Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
andatudor spune:
La Multi Ani mamici!Sa fiti fericite si sanatoase cu puiuti la fel de veseli,fruosi si iubitori! O primavara minunata va doresc!
Monica -Elena,Dania.Nicol,Diana Mirela,Emanuela,Cati,Irina-va mutlumesc pt. sustinere!

Emanuela-am auzit/citit si eu de punguta cu gel,cred ca zilele astea merg sa i-o cumpar.Lapte -ii dau tot praf Humana ,ca junior nu-i place.Biotics si ecoflorina i-am tot dat ca stiu ca giardia face ravagii cu flora intestinala,am descoperit si acum la metro un iaurt Bifidus se numeste care are acesti bacili necesari organismului.
Giardia stiu ca are ca din sebtembrie ii tot fac regulat coproparazitarul si iese cam mereu+durerei+distrofie.
Cati-si eu am auzit fff multe persoane carora le-a trecut greu de tot.Eu la inceput i-am dat Flagyl,nu i-a trecut si acum suntem pe tratament naturist si homeopat
Irina-distractie placuta in Turcia,sa-ti priasca si sa te relaxezi!
Giana spune:
La multi ani dragi mamici de inimioare! Sa fitzi fericite si implinite,cu copii sanatosi si voi de asemenea!
Mamini,
sa se faca iubita bine repede! Imi inchipui prin ce clipe ai trecut!
Anis,draga de tine...cum te gandesti tu la toate nu stiu cum de mai ai timp si cu micutzele bolnavioare si cu colici si constipatzie...apropo.Iarina e mai bine cu kk?
Eu sunt bine chiar foarte bine de cand cu tratamentul dar ma doare ca nu mai pot iesi ca inainte cu Dani la joaca. De fapt pot dar numai cu caruciorul. Si ma mustra constiinta!
Dani e bine. A avut ceva febra in urma cu 2 zile de ne-a cam speriat si facea kk foarte moale. Am zis ca-i enterocolita si am dus proba la laborator unde a iesit ca nu sunt germeni patogeni. Deci...ce-o fi fost nu stiu. Bine ca atrecut repede.
Sa va mai zic si eu de greutate...acum la 1 an si 6 luni are 14 kg si mananca ba nu in unele zile. Dar nu-i nimik se ingrasa
cu cine-o semana?
Am pus poze noi cu Dani ca eram in urama rau.
GeorGiana
18+
Luca Serban si
Stefan Daniel (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
Giana spune:
Pozele noi sunt de la mijlocul paginii dupa MOS CRACIUN. Nu am mai avut timp sa le sterg pe cele vechi.
Aici e adresa in pagiana exacta!http://new.photos.yahoo.com/gianadedu/album/576460762381347819
VIZIONARE PLACUTA!!!
GeorGiana
18+
Luca Serban si
Stefan Daniel (17 august 2005) POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine
MONAI spune:
LA MULTI ANI mamici, sa aveti parte de mult bine, alaturi de cei dragi.
Irina, spor la treaba, biata de tine, deci daca ma gandesc la tine zilele astea voi sti ce faci
, da?
Giana, arati extraordinar, iar Dani e un scump, imi vine sa-l mananc
.
Sa auzim numai de bine.
Mona si
Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi
O nastere atat de frumoasa...
irinabungau spune:
Anda, Monai, Monica Elena 
cine stie...???? Eu as lasa-o pe vara cu conceperea
suriorului, dar.... cine stie...???
Va pup,
corbioana spune:
La multi ani tuturor mamicilor!!! Sa aveti o primavara cu mult soare in inimi si in jurul vostru, multa sanatate si bucurii!!
Pupici speciali Andei si lui Tudor si Magdei si Sofiei scumpe, ma rog la Dumenzeu pentru voi sa va dea multa sanatate si putere sa treceti peste toate greutatile!!!
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
mamini spune:
la multi ani pt fetitze si mamici!
multumim pt gindurile bune.
miine mergem iar la spital si sper ca saptamina viitoare sa scapam de "corset", desi e mai nasol pt dusul la gradi. o sa fie bine, am incredere ca va trece.
sanatate multa tuturor.
M
valcampan spune:
Off Mamini sa nu indrazneasca nimeni sa te condamne pentru ca fiecare trecem prin astfel de incercari. Iar despre arsuri stiu ce inseamna pentru ca tatal meu a avut arsuri de gradul 3 si 4 la munca si a mai supravietuit o luna si jumatate dupa care i-a cedat inima. E prima data cind pot sa scriu despre asta cred ca imi rpinde bine ma mai usurez si eu. Asa ca inteleg prin ce treci si sper sa fii tare in continuare.
Geanina te pupic si te imbratisez cu gindul ca vei mai face o minune. Nastere usoara iti doresc !
Rosi pupacesc si eu niste codite indelung admirate.
Laura ti-am votat copilasii , haioasa poza tare !
Ma duc sa vad ce ati mai scris saptamina asta si revin.
Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005