Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 17
pisicut spune:
Irina distractie placuta in Turcia. Sa fie cum va doriti.
Giana ma bucur ca esti mai bine cu sarcina, ai o burtica frumoasa. Bebe sanatos si mancacios iti doresc, se vede ca deja ii este drag fratiorul lui Dani.
Laura sper sa gasesti pe cineva ca sa nu pleci cu inima franta la servici.
Acusor sper sa-ti treaca si tie durerile de bazin si sa gasesti un medic bun. Din pacate in privinta asta nu te pot ajuta. Legat de analize, noi parintii nu am facut nici una, am dus doar examenul clinic de la medicul de familie.
Monica-Elena distractie placuta la munte.
Albinutzza spune:
Anis, vai de capul tau. Treb sa va tratati toti, iar tu ai nevoie neaparat de ajutor. In ritmul asta nu te vad bine. Sanatate multa si putere. Sa va faceti bine toti 4!!!
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
pisicut spune:
Anis nu pot sa-mi inchipui prin ce treci si tu si fetele bolnave.
Sanatate multa va doresc la toti. Eu am luat Tantum verde cat am alaptat si pot sa zic ca dupa doua tablete disparuse durerea in gat, incearca si tu. Ma bucur ca deja Iarina a facut kk singurica, la cat mai multe reusite. Si eu cred ca incordarea se datoreaza faptului ca tu esti obosita, stresata si bolnava.
sa-ti treaca repede, fetele au nevoie de tine.
ema.nu.ela spune:
anis,
eu zic sa nu te mai stresezi cu pneumonia atata. e posibil sa fie doar o viroza mai puternica. si eu sunt de parere ca un dr care se pricepe sa asculte bine la plamani isi da seama daca e ceva sau nu. ca nu mi se pare normal sa faci radiografie ca sa verifici asta de fiecare data.
rinofaringita poate sa fie si virala. eu mereu fac si o tratez in general cu spray Bioparox care are si un antibiotic local si se aplica si in nas si in gat. mie mi se pare cel mai bun. si paracetamol sinus iarasi pt tine. eu cel putin asa ma tratez de fiecare data cand am...de trecut daca e viroza oricum trece cam in 7-10 zile asa ca ai de asteptat.
la sold si eu zic sa-i faci ecografie sa stai cu sufletul impacat. eu i-am facut la dr Stamate de la medlife. daca ii faci la sold si tot o dezbraci poti sa-i mai faci si una la stomac ca nu strica.
cu kk te inteleg eu si acum sunt stresata. maria ori a avut perioade cand facea de 8 ori pe zi moale (cand era f mica) ori facea la 2-3 zile si tare si greu de plangea saraca facuse si fisuri. de exemplu acum de vreo luna de cand am trecut pe humana junior iar face f tare si nu in fiecare zi. iar fructe crude mananca de sparge (banana nu-i dau) si degeaba. ii dau si multicereale care au fibre...degeaba...am incercat si eu toate siropurile si lactoza de-aia de la humana si nimic. pediatra mi-a zis ca nu-i bine sa-i dau lactoza. mi-a recomandat baby biotics dar sincera sa fiu nu stiu daca e pt bebei asa de mici.
multa sanatate!
daca vrei poti sa te duci la marcu sa le asculte la plamani daca vrei si alta parere si zic eu competenta. plus ca acolo iti faci programare si au si filtre de aer riscul de a lua si altceva e destul de redus. poate iti recomanda si niste aerosoli ajuta f mult. si poti sa-ti faci programare si la eco daca vrei la stamate.
mie mi se pare cam mica pt tratamente homeopate dar e o parere personala nu ma pricep prea bine la astea.
mamica de maria, 1 an si 7 luni
rosi spune:
Felicitam si noi proaspetele mamici si uram printeselor Iarina si Antonia sa fie sanatoase si sa aiba parte numai de bucurii in viata.
Mamini pupam si noi printesa si ne rugam sa treaca cat mai repede si fara urmari.Toate mamicile stiu cit de curiosi si imprevizibili sunt in ceea ce fac asa ca nimeni nu are dreptul sa te condamne.Oricui i se putea intimpla.
Anis pupam fetele bolnavioare si tie multa , multa putere.
Cand Alexia avea 4 luni a facut si ea o ecografie la sold.Ortopedul ne-a recomandat eco si nu radiografie pentru ca oasele nu sunt dezoltate inainte de 4 luni(asa cum ti-a zis si Diana).
Diana felicitari pentru Iulia.Ce sa mai este fetita mare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ramona_gealapu/my_photos
palmyrah2002 spune:
Mamini,draga mea,imi pare rau pentru ca citesc asa tirziu mesajul tau.
Incearca unguent pe baza de aloe,iti garantez ca face minuni(intra pe site la Forever Linving).
Era Rares mai micut si mi-am varsat cana cu apa clocotita de pe aragaz direct pe mina,mi-am dat cu gel de aloe(unguent)toata noaptea si pina dimineata nu m-a mai usturat pielea ,iar intr-o saptamina mina mi s-a curatat si nu a mai ramas nici un semn!
Va pupam dulce de tot si va dorim multa sanatate!

pisicut spune:
Dede sau Diana am si eu o intrebare la voi. 
Vineri vreau sa-i fac Hiberix la Alex, dar nu am gasit nicaieri cat timp actioneaza (durata pe care este protejat contra Haemophilus influenzae de tip B), stiti voi? Stiu ca Prevenar actioneaza doar timp de 2 ani. Doctorita mea zicea ca daca nu scrie atunci actioneaza 10 ani ca si la cele generale.
Multumesc mult pentru raspunsuri!
palmyrah2002 spune:
Anis,pupici dulci si muuulta sanatate printeselor tale!
Fa-ti o compresa cu alcool,otet si apa(1 parte alcool,1 parte otet si 3 parti apa) si pune si cartof dat pe razatoare.Tine-o la git pina simti ca se usuca si o uzi iar.
Cumpara de la farmacie masca chirugicala si chiar daca e incomoda,macar protejezi fetele de virusi;cit am avut gripa 1 saptamina am stat cu masca,
dar baietii nu s-au imbolnavit!
MULTA,MULTA SANATATE!

roxanuta spune:
Bine v-am regasit fetelor!!!
Am facut pauza mare de scris dar am citit zilnic.
Felicitari fetelor cu doi ingerasi, multa sanatate si rabdare!
Mamini, imbratisam cu drag (si multa grija pe Veve cea curajoasa). Ti-as fi recomandat mierea de albine impotriva basicilor (imediat dupa accident) dar cine mai poate gandi corect in momente din astea?.
Anis, nu-mi vine sa cred cat ai de tras cu Iarina..ma alatur si eu fetelor care spun ca nervozitatea ei are un pic de a face si cu oboseala si starea ta agitata. Nu te supara ca iti sugerez (stiu ca ai avut probleme cu gasirea bonei) dar ai incercat sa o dai pe Ingrid cateva ore la gradi? Macar jumatate de zi sa ai libera..
Yasmari, succes la gasirea unui job, condoleante pentru pierdere.
Emaaime, pe unde mai esti??
Pentru toti copilutii si mamicile lor, sanatate si o primavara frumoasa!
roxana si remus