat!
Albinutzza, m-a topit Albimik. Doarme tare frumos si a crescut tare mult, asa mi se pare. La multe lunisoare!
Cati, felicitari pt. terminarea sesiunii! Cum se mai simte Alexa?
Irina, data viitoare sa pui compozitia intr-o tava mai mare. La mine iese o prajitura cam de 2,5-3 cm grosime si e coapta. Cand e fierbinte pare cruda, datorita faptului ca are multe mere in comparatie cu celelalte ingrediente. Oricum, unanim valabil e faptul ca atunci cand incepe sa se dezlipeasca de margini, prajitura e gata .
Anis, ma bucur ca ai rezolvat cu HDD-ul. Eu nu am avut noroc. Sa faci multe discuri de acum.
Dianami spune:
Mamini, multa, multa sanatate Sofiei! Sper ca nu e nimic grav. Suntem alaturi de voi .
Rosi, bine ai revenit! Felicitari pt. vocabularul Alexiei! Asteptam pozeee!
Mari, imi pare sincer rau pt. ce s-a intamplat. Dumnezeu va fi alaturi de fetita verisoarei, chiar daca noi nu intelegem de ce o mama poate fi luata de langa copilul ei . Cred ca e tare scumpa matza cand turuie asa, noroc ca englezii poate nu stiu ce inseamna cuvintele mai putin ortodoxe . Succes la gasit un serviciu asa cum iti doresti!
Pisicut, Alex s-a comportat exemplar pt. prima zi la cresa. Bravo, e baiat mare!
Cami, e mortala Ana cu suzeta si ochelarii aia! Unde ai gasit suzeta asa mare ? Apropo, e tare bine dezvoltata, i-am admirat pulpitele !
Simona, multumim si noi pt. martisor ! Pupici ginerelui meu scump! Multa sanatate si tie!
Dianami spune:
Laura, mi se pare tare combinatia minge=zea . Imi inchipui cum arata Rares in balta cu noroi , bine ca nu l-a imitat si Bianca. Legat de tipete, si a mea mai face asa cateodata, daca nu-i faci voia. O tratez cu indiferenta, ii spun calm ca vorbim numai cand se linisteste si de cele mai multe ori merge .
Mona, distractie placuta la munte !
Monicutz, ai o printesica tare frumoasa. Sa va bucurati de ea!
Dianami spune:
Monica, m-am informat despre Prevnar.
Meningita nu se face doar cu Hemophilus, ci si cu meningococ, pneumococ, virusuri. Asa ca, dupa parerea mea, o protectie in plus nu strica.
Meningita si pe mine ma sperie, e o boala grava. Cu unele vaccinuri nu sunt de acord (cum ar fi varilrix-ul), dar de asta ma mai interesez. Protejeaza si impotriva unor forme de otita repetata.
La copiii mai mari de 12 luni, deci cazul nostru, se face asa:
-intre 12-23 luni - 2 doze la 2 luni distanta intre ele
-intre 2-9 ani - 1 singura doza
Ma voi interesa daca poate fi comandat in tara (adica adus in conditii adecvate) si daca poate fi facut fara probleme si la noi.
Cica eficacitatea e cam 97% si dureaza 2-3 ani. Cam putin, ce-i drept. In Europa (Franta, Germania) se gaseste ca Prevenar, mi se pare ca e gratuit, iar in Sua si Canada e Prevnar.
Se mai face si Menjugate impotriva meningitei cu meningococ. Alta distractie .
Albinutzza spune:
Diana, ai dreptate a crescut ceva fantastic. Pe 1 am facut o luna, si a luat 1.5kg si 3 cm, intr-o luna. Mananca de rupe. Plange de foame, de colici nu. Dar sunt fericita am 2 copii minunatzi
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Am mai pus niste poze
http://community.webshots.com/album/557962127pkqaAu
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
delia grozav spune:
Monica si Pneumococul poate cauza meningite, chiar nasoale dupa cum v-am spus. Eu zic ca merita vaccinati.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Da, Diana asta e problema cu vaccinul anti pneumococic, are efect scurt. Promit ca luni intreb mai exact la infectioase de vaccin. De Haemophilus mi-e frica si pentru epiglotita, adica o boala care poate sa de-a edem glotic in cateva ore, copilul se sufoca daca nu e intubat. na ca iar va speriu.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
Monica-Elena spune:
Pai cu dl hemophilius asta Mihnea a fost vaccinat ma intereseaza PREVENARUL sa stiu pareri competente daca s ail facem sau nu. Diana-Mirela tu ii mai faci alt vaccin de meningita???