Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 6

loremunteanu spune:
Bine v-am regasit fetelor!
Nu ma pricep la vorbe, da vreau sa va zic ca sunt fericita ca v-am cunoscut si ca am petrecut alaturi de voi cea mai frumoasa perioada a vietii mele de pana acum... cele 40 saptamani...
Gabriela, superb filmuletul... Ma inscriu si eu in randul celor care au plans...
Avem si noi un martisor
Revin mai tarziu.
Loredana Roni-Cristian
08.02.2007
http://new.photos.yahoo.com/loremunteanu/albums/

marinar spune:
lore si martisorul tau e superb.
alin@ multumim de urari, sigur ne va fi fff bine la scutece.... dureaza putin pana ne acomodat ca eu am tendinta sa intru tot la odisee.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

simkat spune:
&
multi pupici de la
Raducu (19.02.02004) si
Valentin (14.02.2007)
Bun venit in casa noua!!!

marybell spune:
dragele mele bine v-am gasit la "clubul scutecelor" unde vom fi impreuna pe urmatorii 4 ani. va doresc o primavara plina de impliniri si bucurii alaturi de familiile vostre. va iubesc.
pentru messa si kateryna vaccinul Infanrix hexa costa 257 de ron la farmacia donna, in alta parte il gasiti mai scump.
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik

alinuk spune:
doamne ce de martzisoare dragalase..
in nici un an nu am primit mai gingase si mai sublime..
multumesc, va iubesc
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

mady23 spune:
Bine v-am gasit la scutecisti! Sper ca sederea aici sa fie la fel de frumoasa ca la odisee!
Imi pare rau ca nu am putu intra si eu aseara dar noi am fost la vaccin.l-am facut pe cel de la stat... la recomandarea pediatrei.Bebela a plans acolo un pic si s-a potolit dar acasa au urmat niste concerte live groaznice,de cateva ore.Pe la 8 s-a linistit si statea f cuminte parca era drogata si a adormit pe la 10 si se trezi dimineata la 6.Ce bine! Reactii adverse nu a avut deloc si nici azi...deci am scapat...acum e vioaie si asteapta plimbarica.
Si noi va dorim sa aveti o primavara frumoasa asa ca bebelushii nostri!
va multumim pt martisoare si trimitem multi
Mady si Bianca Maria (31.12.2006)

alinuk spune:
mesaj de la doamna Musat vis a vis de aerobic si productia de laptik
In principiu dupa 6 saptamani - cand se reincepe si viata sexuala, este permis efortul.
E bine sa-ti consulti si medicul, pentru mai multa siguranta.
Despre practicarea aerobicului si productia de lapte, afla ca sunt mai mult decat compatibile.
Precum si alte lucruri care te fac fericita si te mentin in forma.
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

gio spune:
Buna fetele,
astea e partea intai, o iau si eu pe urmele lui lili,
acum am vazut cu cata nostalgie a plecat subiectul nostru de la odiseea sarcinii. ieri n-am prestat net si uite ca tocmai ieri s-a intamplat.
oricum, o primavara frumoasa va doresc, si cat mai multe bucurii de la stelutzele voastre.
eli, mersi de raspunsul cu monitorul (btw alinuk asta e aparatul ala prin care il auzi pe bb - vezi brosura carrefour). am vazut ca e la oferta in carrefour si mergem sa-l luam.
mersi mult belle vue pt raspuns. momentan sper sa se mai fi dus virozele astea care ne-au terorizat si sa fie bine.
miciurin, brr, prin ce ati trecut. te asteptam sa mai povestim pe aici.
gabriela, super filmuletzullllllll!! felicitari ca te-ai gandit la asta!
si revenim dupa ce luam una bucata copil 1 de la gradi...
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica

monu spune:
Am tras un pui de somn ca eram zombi rau. Ce bine e sa dormi!
Vaccin am gasit Infanrix Hexa la pretul de 245 la farmacia Dona de pe Calea Dudesti vis-a-vis de policlinica Vitan.
Astazi, dupa ce achizitionam, vom experimenta pt colici o punga cu gel care se incalzeste si se pune pe burtica la bb. Va spun maine daca ajuta. Ca la noi seara e program de jale pana la 12 noaptea.
Iulia Antonia le multumeste cavalerilor pentru martisoare.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia