Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Andatudor, ma doare sufletul de cat se chinuie Andrei..off..multa sanatate va dorim

Ce activitati au copii vostri?
Eu i-am cumparat creione colorate si acum trage de scaunul lui si zice "chie, chie". E atat de absorbit de scris incat a uitat de cratiti, capace si joaca la apa.
La sugestia voastra (scuze nu-mi amintesc cine a postat) i-am cumparat "The Magic Painting Book" si a fost foarte incantat. Eu o recomand si prietenelor mele cu prichindei.

Nu am nici un succes cu olita si precum majoritatea copiilor de aici adoarme doar cu sticla de lapte. Inca nu avem nici un plan de dezvat..

O zi buna!!
roxana & remus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

abia am reusit acum sa va citesc.
m-a bucurat ca ati mai scris ceva,ca au aparut mamici care nu au scris demult.
Mari,condoleante.
m-am intristat pana la lacrimi sa aflu ca starea proasta a Magdei era din cauza ca Sofia a tras de apa aia fierbinteva doresc multa sanatate
la fel si lui Andrei al Andei
si fam Anis sanatate
si tuturor copilasilor nostrii si fam lor multa sanatate.
eu am inceput munca si cand vin acasa vreau sa stau numai cu fata.si asa pierd destule:cuvinte noi, preferinte,etc.Oani e scumpa foc.
am netul f slow si nu pot sa vad poze,abia v-am citit.
mersic fetelor care au intrebat de mine/sunt f obo cand vin de la munca:stam eu si sotul si ne minunam de pitica,ne jucam cu dra,o culcam.si apoi cad si eu lata.
acum am stat sa va citesc din cap11.fug la somn.
va pup

de piticotu' uriash

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Ok vad ca e penurie de copii mucosi si ne inscriem si noi din pacate. David e racit de 3 zile iar eu de ieri. Ne tratam el cu oscillo eu cu modafen. In rest suntem ok, papa bine si e veseloi. A devenit foarte tandru ma ia de git si ma pupa si acelasi tratament il aplica si bunicii. E un scump tare !
Va pupic in final si sper sa ne insanatosim cu totii curind !

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Ce mai faceti mai fetelor?
Da si eu am observat ca sunt multi copilasi bolnaviori, le dorim sanatate multa , noi am scapat slava Domnului, am avut probleme doar cu Catalin. L-a lovit un baiat in curtea scolii cu o piatra in frunte aproape de nas si are o vanataie urata. Am fost suparata foc pe copilul acela, cred ca va dati seama ce a urmat, chemat parinti la scoala promis ca nu o sa se mai intample... etc. Sper sa fie bine.
In rest suntem bine, Sebi invata cuvinte noi, e foarte haios cand raspunde la intrebari mai mult cu "da" decat cu "niu niu".
Va pupam si sanatate multa.

Mami de doi: Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Stelutele mele Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Imi cer scuze pentru disparitia de zilele astea, dar am fost prinsa cu interviuri cu bone, discutii la telefon, mii de griji si nervi. In final, am ales o doamna fara experienta (doar pe copii ei i-a crescut), proaspat pensionara. Daca ma bazez pe reactia copiilor, am ales o bona foarte buna. Lor le-a placut de la inceput de ea, au acceptat-o usor. Se joaca frumos cu ei, se pune in mintea lor, stie sa-i atraga, le vorbeste mult. Azi am iesit afara impreuna si Rares a stat numai cu ea, nici nu l-a interesat unde sunt. Oricum, o sa-si ia mama mea concediu o saptamana si o sa vina sa mai stea ea cateva zile dupa ce plec la munca, sa faca trecerea mai usoara pentru copii.

Anis sper ca deja sunteti mai bine toate trei.
Anda offf, imi vine mie sa plang cand citesc prin ce trece micutul Andrei. Am patit si eu cu Rares asta vara cu o enterocolita. Se trezea dimineata, vroia lapte si ii dadeam 2-3 biscuiti, rodea unul-doi si adormea cu biscuitele in mana. Sper ca deja situatia e mai buna

Roxana bine ai revenit!

pisicut Alex e de nota 10+ ! Bravo lui, baiat mare!

emaaimee ma bucur ca ai reusit sa-ti faci timp sa ne spui un pic de voi. Cu cine sta Oani cat esti la munca?

Sanatate multa la toti copilasii si parinti bolnaviori.

Shtrumphii sunt bine, sanatosi, veseli si jucausi. Azi dimineata erau in bucatarie, se foiai printre picioarele mele. La calculator dadusem drumul la muzica pt ei. La un moment dat a inceput o melodie saltareata, il vad pe Rares ca fuge in sufragerie, reapare dupa cateva secunde, o prinde pe Bianca de o maneca si incepe sa o taraie dupa el (in protestele stridente ale sora'sii care tocmai avea o treaba la masina de spalat). O chema dupa el in sufragerie, ca sa danseze impreuna. Topaia un pic, venea si tragea iar de ea "ai!, ai!"

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

roxana,Ema,Laura-As vrea sa nici nu mai fine nevoie sa va multumesc pt. toate gandurile si cuvintele voastre bune,sa pot povesti si eu altceva decat de boli,dar o veni si vremea noastra!

Am cobit aseara cand i-am zis Emanuelei ca nue chiar atat de grav.Am facut greseala de a-i da puuutina carne de pui(pe peflon prajita si apoi fiarta) cu orez si morcov si l-am dat peste cap.Mi-a facut din nou seara diaree si din nou de dimineata.Pana la ora asta nu manca nimic,doar ceai vru sa bea cu hidrasec.Bun si ala!Sunai dr la prima ora si-mi zise sa ma duc sa iau trimitere de la dr. de fam si sa mergem maine la Bucuresti la Grigore Alexandrescu.Asa ca maine dimineata suntem la Buc internati.Va mai scriu cand ne intoarcem.

Laura tare ma bucur ca ai gasit pe cineva pe placul inimii tale si al shtrumfiolr poznasi.
Promit ca atunci cand se face bine Andrei va scriu si eu despre ghidusiile lui,ca sunt destule.Hai ca ma intind,dar azi in timp ce-i facem la bucatarie mancarea,el privea(cuminte credeam eu) La Baby Enstein.Can dvin in sufra doborase paharul cu ceai pe jos,era parchetul toto ud,iar el se chiunuia de zor cu mopul sa ajunga sa curete!
Ma duc sa ma apuc de spalat vase si facut bagaje.Daca stiti cam ce ar trebui sa iau cu mine?

Mergi la inceput

Anda drum bun la Bucuresti si sanatate multa! Poate acolo o sa ii gaseasca leacul care sa-l puna pe picioare. Va pup si va tin pumnii sa veniti sanatosi inapoi.

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Poze noi cu shtrumphii in diferite ipostaze, la 20 de luni

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Laura, sunt tare dragalasi strumphii tai... au loc unul de celalat cand dorm? nu-i gasesti "de-a valma"?
Pupici tuturor si multa sanatate celor care au probleme

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sanatate multa tuturor copilasilor si mamicilor multa putere!

Laura am vazut pozele voastre,ce frumos dorm ei cu pisica, dragii de ei si asa frumos se joaca.Cred ca sunteti foarte fericiti alaturi de ei

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput