Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletulpanda2005 spune:

Buna fetele!
Hop si noi, din cand in cand :-).

Pupam copilutii bolnaviori si le dorim insanatosire rapida.

Am vazut poze cu strumphii: sunt de milioane! Bafta Laura la noul loc de munca! Si o sa vezi ca o sa fie bine si pentru tine si pentru pitici. Mai ales ca nu ii dai in colectivitate sa inceapa cu raceli si alte prostii. De-acum sunt mari si puternici. Si sunt DOI!

E valabil pentru toate fetele care s-au intors la lucru. E mult mai greu pentru noi mamicile decat pentru puiuti. Chiar daca uneori plang cand ii lasam acolo.

Noi suntem bine. Crestem si ne obraznicim. Au inceput episoadele de tzipat si trantit pe jos. Doamne, cat le urasc! Dar trebuie sa imi pastrez calmul si sa am rabdare. In plus, venim de la gradinita cu tot felul de invataminte bune si rele. De exemplu, canta frumusel vreo 3 cantecele. Ce ma bucura e ca a retinut melodiile. Cuvintele sunt stalcite rau de tot. Dar le-a retinut. O sa incerc sa il surprind intr-un filmulet. Dar e greu ca nu canta decat cand vrea el si fara sa-i ceara nimeni. Continua sa aiba afinitati pentru fetitele din grupa (noua grupa unde este cel mai mic).
Papa bine singurel cu lingurita. Dar supa/ciorba nu vrea decat la gradi. Acasa, nici nu gusta! Dar mananca de rupe alte chestii cum ar fi :carne(in orice forma si de orice fel, inclusiv porc), iaurt, orice fructe, branza, placintele si biscuiti, un fel de pufuleti. Cateodata ma sperie cat poate sa manance. Si ii dau sa pape bine dimineatza. La gardi cica mananca bine (si se vede pe el) iar cand venim acasa, toata dupa amiaza si seara ciuguleste cu sau fara noi. Si a inceput sa bea multa apa. Bea singurel din pahar fara sa dea pe el(tot de la gradi!).

Cam atata despre noi. Sa auzim de bine!

danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi

www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

hai mai fetelor, pe unde umblati??
eu tocmai l-am bagat la pat pe vlad. azi s-a trezt cu noaptea-n cap (la 7) ca "pute caca" si acum fiind destul de obosit nu ma astept sa doarma prea mult.
Anis, cum mai sunteti?
Katink, tu cum te simti?
haideti la o cafea...

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

cin hai ca-ti tin eu de urat la . Indata ma duc dupa Alex la cresa. De abia astept sa-l stang in brate, ma bucur ca o sa-l am 2 zile intregi acasa pentru rasfat si joaca .
Si eu ma intreb pe unde sunt fetele......
Ursuletulpanda bine ai revenit. Ce baiat mare este Al, papa singurel lingurita, indata iti aduce si nora dupa cum spui.
Laura ma bucur ca ai gasit bona la copii, am vazut pozele sunt super. Ma gandeam care 3 copii, apoi am remarcat si pisica.
dania.nicol ma bucur ca Sebi este bine, imi pare rau pentru ce a patit Cata, din pacate nu prea putem evita astfel de probleme. sa-i treaca repede vanataia.
valcamp imi pare rau ca sunteti bolnavi. Sper ca deja sunteti mai bine.
emaaimee ma bucur ca v-ati acomodat. Te inteleg ca de abia astepti sa o stringi in brate pe Oana, sa o mangai sa va jucati si sa povestiti. Va mai asteptam cu vesti cand puteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Eu sunt dupa garda, va citesc cu drag dar nu prea apuc sa scriu.

In primul rand vreau sa trimit un pentru Sofia, sa se faca repede bine si de asemenea un pentru mamica ei, imi pot doar imagina prin ce momente grele ati trecut.

Anda cred ca ati plecat deja, si sper din tot sufletul sa dati peste medici priceputi, si sa va rezolvati problemele.

Anis eu cred ca ai procedat corect, ca nu te-ai intors la spital, chestia cu examenul neurologic mi se pare exagerata si tergiversarea altor investigatii, total aiurea.
Sper ca sunteti toti mai bine.

Si pentru alti copilasi bolnaviori multi.

Dania urata treaba cu piatra, sper sa va treaca repede.

Poze
www.dropshots.com/deliameda" target="_blank"> filmulete

dede, Adi 5ani si Medeea 1 an

Mergi la inceput

Laura ma bucur ca ai gasit bona.
Si Adi a avut o bona care nu mai avusese grija decat vreo 2 luni de o fetita inaintea lui si s-a descurcat superbine cu Adi. Pe Adi l-a ingrijit 2 ani, si s-a atasat foarte mult de el. Nu vreau sa spun ca nu sunt multumita ca ma ajuta parintii mei cu copiii acum, dar doamna Kati era mult mai calda si mai apropiata de Adi. Parintii mei sunt din fire mai rezervati, iar mama nu mai face efectiv fata din cauza problemelor de sanatate.

Poze

Mergi la inceput

Copilasii mei sunt bine, mor de dorul lor cand sunt de garda.
Medeea vorbeste tot mai mult, mai ales ca vrea sa arate ca stie ce vrea, stit voi ce vreau sa spun. E si ea in faza de incapatanare maxima, cand incearca sa faca doar cum vrea ea. Insa am experienta acumulata destula cu Adi asa ca nu ii merge.

I-am luat 3 perechi de pantaloni noi ca i-au ramas toti mici si arata ca o adevarata domnisoara cu ei. Are mai ales o pereche cu model de camuflaj, dar de fetite cu elastic sus si evazati putin, au costat mult, nu am vrut sa ii iau in ziua cand i-am vazut, dar seara numai la ei imi statea gandul ca sunt si practici si comozi, si a doua zi am fugit de la serviciu sa ii cumpar.

Lui Adi i-am luat pantofiori, si urmeaza sa ii iau si la Medeea.
Luna asta, desi a fost ziua mea pe 13 le-am facut cumparaturi la copii. Dar am mai mare satisfactie decat daca mi-as fi luat mie ceva.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

LA MULTI ANI!!! Delia sa ai parte de sanatate, fericire si multe impliniri alaturi de cei dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

LA MULTI ANI! DELIA! SA FII IUBITA, FERICITA, SI NU IN ULTIMUL RAND, SANATOASA!

Laura, ai niste copii nemaipomeniti! Cred ca e o placere sa-i vezi cum se joaca, dar imi dau seama ca e tare greu sa cresti 2 asa mici.
Mie mi-a facut Teo nervii prastie de 2 zile. Tot timpul e nervos, se enerveaza pe jucarii, le tranteste. Ieri s-a trezit pe la 7 si s-a pus pe urlat. E prima oara cand a tipat asa. Se vedea ca avea nervi. Nu stiu de ce, ca copii n-are de crescut, n-are nici o grija .

Pisicut, cum mai merge cu cresa? De pe 26 mergem si noi. Azi am fost sa vedem la ce grupa. Se va duce la grupa de sugari, la saptamanal. Pe sugari i-am vazut azi, sunt la fel de sugari ca Teo . Cu saptamanalul e cam greu. Nu am voie sa-l iau mai devreme de ora 19. Pana acum ceva vreme, dadea voie parintilor sa-i ia mai repede, dar acum nu. Au zis ca-i dau peste cap. Sa vedem. Cum se zice, curaj gaina, ca te tai! Sper sa se descurce. Oricum, pentru inceput, o sa-l iau la pranz.

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Am mai pus si eu ceva poze noi .
http://new.photos.yahoo.com/eavoicu/album/576460762393768764

Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Acusor...mamaaa, ce cucui aveti. pupam sa treaca repede...vad ca-i tare vesel si cu cucui
Delia, La multi ani fericiti...si sotul meu e nascut tot in 13 martie

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput