Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 21
roxanuta spune:
Acusor, la 19??!!!
Dar ce program le strici ca la ora aia deja sunt obositi si vor acasa?..
Wow si eu imi fac probleme ca daca il dau la gradi/cresa o sa ajung abia pe la 6 sa il iau!!
La ce ora l-ai duce acolo? O sa stea aproape 12 ore la gradi?
La multi ani Delia!!!
Un weekend frumos!!
anis spune:
M-am uitat si eu la pozele voastre Acusor..tare dulce TEo..asa m-a luat de un baietel
..da' imi e ca iese fata..al meu zice ca el face numai fete....si cu 3 fete..nu merci..nu ma luati in seama am febra ![]()
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
dania.nicol spune:
Laura - sunt nemaipomeniti shtrumphii tai frumosi foc.
ursuletulpanda2005 - doamne ce copil istet ai auzi canta cantecele, noi suntem la faza ce cuvinte nu de propozitii si melodii
.
cin - La multi ani! pentru sotul tau 
Nici Sebi nu se suporta cand face caca (inca nu face la olita) zice "phu caca" ![]()
pisicut - ce bine ca sunteti iar impreuna (pana luni)asa ca profitati din plin.
Delia - in primul rand La multi ani!
Lui Cata aproape ca i-a trecut vanataia,acum se joaca iar cu acel copil, a uitat asa sunt copii(nu ca noi)le trece repede
. Te pupam si garzi usoare si putine
acusor - vai da cum a reusit Teo sa faca frumosu' cucui din frunte, pupam frumuselul baietel sa treaca si succes la cresa pe 26 martie 
roxanuta - Te pupam si noi iti dorim numai bine 
Anis - hai ca m-ai facut sa rad nu-ti ajunge cate ai pe cap mai vrei?
Si eu care am doi baieti (al meu face numai baieti
) as fi vrut o fetita darrrrrrrr asta e,nu ma mai incumet o data 
Va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana minunat.
Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele
Poveste
acusor spune:
Anis, hai ca esti tare
! Si mie "imi arde buza" de o fata, dar mi-e ca fac tot baiat.
Voi cum mai sunteti?
Fetele, cucuiul e mai vechi, deja a trecut. Doua saptamani i-au trebuit sa-i treaca. Inca mai are o dunga subtire care se simte la pipait. Lui Teo ii place sa se bage dupa perdea si sa plece in cap cu ea ca miresele
. Cand a facut cucuiul s-a tot plimbat pe langa calorifer si s-a incurcat in perdea. Eram in bucatarie, si am auzit in caloriferul de acolo lovitura. Tot timpul e cu cucuie. Mai mari sau mai mici. Alearga toata ziua prin casa.
Roxanuta, cred ca ideea e sa vina toti parintii la aceeasi ora sa nu inceapa sa planga ceilalti copii care raman. Nu prea mi se pare acceptabila explicatia asta, dar... o sa vedem. Il duc dimineata, la 8.30-9. Sper sa-l pot lua mai devreme.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
dania.nicol spune:
Hai sa scriu eu ca sa nu mai fim asa la coada 
Unde sunteti? Pe afara. E asa de frumosssss...
Si noi am fost, ne-am plimbat un pic prin Mall, pe la carti si jucarii, am cumparat cate ceva ca nu se putea sa plecam cu mana goala, pe urma am fost un pic prin piata, apoi in parc pe la "dagan"(leagan)si "gan" (topogan)
, am venit acasica am papat si acum suntem la
.
Va pupic si sa auzim numai de bine
Stelutele mele
Poveste
mamini spune:
Salutare!
slaba miscarea aici...v-am citit,dar nu am mai apucat sa scriu. noi mergem inainte, tratamentul va mai dura citeva luni-jumatete de an cu creme si haine speciale, din silicon, sa faca presiune pe rani pt vindecarea cit mai buna a pielii...vom vedea, ce a fost mai greu a trecut. acum are mincarimi si se scarpina, mai ales in somn si ii mai da singele si ne trezim dimineata cu pijamaua varza si pieptul "vopsit". asta e.
sanatate multa celor care sunt bolnaviori, putere mamicilor ai caror bebei incep sa mearga la cresa sau ramin acasa cu bona...e un pic greu inceputul, dar trece...
Delia, multi ani! am doua prietene nascute pe 13 martie.
numai bine
M
lulu75 spune:
Fetelor am si eu niste intrebari pt voi.
Mi-am gasit un job si trebuie sa incep in aproximativ 1 luna. Daca e alt job decat cel de la care am intrat in CIC, beneficiez de acei banuti care se dau pt ca m-am intors mai devreme la serviciu din CIC? Dar de bonuri de cresa?
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
lulu75 spune:
Sanatate multa tuturor si multi pupici!
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
Laura25 spune:
Va multumesc mult fetelor care au vazut pozele si care ne-au complimentat. 
Acusor ti-am admirat flacaul. E un dulce si un nazdravan.
Bafta la cresa!
Delia la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Mamini
refacere rapida Sofiei si putere multa tie! 
Luminita schimbarea locul de munca nu are nici o legatura cu stimulentul de 1 mil si bonurile de cresa. In lege se vorbeste de "obtinerea de venit impozabil", nu de continuitate la locul de munca.
Eu am maaari emotii pentru maine. Mi-e teama de cum o sa se descurce bona cu cei mici, am un stress si ca intalnesc oameni noi, o firma noua, cu politica interna noua ... Sper sa iasa bine. Va pup pe toate si pe toti copilasii. Promit sa vin maine cu raportul despre prima zi de munca dupa mai bine de 2 ani.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
dania.nicol spune:
Laura - Succes pt maine si pentru tine si pentru shtrumphi cu bona, o sa va tinem pumnii sa fie foarte bine 
Asteptam sa ne spui cum a fost. 
Stelutele mele
Poveste