Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 12
alinuk spune:
La multi ani mamicilor!!
va invitam aici:
momente de iubire
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
Simonaci79 spune:
La multi ani tuturor mamicilor de inimioare si micutelor domnisoare! Multa sanatate si fericire, o primavara minunata si plina de bucurii alaturi de cei dragi voua! La multi ani!
Simonaci79 spune:
Nu am apucat sa citesc ce ati mai scris pe aici, dar din ce am tras cu ochiul, as vrea sa iti urez si eu Dania.Nicol la multi ani pt Cata! Sa fie santos si fericit! Chiar ca ai baiat mare!
Mamini- imi pare tare rau pt ce ati patit! Ma alatur si eu fetelor care spun ca numai cineva nesanatos te-ar putea acuza de neglijenta! Iti doresc din suflet sa va treaca repede si fara semne si sa nu mai sufere fata mica si rapida! Multi pupici si multa multa putere!
Multa sanatate copilasilor bolnaviori (Anis- la tine am vazut ca amandoua printesele au viroza, in rest nu am prea apucat sa citesc) Sanatate multa si refacere rapida!
Va las si eu acum ca sunt la birou si mai am pe langa durerea veche de spate si un guturai cumplit asa ca am un chef de orice..... Multi pupici si sa vi se intample numai lucruri bune!
Dianami spune:
Va doresc o primavara frumoasa, cu multe zambete si bucurii!

La multi ani! 

Magda, Anda, sunt alaturi de voi. Le doresc multa sanatate copilasilor si voua putere sa fiti alaturi de ei! 
Iulia si-a luat paturica, maimuta si suzi si s-a urcat in pat langa mine sa doarma. E prima oara cand vine singura, de obicei cere la ea in patut. Nu mai pot de dragul ei
.
Diana si Iulia (15 iulie 2005)
ema.nu.ela spune:
mamini,
incerc sa-mi imaginez ce durere a simtit sofia si nu reusesc. insa eu am simtit aceeasi durere in suflet cand i s-a intamplat acelasi lucru fetitei de 2 ani a unei prietene de-ale mele. eu o singura data am pus mana pe o tigaie fierbinte de la cuptor si am stat cu ea 1 ora in apa super rece cum o scoteam din apa simteam ca mor de durere....si banuiesc ca nu se compara cu ce-a simtit ea.
si fetita pietenei mele s-a ars pe piept noroc ca nu i-a atins sanii. si din cauza anemiei arsura de gradul 3 s-a facut 4. inca mai are semne desi a tot facut niste aplicari de foi de silicon. cica ar fi foarte bune (aplicate cam la 2-3 luni) se estomeaza in tip cicatricea...desi cam scumpe parca in jur de 100 euro bucata depinde de dimensiuni.
oricum eu de cand mi-a povestit ea imi fac ceai doar la filtru si-l pun in cana cand se raceste, bonei i-am sugerat sa nu-si faca ceai si am noroc ca nu-i place doar apa bea. si face mancare doar cand doarme copilul sau il lasa sa se joace cu portita inchisa. nu stiu mi-a ramas groaza in suflet de-atunci mi se pare cel mai nasol la un copil arsura si incerc sa fiu cat mai precauta desi stiu ca oricat te-ai feri se poate intampla oricui.
multa sanatate si putere sa treceti peste asta. poate cand se face mai maricica sa faceti si un transplant de piele si prietena mea vrea sa-i faca.
andatudor,
si voua multa sanatate m-am intristat tare cand am ictit. am auzit ca ar fi la sensi blu niste pungute cu un gel care se incalzesc si se pune pe burtica cica sunt super pt colici mi-a povestit o prietena cu bebic mic. are un nume cam ciudat dar daca intrebi cred ca stiu farmacistele. si e vreo 20ron. ai incercat si cu niste baby biotics pt refacerea florei microbiene? macar 10 zile pe luna cate un pliculet seara poate-l ajuta. oricum rau nu-i face si eu i-am dat mariei vreo 3-4 luni cand nu prea manca. eu zic sa te axezi mai mult pe supe daca ai voie. lapte poti sa incerci humana junior ca nu e de vaca si e tare bun. sau sa ramai pe lapte praf.
si musai sa-l mai vada si alt medic cu experienta mai mare. dar giardia de unde stii ca are? nurofen intradevar nu e bun pe perioade lungi. desi el e si impotriva durerii la bebei e indicat mai mult ca si antitermic.
pup toate mamicile de ziua lor.
sotul a fost de dim si-a luat flori, si maria a luat cele 2 buchete, unul i l-a dat bonei si unul mie. apoi bineinteles ni le-a luat inapoi. iar ieri a fost ziua soacra-mii si i-a zis "la multi ani buni" (a invatat-o bona sa zica).
mamica de maria, 1 an si 7 luni
caterina71 spune:
La Multzi Ani! dragelor! sa fiti iubite de soti si copii, sanatoase si fericite! Primavara sa va aduca energia de care aveti nevoie!
Pupici,
Cati si Alexa (24.07.2005)
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan" target="_blank">Alexa, dupa 1 an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
caterina71 spune:
Mamini, iti doresc sa gasesti resursele necesare sa nu te doboare oboseala. Iar Sofiei putere sa infrunte durerea. Si multi-multi pupici curajoasei mici care face tratamente dar merge si la gradi, la copii. Ai sa vezi ca se va reface pielea, daca nu-i nevoie de grefe e si mai bine. Atata doar ca mai ai de tras cu ea pe la doctori. Iar noi nu putem decat sa speram continuu ca nu vom trece prin asa ceva, pentru ca in astfel de situatii nu-i vorba de neglijenta, e vorba de o fractiune de secunda in care neastamparatii nostri sunt in momentul nepotrivit, la locul nepotrivit...
Pupici,
Alexa mititica
www.dropshots.com/alexia2005_primulan" target="_blank"> filmuletze si poze... din primul an
www.dropshots.com/alexia2005_al2leaan2" target="_blank"> Alexa, dupa 1 an si 5 luni
caterina71 spune:
Andatudor, sa speram ca vor trece crizele dureroase sa se poata si micutul tau odihni noaptea si sa poata manca mai bine, ca sa recupereze la greutate. Nu vreau sa te intristez mai mult, dar baiatul unor prieteni are si el giardia si nu reuseste de 5 ani sa scape, bine, ei nu i-au administrat decat tratamente naturiste ca sa nu-i oboseasca alte organe, presupun ca asa faci si tu... Abia acum, la 7 ani au inceput un tratament care spera ei sa-l scape. Si desi mananca foarte bine, e foarte activ, greutatea e o problema pentru el... isi ridica tricoul de cate ori ne intalnim sa cante la acordeon... (adik la coaste!) Dar copilul e sanatos fizic, chiar daca mai usurel, si acesta-i cel mai important lucru.
Anis, ufff, acum ai suferinta la dublu cu amandoua racite. Sper sa fie o forma usoara si sa se puna repede pe picioare. Va pupam pe toate trei.
Pupici,
Alexa mititica
irinabungau spune:
Buna ziua, si La multi ani tuturor mamicilor din lume!!!! Ce ma bucur ca exista aceasta zi in care sarbatorim fiintele minunate care ne-au dat atata dragoste si care au avut atata grija de noi!!! Un pupic mare si special mamicilor care au puiutii bolnaviori, care sunt inca o data mai curajoase si mai puternice decat noi Mamini, Anis, Anda!!!!
Mamini, inca un
dulce Veveritzei , sa se faca bine cat mai curand!!!!
Monica Elena, ce tare e Mihnea!!!! Cool, maine poimaine sparge cine stie ce site-uri.... micul hacker....![]()
Laura, cred ca-ti va fi tare greu, obisnuita fiind sa-ti vezi vizigotii in fiecare clipa, dintr-o data sa-i vezi doar dimineatza, seara si in we.... Sper sa-ti gasesti o bona buna, sa aiba grija de strumfisori
Dragele mele, eu miercuri plec putin pana in Turcia
la sotul meu.... O sa cam avem treaba vreo 4 zile
...
, ne facem plinul de energie, ca pana in august cand ne-om revedea din nou.... avem de asteptat.
Va pupam cu drag,