Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 26
acusor spune:
Anda, imi pare nespus de rau ca n-ai venit cu vesti bune. Din pacate, fara spaga grasa nu faci nimic in spitalele noastre. Poate doar la alea particulare esti tratat altfel.
Sa-ti dea Dumnezeu putere, sa fii tare pentru Andrei, sa se faca bine!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
mamini spune:
Anda, imi pare tare rau de voi, sper sa isi revina Andrei repede si sa dati de cap la problemele astea. rotavirusul e oribil, Sofia l-a luat anul trecut, atunci am ajuns in spital din cauza deshidratarii si apoi mi l-a dat si mie si am inteles-o ca nu putea sa inghita nici apa( i-au bagat o sonda naso-gastrica fiindca refuza sa bea si sa manince). ce pot sa iti spun, sa te consolez, este ca trece relativ repede si ramine imunitate pe viata, a doua oara nu il mai ia.
eu am vrut sa iti spun mai de mult si desi nu sunt sigura ca fac bine, o spun oricum si sper sa nu te superi: m-am tot gindit la voi si in locul tau as incerca un regim fara gluten. starile astea de diaree prelungita , dureri abdominale si malabsorbtie pot fi datorate bolii celiace care se tine sub control doar cu regim. incearca o perioada mai lunga fara gluten( atentie la tot ce poate avea urme de faina! sosuri, faina ingrosata artificial, da-i numai ce stii sigur ca e "curat"), nu se regleaza imediat, dar daca e asa ceva, isi va reveni. din pacate, recidiveaza extrem de usor la prima felie de piine sau cozonac. cred ca la cite ati incercat, saracii de voi, poate o incercati si pe asta. e o chestie destul de frecventa si posibila, dar prost diagnosticata in Ro si mai ales prost tratata.
iti doresc putere multa si sanatate lui Andrei
te rog sa nu te superi, mamica frumoasa
M
anis spune:
Anda..off..te inteleg .Am fost si eu cu Ingrid in spital si la fel am venit si cu alte boli.de aia acum cu Iarina am stat 5 ore si am fugit efectiv.
Eu iti sugerez , sa incerci sa te interesezi in Ungaria pt toate testele care se fac la alergii.Preturile nu sunt mari...cel putin acolo platesti si esti tratat altfel.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
emaaimee spune:
Anda, imi pare rau pt ce a patit baiatul in spital.incearca si regim fara gluten poate asta e cauza.sper sa va reveniti cat mai repede.va pup.
am vazut poze cu fam
si fetele lui Anis.sunt superbi copilasii.
un weekend placut.
va pup.
de piticotu' uriash m-am facut maricica
POVESTEA MINUNII
mamini spune:
am vazut si eu poze cu bondarei si albinute si cu fetitele lui Anis, m-am delectat, sa va traiasca, fetelor, sunt frumosi foc si o sa le fie tare bine asa apropiati de virsta.
am vazut si poze cu Teo al Andreei, nazdravan si bucalat...si cu Andrei al Luminitei, alta papusica de copil. Maria Emanuelei e o scumpa, am vazut si Strumfii si pisica ![]()
noi mergem inainte...mi se pare ca dureaza tare mult sa se vindece, dar pe de alta parte sper din suflet, oricit ar dura, sa se intimple si sa fie cit mai bine.
un week-end frumos!
M
andatudor spune:
Pisicut,Roxana ,Andreea,Magda,Anis,Anca-
va multumesc pt. ganduri si sfaturi.
Doamne,Magda,cum crezi ca m-as putea supara,orice sfat si sugestie sunt mai mult decat bine venite.De fapt eu am banuit si celiachia de cand avea 1 an.Am facut aceste analize la Bucurest dar sunt gata peste o luna.Am facut chiar si testul de intoleranta la lactoza,dar a iesit OK.Sa vedem ce va mai fi peste o luna.( de azi incerc sa nu-i mai dau gluten)Sper din suflet ca si Sofia sa se refaca cat mai repede fara urme!
Si eu am luat virusul din spital ca tusesc si stranut si-mi curge nasul.Acum,in afara de faptul ca s-a imbolnavitt in spital si ca nu prea statea dr. la discutii si explicatii nu am ce sa reprosez.Nimeni nu a vrut sa ia nici o spaga.Am auzit ca dr. la care am fost noi e singura din spital care nu primeste nimic in afara de flori,asa ca nu s-a pus probl. asta ca va dati seama ca dadeam oricat.
Andrei e mai bine,a mai inceput sa manance cate putin,dar a inceput sa tuseasca rau,sa stranute si sa-i curga si nasul,dar oricum suntem acasa si incet incet ne facem noi bine.
Laura-felicitari pt. noul job si ma bucur tare ca ai gasit bona potrivita.
Anis-ti-am vazut aseara printesele si m-am minunat cat de repede a crescut Iarina.toate trei fetele
Emanuela-vazut poze cu fata frumoasa,abia astept sa se faca mai cald sa-l duc si eu pe Andrei intr-o dupa amiaza la tara!
Cam atat am retinut din ce am citit,intru mai pe seara,cand am mai mult timp,acum am mancarurile pe foc!
irinabungau spune:
Doamne, Anda, cat de rau imi pare ca ati trecut printr-o asa neplacuta experienta!!!!! Dumnezeu sa va ajute sa treceti cat mai repede de starea asta, sa va faceti bine cat mai curand!!! Cred ca sfatul lui Mamini este bine venit, si nu are ce sa-i dauneze daca renuntati la gluten o perioada. Un pupic mare lui Andrei, ma bucur sa aud ca sunteti putin mai bine. Sa ne tii la curent cu starea lui, ok? Un pup mare si tie!!!
Mamini, 
esti o dulce, nu te mai scuza pentru ca sfaturile tale sunt bine venite oricand!!!! Nu vad cine si de ce s-ar supara!!! Un pupic dulce pentru tine si Sofia cea dulce!!!
Anis, cat de frumoase sunt fetele tale, nu mai pot dupa ele!!! Au niste ochi superbi!!! Cred ca peste cativa ani ochii astia vor face ravagii printre baieti....
Pupam
Laura25 spune:
Anda imi pare rau ca ati venit mai rau decat ati plecat. Speram sa sune cu totul altfel primul tau mesaj de dupa intoarcerea de la Bucuresti
. Legat de intoleranta la gluten, eu stiu o mamica de pe forum (pe care am avut placerea sa o cunosc personal), care are baiatul cu aceasta boala. Ea a deschis un subiect "Bebelusi cu alergii" (parca asa suna titlul) aici, la clubul scutecelor (cauta pe pag, 3-4, ca nu scrie prea des lumea acolo). I-am spus de problemele lui Andrei si a zis sa intri acolo la subiect sau sa ii dai un PM. Numele ei de utilizator este pisicuta si matei. A zis ca te poate ajuta cu toate informatiile pe care le-a adunat si ea in mai bine de 1 an de boala a puiului ei. Eu sper sa descoperiti cat mai repede cauza principala a problemelor lui Andrei si sa fiti din nou veseli si sanatosi cu totii.
Sanatate multa!
Ma duc sa ma bag intre oale la bucatarie cat dorm shtrumphii si revin cu un mesaj mai pe larg mai tarziu. Va pup pe toate! 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
delia grozav spune:
Anda efectiv mi se face rusine ca fac parte din acest grup profesional pe care nu il mai inteleg. Imi pare tare rau ca ati trecut prin ce ati trecut. Sincer, si eu am vrut sa pomenesc de intoleranta la gluten dar m-am gandit ca la Bucuresti il vor investiga cum trebuie si o sa va lamuriti daca e vorba de asa ceva.
Cred ca n-ar fi rau sa incerci ce ti-a spus si Mamini-un regim fara gluten.
Nu e usor, dar cred ca merita incercat. In plus fata de ce ti-a spus Mamini, vreau sa iti spun doar ca, daca e asta cumva problema, sa stii ca se poate traii foarte bine mancand alimente fara gluten, acum ai oferta mare pe piata, si ca in mai multi ani exista mare probabilitate sa ii treaca.
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an
delia grozav spune:
Azi e ziua lui Adi
implineste 6 ani.
A primit cadou o carte cu Andreea in lumea povestilor(poate stiti seria, o carte "Ne pregatim pentru Pasti" cu fel de fel de idei de decoratiuni, oua de hartie, cosulete, suporturi de lumanare, puisori, iepurasi, servetele colorate.
I-am luat cartea "Primii mei ani" cu ursuletul Winnie si am lucrat la ea pana la 2 noaptea, a primit un tricou cu Scooby si o minge de baschet. Urmeaza sa primeasca si un Lego de de la sora mea.
Deseara am invitat bunicii si pe sora mea. Cu copiii avem petrecere abia in 14 aprilie ca atunci am gasit liber la Ambient.
Hmm, acum 6 ani pe la ora asta aveam vrea 7 cm dilatatie si urlam de numa numa

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 5ani si Medeea 1 an