Inimioare de iulie-august 2005 (12)
Raspunsuri - Pagina 11
pisicut spune:
Mamini multa sanatate si refacere rapida ii doresc Sofiei iar tie multa putere sa poti sa fi alaturi de ea. Nu imi pot imagina prin ce treci. 
Anis multa sanatate si mandrelor tale sa le treaca repede viroza. 
acusor spune:
Magda,
si un
mare Sofiei cea curajoasa. O sa-i treaca sigur. Nu stiu daca exista la voi crema de galbenele cu propolis. E f. buna pentru arsuri. Adica dai cu ea dupa ce se vindeca, sa nu ramana semne. Fetita vecinei mele a pus palma pe geamul cuptorului si i-a si ramas piele acolo. A fost un chin
, dar i-a trecut.
Mesajul s-a vrut unul incurajator. Sper ca asa a iesit.
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Pisicut, pentru Teo ne-a cerut doar coproparazitologic si aviz epidemiologic de la pediatru. Pentru noi, parintii, Wasserman (adica pt sifilis) si micro la plamani. O sa incerc sa ma duc la o policlinica cu plata, sa vad daca nu-mi dau buletinele de analiza fara analize. Voua nu v-au cerut analizele astea?
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
ursuletulpanda2005 spune:
Mamini 
tie si Sofiei. Sa treaca repede.
danaB + Al Gabriel 10 august 2005
www.dropshots.com/albanisor" target="_blank">Poze cu noi
www.dbanisor.photosite.com" -> Alte poze
www.dropshots.com/dbanisor -> Filmulet si poze
Monica-Elena spune:
Anis 
multa sanatate fetelor. Se pare ca voi ajunge si eu la dr Stanciu s ail intreb de vaccin ca doar in parerea lui am incredere.
Andatudor
multa sanatate si voua si poate ar fi bine sa il aduci la un medic bun la investigatii sa scapati odata de cosmar.
Mamini
of doamne mi se rupe sufletul.....multa sanatate si voua si putere mai mami ca asta e viata.
Cand am citit postarile voatsre ale lui anda si mamini mi-au dat lacrimile si mi-am adus aminet cum acum un an cand a facut Mihnea bronsita la 39,8 temp noaptea la 11 alergam cu el in budimex dupa ce il vazusera inca 4 medici.....ce sa mai.
Mamini
te inteleg perfect cand Mihnea a cazut si si-a spart buza in ianuarie(urat ca am ramas cu semn) era plin tot de sange si nu stiam ce s aii fac ca urla ca din gura de sarpe. eram la Sinaia spitalul era in epidemie si eu trebuia sa merg cu el sa il coase la buza......la fel a fost intr-o fractiune de secunda cu bunica langa el de fapt s-a impiedicat si a cazut cu gurita de perete de un lambriu de lemn neslefuit.
Dar hai dragi mamici ca e 8 martie si sa ne dea dumnezeu putere ca suntem cele mai tari mamici si avem cei mai buni si frumosi copilasi.

lulu75 spune:
mamini, numai un nebun te poate judeca si acuza de neglijenta. Nu te mai gandi la prostii si ai grija de Sofia si de tine. Asteptam vesti despre printesa dulce.
Ai sa vezi ca o sa fie bine! Ne rugam cu toatele la Dumnezeu sa se refaca urgent minunea dulce.
Luminita, Gabi si
Andrei Tudor - ingerasul nostru cu ochiii ca cerul(16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului nostru
lulu75 spune:
Am pus aici http://new.photos.yahoo.com/lumylorv/album/576460762391715648 poze de la prima petrecere a lui Andrei la Mc Donalds
Luminita, Gabi si
Album Andrei
lulu75 spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor, desi ei se plang, dar numai pentru ca asa s-au obisnuit,
Pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra,
Pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete,
Pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi,
Pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate,
Pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea
... si pentru tot ceea ce reprezentati...
Pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu..
LA MULTI ANI MAMICILOR SI FETITELOR!
Luminita, Gabi si
Album Andrei
dania.nicol spune:
mamini - andatudor sanatate multa puilor.Si mie mi se intampla sa ma invinovatesc atunci cand li se intampla ceva copiilor, cred ca sta in firea noastra si vrem sa fie totul perfect. Se intampla asta e. In astfel de momente trebuie sa fim uniti, sa avem puterea sa trecem peste, sa nu invinovatim pe nimeni. 
Anis - sanatate fetitelor 
Laura - de ce nu incerci cu cresa, nu se poate?
Noi suntem bine, l-am sarbatorit pe Cata pe 6 pentru ca a implinit 10 ani(ce baiat mare are mama
), Sebi se joaca toata ziua e fericit, mananca bine, doarme cu o papusica ingeras care spune rugaciunea "Inger ingerasul meu" cand il apasa pe burtica si ... cam atat.
Va pupam
si va dorim numai bine.
La multi ani de 8 Martie !
Iar pentru mame :
"Pentru zilele in care m-am intors la tine si te-am gasit mereu acolo,
Iti multumesc din suflet.
Pentru zilele in care ai fost gandul meu zambitor intr-un cer plin de nori,
Iti multumesc calduros.
Pentru toate zilele in care mi-ai spus ca maine va fi mai bine,
Iti multumesc ca m-ai ajutat sa fac asta posibil.
Pentru toate zilele in care m-am putut baza pe tine,
Iti multumesc din inima ca nu m-ai dezamagit.
Pentru toate acestea si pentru multe care nu le-am spus,
Iti multumesc cu toata fiinta mea.
Si doresc sa stii, chiar daca nu-ti spun tot timpul asta,
Ca te iubesc, iar acest sentiment nu va inceta niciodata."
Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi
A doua stelută