Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 5
brianamica spune:
Salutare inimioare !
E o zi superba p'aici ! Soare....copii multi in parc ....! Oare vine primavara ? Hmm...fara iarna...!
Am vazut poze de buburuze...care mai de care mai dragute ! Si pe a Alinuzzei, si pe a lui Anis ! Doamne cat sunt de frumoase ! Mai fetelor....vine generatia traznet !
Noi suntem binisor. Anei se pare ca ii reapar bubitele..insa acum stiu ce trebuie sa fac la primele semne !Asa ca de astazi iarasi tratament ! Ea asa e bine..are pofta de viata, papa uneori foarte bine alteori mai prost. In sfarsit, ca orice copil . Mofturi avem la greu insa ! Am ajuns sa ii dau Elei pe ascuns sa pape pentru ca Ana deja e mare si daca o vede mancand sunculita sau cremwursti...valeuu...e o jale mare mare. Si inca nu i-am dat mezeluri ! Asa ca, nu am prea multe in casa dar din cand in cand Ela mai vrea...!
Anei i-am facut vaccinul de la 1 an (stiti ca noi de cand cu rujeola suntem in urma cu un vaccin !). Nu a avut asa reactii prea urate. Putina febra , muuulta maraiala dar la noi rasfatul creste mai repede decat copilul !
In rest...toate vechi. Astept actele de la tribunal pentru ca divortul s-a pronuntat de ceva vreme . Uneori ma doboara viata, dar ma ridic si merg in continuare. Nu e usor deloc, dar suntem fete mari si trebuie sa ne descurcam !
O primavara minunata doresc la TOATA lumea!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Am vrut sa scriu Albinuzza !!!!!!!
SCUZE !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
anis spune:
Diana iti raman datoare cu pontul..
Albinutzza fii fericita ca nu plange de colici..pe mine m-a capiat rau de tot Iarina...cred ca fug la Breaza daca se incalzeste si o tin numai afara ca acolo e mielusel..In rest ar sta numai cu tzatzi in gura..
Asa Ingrid a fost cantarita azi si are 11920g...cm...nu mai stim..eram pe la 86 mai demult..
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Laura25 spune:
Diana faza cu vorbitul la ai mei este in felul urmator: ei nu reusesc sa pronunte deloc unele sunete, cum ar fi "c", "g", "h", "tz","sh","r", "f" il folosesc ca onomatopee, dar nu l-am auzit in nici un cuvant. Asa ca unele din sunetele astea le inlocuiesc cu altele (gasca de ex. face in opinia lor 'da,da,da') sau pur si simplu nu le spun ("pac"=pa, "bec"=be, "mac, mac"=ma,ma). Din cuvintele mai lungi, spun o silaba, cel mult doua, si de obicei retin ultima parte a cuvantului. Asa ca din mingea au retinut "gea", dar cum g nu prea iese, l-au inlocuit cu "z". Dar nu e un "z" curat, e un sunet imposibil de identificat clar cu o litera, e u "z" amestecat cu "j". Stii cum au ei abilitatea asta de a scoate niste sunete pe care e greu sa le asociezi clar cu o singura litera.
Faza care ma distreaza e ca Bianca (coinicidentza?! eu as zice ca nu) nu spune exact aceleasi sunete ca si Rares si le poceste cam la fel. Nu stiu daca are 4-5 cuvinte pe care sa le pronunte altfel decat el. Macar asa am nevoie de un singur "dictionar".
briana
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
Suntem pe locul 10 la concursul de poze!! Sincer, nu ma asteptam. Multumesc mult tuturor care ne-au votat .
Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
rosi spune:
Buna fetelor,
Aici dupa fiecare vaccin se da o fisa cu informatii despre importanta si reactiile adverse care pot aparea.Asa ca am sa va scriu exact ce scrie acolo, poate va ajuta sa va hotarati
" Vaccinand copilul, il protejati contra infectiilor grave cu pneumococ si complicatiilor lor.Meningita(infectia membranei creierului) si bacteriemiei(infectia sangelui) sunt 2 maladii grave cauzate de pneumococ.Exista multe tipuri de pneumococ.Vaccinul conjugat protejeaza contra celor mai frecvente 7 tipuri de pneumococ la copii.
Infectia cu pneumococ poate cauza:
- o otita
- o sinuzita
- o pneumonie
- o meningita
- o bacteriemie(infectia sangelui)
Complicatiile posibile ale infectiei cu pneumococ sunt:
- surditate
- stricaciuni permanente ale creierului
- moartea
Vaccinul conjugat contra pneumococului este indicat pentru copii intre 2 luni si 4 ani.Numarul de dose pe care trebuie sa-l primeasca difera in functie de varsta si starea de sanatate a copilului.
Reactii posibile dupa vaccin:
- in 48 se ore dupa vaccin poate aprea o roseata, o umflare si o sensibilitate la locul unde a fost facuta injectia(10-30% din cazuri);
- poate aparea o usoara febra (15-25%) sau o febra ridicata ( mai putin de 2,5% cazuri);
- Vaccinul poate provoca si alte reactii cum ar fi iritabiliate, o schimbare in apetitul si somnul copilului, voma, diarie, eruptii;
- reactiile alergice grave sunt exceptionale.Daca o astfel de reactie apare, ea debuteaza in minutele imediat care urmeaza dupa vaccin si persoana care administreaza vaccinul poate trata acasta reactie.pentru asta este recomandat sa ramai pe loc( cabinet) cel putin 15 minute dupa administrarea vaccinului."
Noi nu am avut nici o reactie adversa dupa nici un vaccin.
Va pupam si va dorim si noi o Primavara frumoasa.
irinabungau spune:
Salutare, ce fac fetele???? Eu sunt la munca - desi este duminica - si ma gandeam ca am un chef de stat la povesti..... vine careva la cafea???
Diana, felicitari pentru examen, hai ca mai ai putin si termini, devii d-na , ce frumos!!!!!
Briana, ma bucur ca esti optimista, adevarul este ca trebuie sa lupti pentru cele doua minuni ale tale, ele sunt foarte importante acum pentru tine!!!
Albinutza, ce haioasa este Albimika.... ce freza dementziala are!!!! Pupam mancacioasa si pe cavalerul Luca
Laura, mama, zi-mi si mie pe ce link ai postat pozele? Ca vrem si noi sa votam pentru tine!!!!!!
Noi am fost ieri la un loc de joaca pentru copii, iar mandra mea.... nu s-a dezlipit de mine!!!!! Aici a fost numai vina mea pentru ca de cand ne-am mutat a stat numai in preajma adultilor, nu mai stie cum sa se comporte cu copiii.... Am vrut s-o dau pe tobogan si mi-a plans.... se uita toata lumea crucis la noi.... Dar incet, incet am convins-o sa ne jucam cu bilele colorate, radea ea, dar.... radea manzeste, un ras nervos... nu era rasul ei, se vedea clar ca o intimideaza prezenta atator copilasi....
Oricum, udeea este ca mi-am propus s-o duc mai des, de vreo 2 ori/sapt, sa se obisnuiasca cu copilasii... sper ca data viitoare sa fie mai sociabila.
Cam asta ar fi despre noi, va pupam cu drag,
lulu75 spune:
Am pus un filmulet cu Andrei, sa vedeti ce harnic e. O duminica placuta sa aveti!
Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
anis spune:
DESPRE ce vaccin e vorba???
Scuze nu am timp s acitesc din urma...
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."