Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 23
Monica-Elena spune:
Dania.Nicole Mihnea asa a renuntat la suzeta in ianuarie cand a avut buza sparta asa ca e un motiv bun sa il faci sa renunte la ea. Da si Mihnea mananca iaurt cu cereale fie cu cacao fie cu miere si e f ok. Daca copilul e bine sa pape.
ema.nu.ela spune:
laura,
bafta multa la servici ca nu stiu daca am apucat sa-ti spun. ei lasa nu-ti fa probleme ca nu ai net abia n-o sa fii tentata sa stai si o sa lucrezi si inveti mai multe profesional. si la noi s-a cam facut restrictie cu netul avem acces doar in pauza de pranz. in rest doar messenger si situri utile pt servici.
nu stiu cum o sa fie cu indemnizatia. cred ca o sa-ti dea jumatate. eu nu-mi pun probleme de-asta ca maria e nascuta pe 1.
oricum ce pot sa-ti spun eu este ca atunci cand m-am intors la servici, pe prima luna mi-a venit mai intai indemnizatia veche de 8mil (ca inca nu procesasera dosarul meu de intoarcere la servici), iar apoi dupa ce l-au procesat mi-a venit retroactiv pe aceeasi luna si stimulentul de 3mil. avantaj eu :D
daca dura procesarea vreo 3 luni ce bine era...acu sa vedem daca o sa faca cineva calculul sa-mi ceara banii inapoi la sfarsitul celor 2 ani. ca eu n-am de gand sa depun cerere sa-i dau eu.
dania,
dupa 1 an poti sa le dai cacao. doar sa nu exagerezi. adica sa-i dai cacao cu lapte in loc de lapte cu cacao. maria mai mancanca f putin niste cereale de grau cu un pic de cacao. la 2 ani vreau sa incep sa-i dau si eu ciocolata kinder (am stabilit ca o zi pe sapt - duminica). si poate si jeleuri - ma mai gandesc. oricum ei nu-i prea place dulce am mai incercat cu clatite, chec. doar cozonac mai mananca cate un pic.
mamica de maria, 1 an si 7 luni
irinabungau spune:
Salutare,
am revenit si eu pe meleagurile noastre, Laura 

Sunt inca chiauna de oboseala, ne-am intors la ora 3 dimineatza acasa iar la ora 6 mi-a sunat ceasul..... Incerc sa ma refac, este clar insa ca-mi vor fi necesare vreo 2 zile sa-mi revin.... Cat despre 2 in 1.... deocamdata am hotarat sa mai asteptam.....
A fost superb, am umblat foarte mult pe jos, am facut si un tur cu elicopterul pe deasupra Istanbulului, ce mai.... a fost suuuuper frumos!!!!
Un pupic mare tuturor, in mod special copilasilor bolnaviori le doresc sa se faca bine!!!!
palmyrah2002 spune:
Laura,spor in toate si mult curaj!
O sa fie bine,au sa se obisnuiasca repede si tu la fel.
Pupici dulci tie si nazdravanilor!

Ti-ai facut dosarul pentru stimulent?Cu data cind il depui se sisteaza plata indemnizatiei si incepe plata stimulentului!
Dania,Rares mai rontaie bilute cu cacao,desi evit sa-i dau,mai ales ca a facut o pasiune pentru pernute Viva(peine)si pentru caco - cicolata.Dar simbata si duminica cind e frate-su acasa,nu am incotro
.De suzeta nu se desparte nici o clipa e "bubu"a lui,si probabil va fi destul de "dureros" cind vom renunta definitv.

Irina ,bine ai revenit !

dania.nicol spune:
Buna dimineata mamici si pitici!
Ce mai faceti, pe unde umblati ?
Noi ne-am trezit, ne-am baut cafeaua si lapticul am bagat masina de spalat, am pus mancarica la foc si mai facem si noi o pauza
.
Monica si Ema >>
noi inca cacao cu lapte nu mancam dar cereale cu cacao da, si a mai gustat si cate un cubulet de ciocolata kinder
(dar doar un cubulet, ar mai fi vrut dar mi-a fost frica sa-i dau mai mult)
Sebi a mai facut o boacana ieri, a cazut cu tricicleta in casa si iar i-a curs putin sange de la buza
.
Irina - sa ne pui poze sa calatorim si noi(macar imaginar)pe unde ai fost tu. Te pupam si ne bucuram ca te-ai simtit bine in calatorie 
Va pupam si va asteptam aici. 

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
PovesteAtat e Sebi de mare si atat e Cata de mare
lulu75 spune:
Buna mamici!
Ieri am fost cu Andrei sa ii gasim o gradinita pt momentul in care voi merge la serviciu. Cat am vorbit cu directoarea, a ramas cu copiii sa se joace. Cand sa plecam acasa, jalea de pe lume ca mai vroia sa stea cu copiii. Plangea cu lacrimi de crocodil.
Asta ma bucura pt ca pt mine va fi mai usoara ruperea de el. Dar cred ca tot o sa fiu distrusa ca nu il am langa mine non stop.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
lulu75 spune:
Multumesc mult pt raspunsurile legate de plata stimulentului. Ma tot gandesc ce o sa fac cu atata banet cat ne dau ei. Offff!!!
Laura, mult noroc la noul job!
Sanatate multa buburuzelor bolnavioare!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
Monica-Elena spune:
Bine ai revenit Irina cu forte proaspete. Sincer si eu ma gandesc la o vacanta in doi in Egipt dupa paste ,ca saracul meu sot nu a mai avut concediu de 3 ani si se simte......
Albinutzza spune:
Buna fetele
N-am mai scris din lipsa de timp. Soacra mea nu e f bine, asa ca treb sa fiu eu activa si in casa, nu numai cu copii. Asa ca am fost ocupata, obosita dar si fericita, ca am 2 copii minunati.
Luca e bine, turuie intr-una. Repeta tot ce aude, ne trezim ca spune cuvinte noi fara sa i le repetam lui in fata. S-a plictisit de jucariile lui, vreau sa-i innoiesc parcul, ca nu-i mai plac, sunt si cam depasite pt varsta lui. Sper de Paste! Idei de jucarii?! Ca de masinute sunt satula, puzzle avem dar nu ne preocupa, doar cartile si masinile. In rest si noi suntem la faza de urlat, il ignor cat pot, si se potoleste. Uneori il mai "pedepsesc" adika il pun pe un scaun din camera lui 5 min, si tine. Azi de exemplu pt ca si ploua n-am iesit afara si a fost teroare. Asa ca i-am zis ca daca nu se joaca cu jucariile lui i le strang pe toate si le dau la alti copii. A mai stat el 5 min in picioarele noastre si s-a dus la el, si s-a jucat tare frumos...deci tine
Maria e un copil extraordinar. Mananca si doarme. Mai sta si treaza, dar mai rar plange. Colicii s-au cam dus, dar e la faza cand nu face singurika kk, asa cao ajut cu termometrul si e ok. Se culca seara pe la 10.30-11 si se trezeste la 5-6. Asa ca am reusit sa-i fac si un program de noapte mai acceptabil si pt mine.
Ce mai dati sa pape la copilasi?! Gustari?! Mancare de-a noastra?
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Am pus si poze noi cu bondarashii mei
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)