Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 18
dania.nicol spune:

Simona - Pisicut >> Multumim de urari va dorim asemenea si voua
Sanatate multa mamicilor si puilor bolnaviori 

Acum am mancat si ne grabim sa iesim iar afara ![]()
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua stelută
anis spune:
Veste proasta ..avem febra toate 3.Iarina 37.8, si Ingrid la fel, eu 38.8
Diana helppppppppp, ce putem face???crezi ca poate fi nenorocita aia de viroza??
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
am uitat.
Iarina a facut de 2 ori kaka..o data la 5 dim si a ora 12.
..pacat de febra asta nenorocita
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Asa, am luat fetele de mana si m-am dus la dr ei al Euroclinic.Le-a ascultat la plamani, le-a vazut in gat...peste tot.
Iarina e doar putin rosie in gat ,nimik nu se aude la plamani, si are mucisori.Deocamdata nu ii mai dau nimik,daca nu face febra..doar picaturi in nas.
Ingrid e mai tare rosie in gat si nu are mucisori.Ea ia nurofen.
Tati doar tuseste, se trateaaza.
Eu sunt cel mai rau, febra mare peste 39, durere in gat etc..asa ca maine ma duc sa fac o radiografie si sa ma vada un dr.
Pana atunci stau cu masca pe fata.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
pisicut spune:
Fetelor, unde ati plecat? am ajuns pe a treia pagina. A venit primavara si stati numai afara cu copii? ![]()
Anis sper ca deja sunteti mai bine toti. Ma bucur ca fetele nu au nimic la plamani. 
roxanuta bine ai revenit. Te asteptam sa ne povestesti ce face Remus.
Ieri dupa ce l-am luat de la cresa pe Alex am descoperit un harait in piept, asa ca am fugit fuguta la doctorita la ORL, l-a ascultat, controlat in gat, nas urechi. Concluzia a fost ca suntem parinti exagerati
(deoarece il vazuse cu vreo ora inainte si nu avea nimic), are mucozitati de la raceala si luam siropel. Asa ca vaccinul il facem doar cand se face bine.
Laura sper ca ai gasit bona si acuma sunteti in teste si de aceea nu ne scri si ca sthrumphii si voi sunteti bine. 
Simona, Diana, Emaaimee, Kulta, Katink unde sunteti?
Multa sanatate tuturor!
andatudor spune:
Anis imi pare tare rau ca nu sunteti bine si ca a fost nevoie de atatea investigatii,dar pt. linistea ta bine ca le-ai facut,desi cati dr. atatea diagnostice!
Sanatate multa si tie si printeselor!
Pisicut-bine ca sunteti bine.Lasa ca toti parintii sunt "exagerati".Asta e rolul nostru!
Andrei de la o simpla raceala a facut o fumusete de herpangina si a dat de 2 zile in diaree! De azi suntem pe regim doar ceai de menta si orez cu morcovi,care nu-i plac de nici un fel,dar mananca saracul de foame! asta ne mai lipsea.Oricum cand se face bine ii dau Zentel ca nu mai rezist.
Azi noapte saracul s-a trezit de foame ,ii-ma mai dat ceai,dar nu prea-l vrea si in fine pe la 4 mort de foame,nu mai putea sa doarma.I-am dat niste grisine,le-a mancat si a adormit copilul!![]()
pisicut spune:
Anda imi pare tare rau ca Andrei ii bolnav.
baiatul sa scape repede de regim si sa revina la meniul obisnuit.
Alex s-a acomodat la cresa, dar plange cand il las si cand ma vede. In rest deja s-a obisnuit la olita, papa singurel si se joaca. Doamnele tare il lauda ca-i foarte cuminte si mie imi creste inima sa-mi iasa din piept cand aud. De cand il duc bea mai putin lapte si nu stiu cum sa-i cresc cantitatea, voi cum faceti? Bea lapte doar seara, pana in 200ml si papa la cresa iaurt, dar nu cred ca-i suficient.
copii si
mamicilor.
acusor spune:
Anis, sper ca sunteti mai bine. Cum au iesit analizele?
Off, Anda, ce te mai incearca Dumnezeu. Sa-si revina Andrei cat mai repede
.
Pisicut, cred ca iti e tare greu cand il vezi ca plange dupa tine. De asta mi-e si mie teama. O sa mi sa rupa sufletul
. Sper sa-i treaca repede.
Cat priveste laptele, Teo nu se trezeste pana nu-si bea laptele. Sper sa faca asa si cand il duc la cresa.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ema.nu.ela spune:
ca tot va plangeti ca sunt puii bolnaviori, sa stiti ca si maria de 2 zile a inceput iara cu nasul. si o stare subfebrila. si se cam trezeste noaptea si urla ca nu poate sa respire.
azi parca m-au luat si pe mine niste frisoane in rest nimic dar sunt terminata la servici dupa 2 nopti nedormite. ea parca se simte mai bine. sper sa fie ca data trecuta cand a avut probleme doar cu nasul si sa treaca repede. saraca tot cere sa-i pun aspiratorul dar nu-i curg mucii doar are nasul congestionat.
de fiecare data cand o scot in colectivitate, raceste. data trecuta am dus-o la un playground...de data asta am dus-o la magazine sa probeze pantofi...of.
anda,
nu poti sa-i dai lapte Humana HN sa-i tina si lui de foame? ca maria cand a avut diaree din asta bea si-i placea. si i-am dat si Enterol in 2-3 zile si-a revenit. nu stiu ce-i herpangina asta.
am uitat sa-ti zic: eu nu i-am tinut regim decat de lapte, altfel a mancat aproape de toate dar enterolul a fost de baza.
sanatate multa tuturor bolnaviorilor!
mamica de maria, 1 an si 7 luni
andatudor spune:
Pisicut-
ce baietel cuminte si mare ai,deja papa singurel! Si Andrei urla dupa mine cand plec de mama focului,si plec doar de 2 ori pe sapt cate 3 ore,dar cand l-oi duce si eu la cresa!
cu laptele,n-ai ce face lasa-l in ritmul lui!
Acusor-c
e mai face Teo?
Emanuela-sanatate multa si Mariei
.E ff rau pt. ei cand nu pot respira ,mai ales in somn! Eu i-am scos laptele de aseara si la primele lui 2 enterocolite i-am dat Humana HN,ultima data chiar o luna,dar acum vreau sa-i dau de poimaine direct cu lactoza,sa nu mai fac mii de treceri,mai ales ca n-a fost ffff gra,zic eu.Herpangina-Angina herpetica sunt niste basicute rosii in gat cu lichid,herpes la amigdale,de fapt.Asw mai avea dezis dar am scris in 3 reprize timp de o ora,ca atunci cand ma vede piticu la calculator ,e de groaza se pune pe plans! Mi-e frica sa nu-l pierd si pe asta asa ca-l trimit!