Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Albinutzza nici MAria nu afce kaka? Ai depistat de ce?

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

tare dulci bondarasii. Tare mult imi mai doresc si eu un bb. Daca mai e si fetita, cu atat mai mult. Dar nici 2 flacai nu strica la casa omului.

Luminita, Gabi si Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Buna, fetelor
Monica-elena, am vb cu pediatra lui vlad si mi-a spus ca prevenarul se face pana in 2 ani, 2 doze la interval de doua luni...si sa nu ma mai agit sa-l gasesc pt ca oricum, nu mai e timp sa-l fac...la tine cu atat mai mult. noi vom face pneumo 23 dupa 2 ani. si inainte cu 6 luni sa-l introducem in colectivitate mi-a recomandat vaccin pt hepatita A
Albinuzza, tare dulci bondarasii mici
Lulu, si ce mai astepti?
Irina, odihneste-te putin si te asteptam cu poze si impresii
De noi nu stiu ce sa va spun...suntem ok, crestem, vorbim, avem nervisori... in seara asta vine si bunica la noi si voi avea cum sa ajung la baby expo, sa pot casca ochii in voie. cred ca vineri dimineata merg

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

quote:
Originally posted by anis

Albinutzza nici MAria nu afce kaka? Ai depistat de ce?

Stiu ca si la Luca a fost o perioada asa cand nu facea singur, si apoi pe la 2 luni si ceva s-a reglat...deci sper ca si aucm sa fie la fel

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Cine merge la baby expo? Poate punem de o intalneala mica . Nu vreau sa cumpar ceva anume, dar de vizionat tot as avea chef. Bine, cat ma lasa Teo. Eu vreau sa ma duc azi sau maine, ca sambata am iar examen, ultimul . In plus, e prea aglomerat in week-end.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Neata
eu maine la ora 10 voi merge la baby expo, trebuia sa merg azi, dar abia aseara a venit mama mea si nu-i pot lasa din prima zi singuri, ca nu stiu daca se descurca...dar maine am toata ziua pt cumparaturi. nici eu n-am ceva anume de cumparat, dar sigur nu plec cu mana goala
Eu ma inscriu pe lista pt maine la ora 10

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Si noi venim maine la 10...cu Luca si o prietena care e gravidutza

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mersi frmos Cin. Se poate face si de la 2 la 5 ani in 3 doze si se gaseste la farmacia Dona 3.000.000 lei doza. Si actioneaza 2 ani vaccinul. Eu am mai cerut diverse pareri la medici, dar sincer nu am incredere decat in parerea dr Stanciu si nu am ajuns inca la el. Stiu ca atunci cand intra in colectivitate se mai face vaccinul de hepatita A dar la asta cred totusi ca se face la cei care fac bronsite, pneumonii destul de des sau la cei care racesc des, ori Mihnea nu a fost bolnav decat odata la 11 luni cand a facut bronsita in rest nu raceli nu alte boli si stau sa ma gandesc daca e bine s ail fac sau nu.

Mergi la inceput

Monica, ai gasit prevenar la farmaciile dona? sau doina? si numai 2 ani are actiune? atat de putin?

o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Dania Nicol, voi veni curand si cu cateva fotografii, au ramas multe pe cardul lui Radu, so... nu stiu cand le voi avea....

Monica Elena, mie mi-a fost tare dor de Ioana, am venit acasa cu inima plina de dorintza de a o strange in brate si de a o dragali.... Dar pe de alta parte.... ce bine a fost numai in doi.... Asa ca, un concediu mic in doi nu v-ar strica!!!!

Acusor, bafta multa!!!! Ce face Teo, a inceput sa mai zica cate ceva??? Ioana a inceput dintr-o data sa repete tot ce zicem, a prins curaj se pare....

Albinutza, sunt tare frumosi copilasii tai, sa ne mai pui poze!!!

Va pupam cu drag

Mergi la inceput