Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by dania.nicol

Laura - Succes pt maine si pentru tine si pentru shtrumphi cu bona, o sa va tinem pumnii sa fie foarte bine
Asteptam sa ne spui cum a fost.

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele Poveste

multumesc mult!

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Buna dimineata!
cin LA MULTI ANI!!! sotului tau.
Acusor sa sti ca-i tare adevarata zicala "curaj gaina ca te tai". Si Alex este la grupa sugari saptamanala. Dar in primele zile l-am scos la 12. Dupa ce a adormit prima data acolo la pranz (dormea cand m-am dus la 12 sa-l scot), mi-au spus sa-l scot la 15, nu l-as putea lasa pana la 19. Ei se acomodeaza si uita repede de noi, isi fac prieteni, invata sa manance sa se joace cu alti copilasi si sa sti ca nu sunt neglijati. Au grija sa manance, sa doarma si nu prea ii lasa sa planga, ii tin in brate si le povestesc sa-i linisteasca. Acuma mie mi-e tare greu dimineata cand ma striga si plange dupa mine, dar am vazut ca aproape toti fac la fel. Cat despre imunizare daca poti vaccineaza-l cu Hiberix inainte, daca nu l-ai vaccinat inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

dania.nicol a fost bine sa fim impreuna, dar din pacate Alex s-a imbolnavit, a facut rinofaringita si otita, asa ca tot weekend-ul a stat lipit de mine, pentru ca a facut febra si respira greu. Astea sunt urmarile mersului in colectivitate.
Anis te admir pentru curaj , inca un baiat.
Lulu bonurile de cresa si stimulentul nu sunt conditionate de locul in care lucrezi. Daca il duci la cresa, intreaba intai la serviciu ce tip de tichete primesti si apoi la cresa daca le accepta.
Laura bafta la noul loc de munca si sthrumphilor cu bona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetele dragi,

va pup pe toate si sa stiti ca ma gandesc des la voi, dar pentru ca nu am timp sa intru nu prea mai stiu noutati...doar asa, pe sarite cand mai aflu ceva.

Mamini, muuulti pupici Sofiei si sa se faca bine repede, repede, m-a pufnit plansul cand am citit ce ati patit. Aveti grija!

Laura bafta cu noua bona, si eu tot bona fara experienta am avut si deja sta la noi de 5 ani si jumatate.

Lulu stimulentul oricum il primesti, depui dosarul unde ai facut actele si pentru alocatie (nbanii nu ii iei de la locul de munca)

Delia la multi ani cu intarziere... si multe bucurii de la pitici.

Pup si fetele care au inceput serviciul si pleaca cu ochii in lacrimi dimineata... o sa treaca si perioada asta.

Sanatate multa la toti piticii, cred ca asta este sezonul cel mai pacatos, ca niciodata nu stii cum e "tocmai bine" de imbracat.

O saptamana excelenta,

Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare

petrecere -1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

noi suntem bine, se pare ca raceala de sapt trecuta a fost doar cu nasul si-acuma a trecut. mi-era asa o mila de ea ca tusea in somn uneori si cate juma de ora de la mucozitatile care ii curgeau in gat.

de o sapt se trezeste la 7 dim si nu mai vrea sa doarma dupa lapte. asa ca dupa pranz e franta baga cate 3-4 ore de somn.
sambata asta dupa ce a dormit vreo 4 ore jumate (s-a culcat pe la 2 si s-a trezit la 6 jumate)...a fost prima data cand pe la 9 a cerut singura lapte, l-a baut pe tot, iar la 9.30 zicea "la nani" si se tot ducea singura in camera ei. eu i-am zis ca sa facem intai baie si pe urma la nani. sotul a crezut ca face misto (ca mai face uneori) si-a pus-o in pat. si-a adormit instantaneu. e prima data cand doarme in haine de zi nespalata...si dupa ce dormise atata dupa-amiaza...cred ca a recuperat noptile dormite prost de la raceala.

ieri am fost cu ea la tara la casa strabunicilor. a fost super incantata de curcan mai ales. era sa sugrume cativa puisori abia scosi din oua. la vaca nu i-a placut ca mirosea cam urat. cand am intrat noi in grajd tocmai facea vaca balega si maria a inceput sa strige "caca, schimbam!" a fost dementiala. i-a placut mult am zis ca o mai ducem.
de fapt ne-am dus ca sa planteze maria bradutul pe care i l-am luat de craciun. ne-am propus in fiecare an sa planteze un copac sa aibe o padure cand o fi mare :)

lulu,
stimulentul de 1 mil e obligatoriu prin lege si tre sa ti-l dea orice angajator (banuiesc ca i-l deconteaza statul). insa bonurile de cresa sunt optionale ca si bonurile de masa. asa ca daca tot te duci la un angajator nou poti sa le negociezi in pachetul de beneficii, mai ales ca sunt temporare (pana la 3 ani).

mamini,
hai ca o sa treaca si faza cu mancarimile (o stiu de la prietena mea ca si ea se tot plangea). nu stiu cat de mari sunt cicatricile la voi, la fetita ei au ramas ceva (vreo 5-6cm) si ce e nasol ca se maresc cu varsta pt ca pielea se intinde. dar la voi sunt convinsa ca exista si mai multe tratamente bune. prietena mea vrea sa-i faca transplant de piele cand se face mai mare.

mamica de maria, 1 an si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

astept sa povesteasca Laura cum a fost... fetelor care isi dau piticii la cresa, curaj, o sa le placa dupa ce trec de perioada de acomodare, care e mai grea.
Boga, bine ai revenit...
emanuela, eu deocamdata nu stiu cit de mare va ramine semn,fiindca suntem inca cu o bucata de o palma jumate-doua( de-ale mele) grena,cu coaja subtire, care se rupe si mai curge singe, nu stiu cum se repara...vom vedea. cica bluzele astea de silicon sunt bune- arata exact ca materialul de sutiene, de altfel din acelasi material se fac si haine de scafandru si burtiere pt dupa liposuctiune. vom vedea, dar e mai bine ca cicatricea sa fie elastica, se si corecteaza mai bine decit cele rigide, care string- mai ales la noi, fiind pe piept, mai ales in dreptul sinului drept.nu mai zic nimic, sa nu sufere ea, vom vedea ce va trebui facut, deocamdata traiesc cite o zi pe rind si atit.
sanatate tuturor!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Magda, si tie si Sofiei.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna seara!

Laura - ce faceti? Asteptam sa ne spui cum a fost.

pisicut - ne pare rau ca s-a intamplat asa, dar ca sa facem asa este in colectivitate, si eu aveam probleme mai mereu cu cel mare si la cresa si la gradinita, este mai greu la inceput cam doua luni pana se mai obisnuieste, eu cu Catalin pana nu i-am facut bronhovaxom 10 zile pe luna trei luni la rand, nu am scapat de raceli. Si eu cand ma gandesc sa o iau de la capat cu cel mic...

Si noi suntem un pic suparati ca am fugit,am cazut si ne-am spart putin buza. Acum ne cam ustura dar sper sa treaca repede.

Pupam mamicile si copilasii

Stelutele mele Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Ce sa zic, a fost ok. Copii s-au inteles foare bine cu bona. Nu au plans dupa mine (m-a mai cautat Rares si s-a marait, dar l-a luat repede cu joaca si i-a trecut), au dormit la pranz, au iesit de 2 ori afara (a venit soacra'mea si a ajutat-o pe femeie). Nu au vrut sa manance ciorba cu ea (cred ca din cauza ca nu stie sa umble la calculator si nu le-a pus filmulete, ca ei numai asa mananca ), dar au mancat banane cu branza, deci nu au stat flamanzi. Probabil ca o sa le schimb iar ordinea meselor si o sa le dea bona fructe la 11-12 si eu mancarea serioasa pe la 17. Desi o chemasem la 8, a venit femeia dimineata de al 7:30, ca s-a gandit sa am timp sa ma pregatesc de plecare, a asezat pe niste rafturi unde eu tineam vraiste ca erau numai jucarii, carti, reviste, caiete de desen de-al shtrumphilor. Deci eu zic ca o sa le fie copiilor, ca am facut o alegere buna.

La servici nu am facut mare lucru azi: am intrat intr-o perioada de training. Am citit documentatie, am fost in formata mai pe larg ce o sa fac si am stat cu fetele care sunt pe un post similar cu al meu. Asta e bine, ca o sa fiu in birou cu 2 fete tinere (cred ca sunt mai mici decat mine), care par foarte de treaba. Partea nasoala e ca nu se accepta sa faci absolut nimic ce nu tine de atributiunile de servici. Pe calculatoare ruleaza doar programele firmei, nici macar o pagina e net nu ai voie sa deschizi. Asa ca nu stiu cat timp o sa mai am pt DC. O sa intru sa va citesc seara si sper sa am timp sa va scriu macar odata la 2-3 zile.

emanuela mi se pare extraordinara ideea voastra cu padurea. E normal sa-i placa Mariei la tara, cu animale. super faza cu vaca ce trebuia schimbata!

mamini . Eu cred ca o sa iasa bine pana la urma. Copii au capacitati fizice si psihice extraordinare. Tie sa-ti de DD putere!

Voi aveti idee ce se intampla in luna cand fac copii 2 ani, cum ni se da indemnizatia/stimulentul si alocatia? De ex. eu ca am shtrumphii nascuti pe 13 iunie, pt iunie iau jumate din bani, sau nu iau nimic?

dania pupam buzita sa treaca repede!
Eu le-am luat azi sirop de catina. Aveti idee cum si cat se da? Adica le dau mai multe zile pe luna, fac pauza si reiau luna urmatoare, sau cum? Fetele care ati folosit, dati-mi un sfat!
Irina te-ai intors din voiaj? Cum e ? Ce faci? Te refaci?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Buna dimineata!

laura - ma bucur ca a fost bine

Sebi e mai bine azi la buzita il cam ustura cand baga suzeta dar poate asa renunta la ea.
Voiam sa va intreb: Voi dati cacao la copilasii vostrii?
Sebi mai mananca din cerealele lui Cata si vad ca nu a avut nimic. Ii place sa rontaie Cookie Crisp cerealele noi de la Nestle.

Va pupam si va mai asteptam pe aici, acum ne ducem sa ne imbracam si sa mergem afara, mai profitam ca am inteles ca de maine ploua la Buc.

Stelutele mele PovesteAtat e Sebi de mare

Mergi la inceput