Inimioare de iulie-august 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

Anda cum adica sa te vaieti? pentru asta suntem aici sa povestim ce fac copii nostrii cu bune cu rele. Ma bucur ca ne-ai povestit ce mai faceti, sa dea D-zeu sa se faca repede bine Andrei si tie multa PUTERE.
Acusor se pare ca toti copilasii cand intra in colectivitate in primele saptamani racesc. si bafta la analize. Ce sunt vdrl si micro (noi am facut doar copro si extrudat faringian).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Anda off, cat mai suferiti si va chinuiti voi! Imi pare tare rau ca Andrei nu e bine. Imi inchipui ca si nervii tai sunt varza de atatea griji si nopti nedormite. Poate ca e o idee buna sa-l duci la un medic bun si sa-i faci un control amanuntit. Eu nu stiu mai nimic de giardia asta, dar parca de prea mult timp si prea tare va chinuie. Sper sa gasiti solutia cea mai buna si sa se rezolve toate. Apoi sa aveti spor la pus falcutze . Si eu zic ca in mod normal prietenii ar trebui sa te asculte si sa-ti fie alaturi si cand ai povesti vesele, dar si cand ai probleme. Asa ca te asteptam cu drag sa te plangi, sa te descarci putin. Stii ca aici gasesti oricand un umar pe care sa o faci

Eu sunt cam disperata, ca agentia (singura) care se ocupa de plasarea de bone, nu mai exista. Si nu stiu ce sa fac, unde sa caut . Azi am dat un anunt in ziar, am intrebat toata lumea pe care o cunosteam, poate totusi gasesc o femeie ca lumea, ca nu as vrea sa ratez sansa asta.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

dragele mele, incep si eu prin a lauda fetitele Albinuzzei,lui Anis si Monicutzei, sunt scumpe si frumoase, sa va traiasca!

Mari, condoleante!

Laura,felicitari pt job si bafta la cautat bona!

Irina,Ioana ta este minunata ( btw am votat Ioana,strumfi si Andrei) si catelul e simpatic foc.

Anda, dragutzii de voi, sanatate multa si putere.

Mona, gind frumos catre voi ...

Gia, nastere usoara si bebitza sanatoasa!

Pisicut si Acusor, bafta la cresa, sa fie sanatosi ca e greutz la inceput- cred ca mai mult pt mamici decit pt copii.

am uitat pe cineva...iertare. sa va scriu de noi, trec la mesajul urmator.
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

eu sunt praf. pe 16 februarie seara copila mea a luat de pe masa o cana( in care nu apucasem sa torn decit pe jumate apa clocotita pt supa), in timp ce eu ma intindeam sa ii iau laptele din microunde. cit a durat? citeva sec. s-a ars ingrozitor, barbie,git,piept,burtica. am dezbracat-o si am plecat cu ea in plapuma la minus 25 de grade,ne-am dus la urgenta,unde au pus gel cu xilina si putina crema si ne-au trimis la spital. copilul a plins si a urlat...ca ars. am inteles aceasta expresie. dar nu a uitat sa fie o scumpa, cind am iesit de la urgenta a spus: "kiitos"-adica multumesc. am ajuns la spital, alte creme, pansamente, de data asta cu un "ciorap" peste cap pina la scutec,scoase doar fata si minutele.mici arsuri si pe minuta dr si urechea dr. am dormit in spital, pe jos, fiindca fata era in soc si nu o puteam culca in patutul de fier pt bebe, asa ca am stat cu ea in brate, pe saltea- ea pe saltea si eu pe podea.
apoi a inceput bilciul, dupa doua zile au desfacut-o era toata o basica cu apa, au decupat-o si au ajuns la concluzia ca nu se poate doar cu calmante. asa ca au bagat-o la sala. asta a urmat de 5 ori, din 2 in 2 zile, anestezie totala,perfuzii,operatii...plasticianul a zis intii ca ar fi nevoie de grefe de piele, apoi s-a sucit ca nu...acum suntem in recuperare, schimbam cam la 3 zile pansamentele, inca luam medicamente dupa care nu doarme, eu ma duc la serviciu din 2 in doua zile...dorm citeodata, mai mult o tin in brate, ca plinge,are cosmaruri si se sperie.
in fine, teoretic e inca in spital, practic azi am fost si la gradi...vineri iar in spital...si asa...
sunt nedormita si mai ales terminata de durere in suflet.
stiu ca aici sunt mamici care cred ca bebeilor lor nu li se poate intimpla nimic,fiindca totul e la locul lui si asa mai departe. si eu ziceam ca suntem "prea grijulii" chiar si ne-am luat-o. aveti grija.
am aminat sa scriu, fiindca nu am nevoie de compatimirea nimanui, plus ca am fost amortita de durere- sunt inca varza si mai ales nu vreau sa fiu judecata.
va dorim tuturor sanatate
M si Sofiutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mamini....off...nu te invinovati..asta a fost ceasul rau.Multa putere si sa se refaca cat mai repede Sofia.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Gianinaelena...nastre usoara si multa putere la nesomn dupa!

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

A fost pediatra , pt ca amandoua au viroza..off
Am intrebat de vaccin prevenar..si o sa il facem si noi

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Mamini, cum poti sa te gandesti ca te condamna cineva ! Doar cine nu are copii nu stie cat sunt de iuti !

Multa putere....multa sanatate....si capul sus ! Totul o sa fie bine !

Esti departe de noi...dar sufletele noastre sunt alaturi de tine, pentru ca stim prin ce treci...dragostea de mama si suferinta acesteia este nemasurata !

Te imbratisez si daca mai ai vesti despre Sofia .....da-ne si noua !

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”

POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Magda,mi-au ramas cuvintele in gat si inima mi s-a dus in stomac! Ar trebui sa fie cineva undeva sa-i vegheze tot timpul pe copii,sa nu li se intmple nimic rau,sunt atat de mici,firavi si inocenti si au parte de prea multa durere.Nu e corect si tot timpul in inima mamei exista acel etern dece s-a intamplat tocmai copilului meu?"E groaznic sa-ti tii puiul in brate incovoiat de durere si sa nu stii ce sa-i faci sa-l calmezi,sa-i iei durerea,te rogi la D-zeu sa ti-o dea tie,dar din pacate nu se poate.Azi noapte Andrei la mine in brate plangea cu mana intinsa spre dulapul cu medicamente imi arata sa-i dau ceva pt. burtica-stie de acum,iar eu nu mai puteam sa-i dau nimic ca-i dadusem si granule homeopate si Debridat.Nu se copara cu situatia Sofiutzei,dar neputinta mamei in fata durerii copilului e cam aceeasi.Bucuria,fericirea copiului ne inalta pe cele mai inalte culmi pe care le-am trait vreodata,dar in acelasi timp durerea lui ne arunca in cele mai negre prapastii.
Multa putere,sanatate si refacere grabnica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Andreea,Mona,Pisicut ,Laura-va intorc din suflet toate gandurile bune si cuvintele calde!

Laura-sper sa gasesti cat mai repede bona pt. vizigotii tai! Nu te sperie gandul ca trebuie sa incepi atat de repede?

Briana-ma bucur ca esti mai bine si ca Ana s-a reglat cu bubitele!

Mergi la inceput