Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Fetelor, poate e cam devreme dar as vrea sa va rog sa imi spuneti daca aveti vreo idee.
Anul acesta aniversam in iulie 10 ani de casatorie si as vrea sa marcam momentul, mai ales ca nu am avut o luna de miere adevarata, am fost cu prietenii nostrii cei mai buni in aceeasi camera la mare (eram studenti).
Initial m-am gandit sa mergem undeva in strainatate si am inceput sa caut dar facand toate calculele mi se pare oricum prea scump.
Eu l-am tot inebunit pe sotul meu cu Moeciu <Vila Andrei> mi se pare foarte frumos acolo, dar poate mai aveti si alte idei. Nu o sa putem sa mergem decat 2-3-4 zile fara copii de aceea vreau sa fie ceva deosebit.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna, fetele!
Monica, uite, am gasit un link despre Prevnar
http://www.prevnar.com/parent_dosing.htm
Il poti face si acum dupa cate se pare.
A, si dupa ce am citit ce scria acolo m-am panicat putin ca io aveam impresia ca am facut ultima doza la 18 luni.dar, verificand pe fisa de imunizare am vazut ca la 15 luni l-am facut si nu la 18.
Nu vreau sa promit, dar, daca am timp postez un rezumat despre ce e cu vaccinul.
Efecte adverse noi n-am avut la nici un vaccin. Aici te sfatuiesc sa-i dai copilului taylenol din 4 in 4 ore pentru primele 24 de ore de la vaccin. Si noi asa am facut si n-a facut decat o dta febra de la vaccin. La 3 luni, cand m-am si periat rau de tot ca a facut un fel de spasm. Nu a fost convulsie. i febra a facut 38,6.Dar m-am speriat rau.
Si-a revenit imediat si la urgenta ne-au zis ca e de la v7accin.

Va pupam

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dragelor!

Scriu repede ca si Emma a facut Prevnar la 13 luni. O singura data si din cate am priceput eu de la dr. nici nu mai face prea curand. Deci o singura doza a primit.

Reactia a fost super nasoala, a avut 2 zile teperatura 39.8, scadea numai cu supozitor de paracetol, apoi dupa 5-6 ore crestea temperatura la loc. In a treia zi am mers cu ea la dr. si atunci culmea nu a mai facut febra, in schimb in a patra zi iara febra, 39.6 atunci a fost ultima repriza de febra.
In a cincea zi era fata mea ca noua

Dr. a spus ca e reactie de la Prevnar, am gasit si eu pe net ca asa se intampla in unele cazuri.

Pe Emma, Slava Domnului, nu am avut-o bolnava, temperatura mi-a facut numai dupa vaccin si asta nu dupa toate. Iarna asta a fost o singura data cu mucisori dar fara febra, mucisorii au trecut in 3 zile.

In schimb eu m-am capatat saptamana aceasta cu o raceala de nici nu mai stiu de cand nu am fost asa de rau. Azi sunt deja mai bine si sper din suflet sa nu le fi dat ceva virusi mandrutilor mei.

Va dorim o zi cu multe flori si martisoare!

Katink cu Galusca si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ursulet ce este taynelon?? Astept cu interes rezumatul despre vaccin. Asa am citi tot ce am gasit pe internet dar ce te faci cu medicii nostrii care nu au auzit d eel.

Dede pai de meningita a facut de fiecare data componenta HIB care este inglobata in Infanrix vaccinul asta prevenar ma intereseaza ptr pneumonii. Mai precis daca se face la cei care s-au imbolnavit frecvent sau preventiv. Tu poate il poti gasi in spital sau policlinica in farmacii nu se comercializeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Viata, lumina, caldura... parfumul de fericire este esenta primaverii, iar martisorul simbolul ei. Iti doresc ca razele soarelui sa-ti deschida petalele sufletului, asemeni ghiocelului odata cu sosirea primaverii.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Yasmari, condoleante pt verisoara ta. Imi pare rau si inteleg ca era si tanara

1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Mamini sanatate la veveritza si puetere sa treceti peste toate cele rele

Vad ca a avut efect strigarea prezentei

1 Februarie 2007

Mergi la inceput

Cami va e of frumoasa nora mea, si chiar daca e departe noi tot va iubim

Simona, sanatate si tie, si odihna multa, ca vad ca e necesara la tine

Dede, Diana, bafta si succese la examene

1 Februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Monica taylenol-ul este paracetamol - varianta nord americana (acetominophen). Este antitermic si calmeaza durerile. Ca si alte ... paracetamoale. Aici sunt siropuri cu tot felul de arome de fructe. E bun la gust. Al il ia fara probleme (ba ar mai vrea si supliment) daca nu se prinde ca e musai sa-l ia. Atunci se pune "ca magaru' in coada" si tre' sa i-l administrez cu forta.

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Pisicut un pt Vladut vitezaul bravo lui

Acusor curaj ca uite nu-i asa de greu

1 Februarie 2007

Mergi la inceput