Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 25
ema.nu.ela spune:
monica,
si eu am vorbit cu asistenta doctorei si mi-a zis ca n-au prevenar doar pneumo 23. dar astept sa aflu si parerea dr asta cand ne mai ducem la control sa vedem cand ne-om face timp.
ce bine e cu apa la dozator in casa. cred ca am estimat cam putin 4 bidoane pe luna o sa marim contractul. pana la urma am cumparat un dozator de la ei electronic de 200ron pare ok. ca tot nu gaseam pe nicaieri.
albinutza,
si eu ma tot gandesc ce jucarii sa-i mai iau. cred ca o sa-i iau de paste un circuit cu trenulet thomas ca-i plac desenele cu thomas si-am vazut si circuite dragutze de la 18 luni sau 2 ani. plus niste jocuri din lemn am pus ochii pe unele de-alea gen labirint. sper sa vina cei de la casa retro la baby expo.
in rest nu-i mai iau nimic. in curand o sa stea mult afara ii iau tricicleta si sa se joace cu mingea si lopatelele.
si a mea a inceput sa aibe bazdaci a invatat sa zica "nu vreau" si-acuma tot exerseaza sa nu cumva sa-l uite. asa ca n-o mai intreb "vrei...?" ca sigur imi raspunde cu nu vreau. pur si simplu fac ce trebuie sa facem la un moment dat si gata fara comentarii.
am pus si eu niste poze de la tara cu maria cu bradutul pe care l-a plantat.
mamica de maria, 1 an si 7 luni
irinabungau spune:
emanuela, tare dulce este Maria, sa creasca mari si frumosi si maria si bradutul!!!!
valcampan spune:
GATA S-A DUS RACEALA !!!
Azi am fost cu David in vizita la o fosta colega de scoala ce are un baietel mai mic decit al meu cu luna si s-a comportat Daviduta exemplar. Cind sa plecam i-am spus ca mergem la mamaie si s-a dus imediat la usa si striga :'pa pa'. Apoi a coborit treptele scarii tinindu-ma de mina si am mers pe strada tot de mina mea si imi placea tare mult ca e cumintel. De obicei nu vrea sa mearga decit singurel si se ducea mereu spre masini dar azi nu stiu ce l-a apucat sa fie asa cumntel sa mearga tinut de mina.
Creste vazind cu ochii are si momentele lui cu nervisori dar nu foarte dese. Papa orice si e plin de enrgie. Am observat ca ii place atre mult sa aibe musafiri. E vesel atunci si e lipici fata de oricine. Azi i-am cumparat o pusculita pe care am hotarit sa o umplem cu monezi de 5000 lei vechi . A strins deja ceva...
.
Am vazut pozele cu albinute (doi grasuni frumosi, sa-ti traisca albinutza si sa fie mereu sanatosi)si ale emanuelei cu tot cu pui. am copiat si retetele puse in album ema, cind oi avea timp sa fac din ele iti voi scrie ce mi-a reusit.
Laura felicitari pentru noul job. Ai vazut ca te-ai descurcat ? Pai ce la cit ai fost de curajoasa pina acum nu iti mai sta nimic in cale!
La baby expo sper sa am timp sa trec in weekend caci tot atunci trebuie sa merg la un curs de specializare sper sa ma incadrez cu timpul. In rest sunt si eu bine. M-am apucat sa tin si contabilitatea blocului ca sa imi rotunjesc veniturile dar voi lucra seara dupa ce adoarme David ca nu-i rapesc din timpul liber alocat dragului meu baietel. Va pupic pe toti si revin.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
anis spune:
Sa va arat si voua poze cu IARINA
http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762394632112
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
POZEEEEEEEEEEEE INGRID

http://new.photos.yahoo.com/anis_girl26/album/576460762394711767
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
acusor spune:
Anis, ai niste fetite superbe! 
Vali, ce zici daca pui in pusculita 50 de bani noi? E si distractiv, si strange si ceva bani. Teo are deja in ariciul lui pusculita, 200 ron
. Tati e reponsabil cu pusul banilor in pusculita. Eu ii mai pastrez ca sunt buni la piata.
Tre' sa-i schimb in hartii sa fac loc la altii.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
Ioana Co. spune:
Vai de mine Anis.........a luat tati pusca? La asa fete frumoase numai cu pusca va alunga pretendentii.
Frumuseti nu alta!
Pupici,
andatudor spune:
Am ajuns si noi aseara acasa de la Bucuresti.Nici nu stiu cu ce sa incep.A fost groaznic,o experienta terifianta,cea mai mare greseala pe care am putut s-o fac sa ma internez cu Andrei la mult laudatul Grigore Alexandrescu.Am plecat cu copilul sanatos si jucaus si m-am intors cu el leguma externata la cerere pe propria raspundere.
A capatat din spital un rotavirus si a facut pneumonie interstitiala.Are si infectie urinara,i-a decalotat si putza.A Stat 3 zile cu perfuzii in mana ca nu voia sa manance nimic,este la pamant si dpdv psihic(copiii care plangeau in continuu,itepaturi,mii de teste si consultari...)
I-a dat un antibiotic puternic Ceftriaxon si Diflucan,ambele ii dau greata si diaree.Ce sa mai zic e in ultimul hal.Am plans zilele astea cum n-am plans in viata mea.
Aseara am ajuns cu el acasa,am fost la urgenta in Craiova sa-i puna o branula sa-i fac Cerotul ca doare intramuscular de innebunesti-mie mi-e facut dupa cezariana si 2 intramuscular si am plans ca un copil mic.
Oricum medicii din Bucuresti mi-au lasat un gust amar,nimemi nu-ti da nici o explicatie,nu-ti spune ce are copilul,de ce-l trateaza,daca-i intrebi se enerveaza de numa,SUB ORICE CRITICA! Am "dormit "cu Andrei intr-un patut de copii din acela cu gratii de fier,va dati seama.Un cosmar.Va mai povestesc cand mai am timp.Imi pare rau n-am citit nimic din ce s-a mai scris,sper s-o fac diseara cand am timp!
pisicut spune:
Anda imi pare tare rau ca s-a imbolnavit Andrei in spital, sa dea D-zeu sa va faceti bine si sa nu mai ajungeti niciodata in spital. Va
si ii doresc insanatosire grabnica lui Andrei si multa putere tie si sotului sa treceti peste necaz.
roxanuta spune:
Doamne Dumnezeule, Anda , m-a apucat plansul cand am citit prin ce ati trecut...
Ce conditii sunt la spital de iti imbolnavesc pruncul?? Cum e posibil sa ti-l transforme in leguma?? E strigator la cer ce se intampla...
Bietul copilut, mi-l si inchipui cat de speriat si intristat este..
Ma rog pentru sanatatea lui si pentru a ta.
Nu te cunosc dar as vrea sa te imbratisez ca incurajare...
Nu vreau sa sun exagerata dar de cand il am pe Remus vad (si inteleg) altfel mamicile...
Multa, multa sanatate
Roxana