Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 3
Albinutzza spune:
Dede, Vila Andrei e super misto, adek poti merge cu incredere, ca e super. Dar poate gasesti si alta locatie.
Katink, sanatate si tie, vad ca esti deja in 32 sapt, ce rpd trece timpul
Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007
The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
anis spune:
OFf fetele eu sunt franta..ma urla Iarina de m-a capiat.
Maine am duc cu ea la dr homeopat.
Laura..din pacate a achitat sotul la aia..am, vorbit noi prea tarziu..
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Am mai pus cateva poze cu IARINA
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762384706560
*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
valcampan spune:
Uite ca a venit PRIMAVARA !!! Si eu nici macar nu am simtit gustul zapezii in acest an iar David chiar habar nu are ce inseamna iarna .
David m-a rugat sa transmit tuturor fetitelor si doamnelor de pe aici cite un martisor virtual pentru fiecare. Sa fiti iubite si rasfatate dragele mele !
Eu am inceput de marti munca la noul loc de munca .Alegerea facuta a fost buna, colectivul e ok, atmosfera placuta, sunt toti atenti cu mine si imi raspund cu rabdare la toate intrebarile. Singurul dezavantaj e distanta mare de casa, fac o ora si jumatate pe drum.M-ati incurajat si voi si uite ca a iesit un lucru bun. Va pupacesc inca o data pentru faptul ca existati si ma sprijiniti.
David e bine, a inceput sa vorbeasca din ce in ce mai mult dar tot in bebeliceasca mai mult. A invatat sa spun da, pai da, si nu (pe care il pronunta mai mult ca niu si strimba din nasuc in acelasi timp).Ma striga mama si apoi incepe sa turuie iar eu ii pun intrebari si el se agita sa-mi raspunda. A invatat sa bea din cana si sa manince cu lingurita . Nu reuseste de fiecare data sa bage mincarea in gurita dar important e ca se straduieste.
Anis am admirat minunile tale. Dupa parerea mea (si fara sa se supere pe mine alte mamici de fetite ) imi par cele mai frumoase fetite. Iar albinutzaimi scot palaria in fata gizelor tale ! (apropos mercic pt mesajul de pe mess).
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Monicutz spune:
Dragi mamici, sa aveti o primavara minunata!! In Romania a venit primavara. Ce bine!! Aici e insa furtuna de zapada si temperaturi pe -. Primavara vine spre sfarsitul lui martie.
Am promis ca o sa va pun poze cu Odette. Asta este linkul:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mo_vi_ge/album?.dir=/266bre2
Multumesc mult din nou pentru gandurile frumoase si va dorim numai bine!
si Odette
acusor spune:
Anis, ai niste fetite superbe! La cat de dulce e Iarina n-ai zice ca-ti face zile amare . Referitor la kk Iarinei, ai incercat Lass Baby? La Teo a functionat de minune.
Am vazut adaptorul de la carut. Cum reusesti mami sa mai ajungi si la manere? si nervii tari .
Monicutz, sunteti o familie fericita. Odette sa fie sanatoasa, frumoasa, desteapta si un pic norocoasa! Te mai asteptam cu poze noi!
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Mamini, Sofiei sa se faca bine cat mai repede.
Albinutzza, curaj am, zic eu , dar mi-e mai greu cu despartirea. Ne obisnuim noi cumva.
Dede, cum zicea si Albinutzza, e frumos la pensiunea Andrei, dar parca ar merge ceva si mai romantic.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
cin spune:
neata, fetelor
Anis...ce fete dulci ai si ce ochisori albastri au...Iarina e leit mami. .
Monicutz... e o scumpa Odette.
Luminita, nu ne-ai spus cum e la casa noua . cum merge cu intarcatul lui Andrei?
Vali, felicitari pt job. ma bucur ca e o alegere buna.
Despre noi nu prea avem ce sa spunem. suntem bine, vorbaret nevoie mare, deja avem un vocabulat bogat...duminica o sa ne vada si tanti doctor si sa vedem ce ne mai spune despre vigantol (avem coastele putin evazate, inca, desi luam vigantolette de 1000 de multe luni) vaccinuri si altele
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
Uite-atat de mare sunt
irinabungau spune:
Sa aveti parte de o primavara frumoasa!!!!!
Yasmari, hai ca am bocit... Dumnezeu s-o ierte pe verisoara ta... offf, nu-mi gasesc cuvintele sa-mi exprim regretul !!!
Pisicut, ce bine ca nu ati avut probleme de adaptare si Alex a fost receptiv la nou!!! Bravo, inseamna ca sunteti linistiti amandoi....
Cami, felicitari pentru progresele facute, Ioana a mea incearca ea mititica sa se autoserveasca, dar pe drum pierde toata mancarea din linguritza... Am vazut si pozele, este tare frumusica papusica ta!!!!
Monicutz, am vazut fotografiile, sunteti niste frumosi toti 3!!!
Anis, am vazut pozele, sunt niste frumoase fetele tale, se merita sacrificiul!!!!
Pupam fetele si copilasii
Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)
http://www.dropshots.com/irinabungau
poze
Monica-Elena spune:
Ursulet mersi frumos de lamuriri. aici este o gama variata de paracetamoale - eferalgam, calpol, panadol apoi se mai da nurofen care este ibuprofen si novocalmin care e ste algocalminul toate sunt antitermice.
Deci s anteleg ca nu numa in Canada este obligatoriu vaccinul ci si in germania?
Mai astept lamuriri d ela dr noastre Dede si Diana-Mirela.