Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
valcampan spune:
Anis iar esti incercata ? Vrei sa pupacesc eu fetele tale, poate le mai trece viroza ? Si Anda sanatate va doresc !
Geanina aratati tare bine amintrei.
Am intrat sa va urez si eu LA MULTI ANI !Mi-au placut tare mult poeziile postate aici. Ma simt o mamica emotionata tare pentru ca baietelul meu a venit azi mi-a prins fata intre minutele lui si m-a pupat. A fost extraordinar sunt cea mai fericita din lume pot sa spun ! Am plecat azi la ora 13 de la servici, s-au gindit sa ne lase sa plecam mai devreme cu bratele incarcate de flori, si am avut un soc cind am intrat pe usa. Baitelul meu care avea niste plete cirliontate zimbea si.. nu mai avea plete. Mama si sora mea il dusera l-a frizerie si era tuns baietelul , chiar are figura unui baietel acum. E frumusel si asa dar mi-au disparut cirlionteii!!! Dupa amiaza mama mea a fost la serbarea nepotelului meu si eu am sta singura cu David si ne-am jucat. Apoi am vazut si eu serbarea filmata de sora mea si ma gindeam asa ca peste doi ani fiecare dintre noi vom fi la serbarea copiilor nostrii si abea astept. Va pupic pe toate fetelor !
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005
Laura25 spune:
Buna!
Mai am cateva minute din ziua asta frumoasa, sa urez si eu La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite si sa va simtiti implinite din toate punctele de vedere. 

Azi am dat anunt la ziar legat de bona. Deocamdata prin zvonistica si intrebat printre cunostinte, nu am gasit niciuna. Imi doresc din suflet ca in scurtul timp pe care il am la dispozitie, sa am flerul necesar, sa gasesc o femeie care iubste copii si are rabdare, nu o face doar pentru bani. Mi-e sufletul vraiste zilele astea. Incerc sa ma concentrez pe gasirea bonei ca sa nu am timp sa ma gandesc ca "abandonez" puii acasa singuri cu o straina. Daca ar fi putut mama mea sa stea cu ei, plecam fluierand la munca, sigura ca sunt pe manini bune. Dar asa ... Faza e ca am ocazia sa fac si ceva ce imi place, cu un program super convenabil si pe un salar bunutz (nu grozav, dar pt inceput e ok). Daca ratez ocazia asta, trebuie sa ma pregatesc pentru stat nu 8, ci 10 ore la servici, plus sambata. Adica tot copiilor le-ar fi mai greu, ca as sta si mai putin cu ei.
La cresa nu as vrea sa-i dau acum, ca nu i-am pregatit in nici un fel si cred ca ar tine-o din raceala in raceala. Adica ar sta mai mult acasa, bolnavi. Si atunci, cine ar sta cu ei!? Si nici nu cred ca gasesc locuri disponibile in timp asa de scurt.
Nu stiu cat de coerenta am fost, imi vine mereu sa plang si ... sper sa gasesc cea mai buna solutie.
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
Laura25 spune:
mamini de aseara, cand am citit mesajul tau, ma tot gandesc ce ti-as putea spune. Pot doar sa-mi imaginez ce e in sufletul tau si prin ce trece frumoasa ta mica. Va doresc sanatate (fizica si psihica), putere multa si rabdare. O sa treaca si asta. Sper ca o sa treca repede si fara urmari. Iti multumesc ca ai avut incredere sa impartasesti cu noi experienta ta. Vreau sa spun ca am inceput sa feresc mai bine cozile la tigai cand sunt pe foc, sa le dau treaba in dormitor sau in alt colt de bucatarie, cand gatesc. Am incercat totodata sa ii pup si sa ii tin in brate mai mult, sa ma enervez mai greu pe ei si sa pretuiesc mai mult clipele cand suntem impreuna, sanatosi.
Irina iti doresc sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de omul iubit. Eu nu stiu cum puteti voi trai atat de mult despatiti. Probabil ca v-ati obisnuit, dar asta nu face cu nimic mai usoara situatia.
Anis sanatate multa frumoaselor tale!
Multumesc mult pentru voturi. Datorita voua, ne mentinem in primii 10. 
Laura
de shtrumphi,
Bianca Andreea si
Rares Mihai (13.06.2005)
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi
ursuletulpanda2005 spune:
La multi ani, fetele! Multa sanatate si tot ce va doriti sa se implineasca!

P.S. Scuze de intarziere dar la noi inca e "ieri"
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
Giana spune:
Multzumim pentru aprecieri,dar eu nu stiu, MONAI, unde m-ai vazut si pe mine de ai zis ca arat super
. Pt ca in pozele noi eu nu apar deloc. Ma refer la pozele de la club. Acolo sunt fetele care au grija de el in lipsa mea.
Iar in cele vechi...nu aveam burta asta mare. Promit ca am sa pun poze si cu mine si burtik de 22 de saptamani
GeorGiana
22s
Luca Serban si
Stefan Daniel (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
MONAI spune:
Salutare, gagici!
Giana, uite aici: http://new.photos.yahoo.com/gianadedu/album/576460762381347819/photo/294928804267837906/58. Am vazut eu ca nu e burtica mare, dar tot super arati, sunt sigura
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
acusor spune:
Neata mamici! Zic si eu La Multi Ani pentru ziua de ieri! Sa fiti sanatoase, fericite si iubite
!
Monai,
nu e Giana in poza aia. E "clovnul". Si eu am zis la prima vedere ca e Giana, dar daca te uiti la burta, n-are nici un strop
, sta ea mai pe spate.
Irina, vacanta placuta la sot!
Laura, sper sa gasesti cat mai repede o bona buna. Nici eu nu l-am pregatit in nici un fel pe Teo de cresa. Dr. mi-a spus ca e mai bine pentru el sa las sa-si faca un sistem imunitar fara suplimente, mai ales ca n-a fost racit decat de 2 ori si doar cu nas infundat Vroiam sa-l dau de luni, dar de ieri ii curge nasul si acum s-a trezit "fornait". D-asta il dau acum la cresa, sa vad cum se acomodeaza si cum o sa stea la capitolul raceli. Sper ca bine. Bine, la tine e situatia mai speciala, ca n-ai atata timp la dispozitie. 
Teo, a inceput de ieri sa-mi deschida usile
. E de tot hazul cand se ridica pe varfuri sa ajunga la clanta. Numai la bucatarie se duce ca stie ca nu-i dam voie acolo, ca se baga in gunoi. Cine stie ce etapa mai urmeaza. ![]()
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Fetelor, cunoaste cineva dintre voi un reumatolog bun?
De 3 zile ma dor destul de nasol incheieturile de la bazin. As lua Artrostop, dar nu stiu daca e bun si nu vreau sa iau de capul meu, vreau sa ma vada un doctor.
Vai de capul meu
, deja de acum ma plang de dureri d-astea.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
lulu75 spune:
Stiti unde pot gasi THE MAGIC PAINTING BOOK? Am fost la Diverta din Mall Vitan, am comandat pe site, dar nu au.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
Giana spune:
Fetele,multzumesc mult oricum! Si ca sa vedetzi ca nu sunt "nici pre-prea nici foarte-foarte" cum se zice, am si pus cateva poze cu mine. Nu sunt prea reusite si promit sa mai fac.
aici le putetzi vedea: http://new.photos.yahoo.com/gianadedu/album/576460762392871626#page1
GeorGiana
18+
Luca Serban si
Stefan Daniel (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine