Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 27
delia grozav spune:
Mi-am schimbat semnatura, sa vad daca merge....
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 si Medeea 1 an si 8 luni
delia grozav spune:
Mai incerc o data, ma scuzati...sariti peste mesaj
Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete
dede, Adi 6 ani si Medeea 1 an si 8 luni
dania.nicol spune:
Delia -
La multi ani la implinirea celor 6 anisori pentru Adi. 
Sa creasca mare, sa fie sanatos, fericit si norocos.
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi ani!
Adi sa traiasca, Adi sa traiasca,la multi ani!
Anda - va pupam si sanatate multa 

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
pisicut spune:
Dede LA MULTI ANI!!! lui Adi sa fie cuminte, sanatos, sa creasca mare si sa va bucure!
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Incep prin a felicita fetele care au avut evenimente placute in familie( Dede pentru ziua de 13, sa fii sanatoasa si sa ti se intample numai lucruri bune, felicitari si pentru Adi si lui Cin pentru sotul ei).
Am vazut si pozele cu Maria Ema.nu.elei(o scumpa, cred ca a tratat puii de gaina la fel cum a facut-o si Sara, de parca ar fi fost jucarii, sincer eu am suferit pentru ei
), cu Ingrid si Iarina, doua papusi de care sigur mama Anis e tare mandra, chiar daca sunt o sursa nesecata de fortare a imaginatiei pentru a o scoate la capat cu ele, cu bondareii asa de scumpi
, se vede mereu un echilibru in familia voastra,
, pentru care te felicit si cu strumfii care se pare ca se adapteaza bine schimbarilor din viata mamei lor
. Acusor, Teo e de-asemenea un dragut, arata bine si nu stiu de ce pare un copil cuminte si linistit
.
Mag, bine ca sunteti pe drumul bun acum, ce va fi, va fi, important e ca Sofia sa reziste in continuare tratamentului(imi inchipui cat de greu este si pentru voi)
.
Andatudor, sa dea Dumnezeu sa fie bine cu Andrei, sa scapati odata pentru totdeauna de probleme
.
Noi suntem ok, azi am fost la circ, Sara s-a comportat tare bine, chiar nu ne asteptam, au fost si momente cand n-a putut sta locului, dar am avut pe unde ne plimba, s-a umflat de popcorn
, s-a simtit bine si noi de-asemenea, chiar n-am mai fost demult la circ, cred ca de cand eram copil, mi-au placut jongleriile si cei de la trapez, iar animalele sunt mortale. Cred ca mi-am regasit sufletul de copil in atmosfera aceea, chiar daca acum nu mai parea asa stralucitor totul
.
Am mai tot iesit de cand e vremea frumoasa, am fost la Turda unde am eu niste rude dragi, pe Sara am dus-o la gradina zoologica(e unul din putinele orasele din tara care are asa ceva, dar am auzit ca se va inchide pentru ca nu indeplineste normele europene-mare pacat). Acolo am hranit maimuta si ursii si strutul si alte animale, si am hotarat ca nu ne plac leii si tigrul pentru ca la ei "miioase uiat".
Mai vrem s-o ducem in rezervatia de zimbrii de la Hateg, probabil urmatorul WE cand va fi frumos, stiu ca acum nu intelege mare lucru, dar vreau sa intre in cat mai multe medii, sa vad cum se descurca si in plus ne face si noua placere.
Eu lucrez de-acasa, ma-ngrozeste gandul ca va trebui sa ma intorc la servici si deocamdata n-am gasit solutia acestei probleme
, sunt cu gandul la sarbatorile de Pasti pentru care n-am inceput pregatirile, dar visez si la urmatorul concediu, asta ca ceva intermediar pana ma intorc la job.
De fata ce sa va mai spun, a devenit mult mai nebunatica decat cum o stiti, dar per ansamblu ne-ntelegem ok cu ea, eu continui sa fiu preferata ei, desi acum petrece mult timp si cu bunicii. Cu mancarea stam cam prost in ultimul timp, cred ca din cauza caninilor care de mult timp ne chinuie(pur si simplu sunt umflate toate 4 gingiile, e de cosmar cum scrasneste din dinti uneori), dar om trece noi si de asta. Maine chiar intentionez sa gatesc scoici pentru noi si as incerca sa-i dau si ei, poate ceva nou o va motiva , daca stiti de ceva contraindicatii de scoici la copii va rog sa ma trageti de atentie.
Cam asta ar fi ultimele noutati despre noi, va pupam pe toate si pe toti.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
Laura25 spune:
Buna!
Abia acum am prins si eu timp si liber la calculator.
Delia La multi ani lui Adi! Sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos, cuminte si cu mult noroc, ca destept si frumos este deja! 
Am admirat si eu bondareii Albinutzei si sunt dulci foc! Domnisoarele lui anis, ca de fiecare data m-au impresionat prin cochetarie. Cel putin cand am vazut-o pe Iarina in rochita si clama in par
, m-a dat gata! Sa va traiasca si voi sa fiti sanatoase, sa aveti putere sa-i cresteti mari 
Am admirat-o si pe Maria. Ce fata mare s-a facut! E o frumoasa!
mamini
putere si sanatatate multa. Ce a fost mai rau a trecut, de acum rabdare sa aveti.
Noi suntem bine, in general. Copii s-au adaptat bine, zic eu. Se inteleg cu bona, intotdeauna ii gasesc calmi si bine dispusi cand ajung acasa. Mie nu prea imi place ce fac la servici, dar asta e. Am hotarat sa stau aici un timp, pana ma lamuresc ce si cum o sa fac cu shtrumphii. Pentru ca in alta parte program de 8 ore nu mai pup eu. Dupa ce ii vad ca se acomodeaza la cresa si trec de primul soc, al imbolnavirilor dese, incep iar prospectarea pietei locurilor de munca. Poate gasesc sa fac si ce-mi place.
Ieri la noi a nins si a plouat, vreme de stat in casa. Dar azi a fost soare, asa a am fost si noi la gradina zoologica.
la joaca si in gradina zoologica
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
pisicut spune:
Buna dimineata!
Am vazut si eu poze cu Maria (Emanuela), cu fetitele lui Anis, cu perechea lui
si cu sthrumphii Laurei. Sunt toti foarte frumosi si au crescut mari, parca mai ieri erau mici si doar se uitau la noi si ne zambeau si acuma ne vorbesc si misuna nonstop.
Acusor cum a fost prima zi?
acusor spune:
Dede, La multi ani lui Adi! Sa fie sanatos, norocos si fericit! Cum a fost petrecerea?
Mona,
. Pare linistit Teo, dar n-are stare deloc. Toata ziua isi face cucuie si vanatai. Aseara a mai facut unul mic. Alerga, dintr-o camera in alta, s-a impiedicat de covor, si gata cucuiul. Am inceput sa ma obisnuiesc.
Cum au fost scoicile? A mancat Sara?
Laura, imi pare rau ca nu-ti place la servici. E greu sa gasesti ceva de munca, care sa-ti faca si placere. Dar, in domeniu tau, e imposibil sa nu gasesti. M-am distrat strumfilor.
Pisicut,
maine iti spun, ca azi inca suntem acasa. Am reusit sa faci analizele alea in week-end si azi le-am luat. Am niste emotii, cat casa poporului. Ieri vorbeam cu o vecina, care are fetita mai mare cu 3 saptamani decat Teo, si ii spuneam ca mi-e greu sa-l dau la cresa. Ea ma consola, si-mi zicea ca trebuie sa fiu fericita ca o sa am mai mult timp liber. Ea a inceput munca cand aveam fetita 8 luni, pleaca in concediu fara ea, o lasa la bunica. Nu stiu cum poate fii asa de ... nu stiu cum sa spun. Poate sunt eu mai mamoasa, nu stiu.
Vineri am fost la Baby Expo. La 10 eram acolo si a fost bine ca nu era prea multa lume. Nu am luat cine stie ce, dar macar ne-am intalnit cu Albinutzza si cu Luca. Ne-am intalnit si cu Nicoleta (cin) si am vazut-o in treacat si pe Emanuela cu Maria.
Am pus si poze
. http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762393768764
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Monica-Elena spune:
Cin la farmacia DONA se gaseste Prevenarul. Chiar daca nu il au pe stoc iti fac comanda si il aduc.
Multa sanatate piticilor bolnavi!