Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
ema.nu.ela spune:
acusor,
eu am dureri de bazin de cand am nascut incontinuu. uneori mai mici alteori mai mari. ce pot sa-ti zic este ca am fost pana acum la 3 medici...am facut si radiografie..concluzia a fost ca de fapt mi se inflameaza tendoanele (nu stiu de ce). asa ca atunci cand am crize mai puternice iau antiinflamatoare. mi s-a recomandat gimnastica medicala si fizioterapie...da cine are timp...nu stiu care e cauza la tine dar nu te-as sfatui sa iei de capul tau medicamente. oricum si antiiflamatoarele mai puternice se dau numai pe reteta. si eu vreau sa ma duc inca la un doctor sa vad ce zice. de recomandat ce sa-ti zic ca mie nu mi-a inspirat nici unul incredere prea mare...
lulu,
eu n-am luat dar am ramas cu impresia ca am vazut la mini blue-ul de pe mihai bravu. stiu ca am fost tentata sa iau dar parca nu mi s-a parut pt varsta ei. acu nu stiu sigur daca e vorba tot de ala de care vorbea diana dar parca tot ceva cu apa era.
monica,
mai si eu ma mir de copiii mai cu greutate. maria nu cred ca are nici ea mai mult de 10.500kg. asta in conditiile in care a mancat super bine in ultimele 2 luni. da mie imi place asa slabuta si inaltuta. fotomodel o fac.
n-am mai gasit dozator de apa pe la magazine. o sa cumpar de la cumpana. la mine in sector vad ca au bidoane de 11l.
la parintii intreaba e un subiect interesant despre renuntarea la bibe multe fete povestesc experienta lor. am ramas surprinsa sa aflu ca sunt copii care si la 7 ani mai beau laptic din bibe. oricum concluzia mea a fost ca nu e rau sa bea din bibe nici la varste asa de mari. rau e doar sa adoarma cu bibele in gura si sa nu se spele pe dinti dupa.
in piata de langa mine au aparut de curand portocale rosii de sicilia. sunt asa de zemoase mariei ii place tare mult gustul si culoarea.
mamica de maria,
1 an si 7 luni
Monica-Elena spune:
da Ema si noua ne-au schimbat acum bidoanele de apa sunt tot de 11l. Incearca de dozator la brico store sau prakticher ptr ca apareatul costa cam 1.600.000 - 2.500.000 lei (depinde de model) si la cei d ela cumpana dai chirie pe el pe luna 8 sau 10 euro.
Cat despre greutatea lui Mihnea mie imi convine asa nici nu ar avea cu cine sa semene mai plinut ptr ca nici eu nici tasu nu suntem genul, important este ca e sanatos si mananca bine dar la cata energie are el.
Monica-Elena spune:
Aseara an fost la chef cu fetele, azimergem la ziua unui prietene, maine la ziua nasei si apoi plecam la munte ptr o saptamana asa ca va pupam
Albinutzza spune:
Gianinaelena, nastere usoara si un bb sanatos, si te asteptam cu vesti bune aici 
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Anda, m-am ingrozit de ce ai scris. Saracutzul de el, cum zicea si Monica mai investigheaza, totusi e prea mult. Sanatate multa la puiutz si tie putere
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)
Albinutzza spune:
Mamini, nu pot decat sa sufar alaturi de tine si sa ma ruga ca totul sa fie bine. bSi eu m-am ars rau la mana cand eram prin clasa I, de se vedea osul. Si totusi nu mi-a ramas semn, deci eu cred ca fiind acolo, si cu noile tehnologii sunt convinsa ca totul va fi bine. Nimeni nu are dreptul sa te judece, noi mai mult suntem alaturi de tine
. Sanatate multa, si daca poti din cand in cand, sa ne mai spui cum sunteti.
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
Albinutzza spune:
Anda, pungile de care zice Emanuela, sunt f bune, mamicile de ian-febr, le lauda. Se gasesc la famaciile Sensi Blu, si costa intre 18-20ron.
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
Albinutzza spune:
Anda, uite punga http://new.photos.yahoo.com/monica_iuliana/photo/294928804257773032/0
Albinutzza
&
Luca bondarelu'
07 Iulie 2005 &
Albimik Maria Antonia
anis spune:
HAi ca nu mai apuc sa tin pasul cu voi.
Iarina tuseste si sper sa fie doar un guturai.A luat de la Ingrid .
Ingrid e bine ,mananca non stop, de zici ca are gaura in stomac.
Ingrid inca nu vrea sa vorbeasca ,intelege tot , absolut tot ,dar nu pronunta.dr ei imi zice ca o sa vorbeasca cu siguranta si sa ma fac ca nu o inteleg prin morse asa..faza e ca uit mai mereu.
Va pupik pe totate si dupa ce trec colicii sper sa mai respir si io
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."