Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 5

megbeng spune:
!!!
am ajuns si la scutece!!!
sunt foarte emotionata, dragi mamici! emotionata de filmuletul gabrielei, in primul rand (), de incheierea odiseei de 40 de saptamani cu burtici, de inceputul vietii stelutelor noastre
, de prietenia noastra
.
am citit ieri tot ce ati scris, da erati deja la pagina 25 si am zis sa nu mai ocup loc acolo, dar abia am dormit de nerabdarea de a intra dimineata..la scutece!!!
va pup pe absolut toate, il salut si pe sotul de ylilimic..si pe alti soti care citesc in secret pe aici
si imi doresc sa reusim sa ne crestem puiutii cat mai frumos! sa ne creasca mari si sanatosi!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by monu
Ne-am mutat in casa noua! Sa fim toti sanatosi, voiosi si sa crestem impreuna.
Inauguram cap. cu o dra de 4 kg! nu imi vine sa cred cat de mare e. si cu colici cat cuprinde.
Monu mami deAlexia Ioana
siIulia Antonia
MONU, si voi tot la 4 kg? Ce coincidenta, si noi tocmai am aniversat aceeasi greutate! Mi-e rusine insa sa spun

cristiana mamica de

cristiana70 spune:
MULTUMIM TOATE FETELOR PENTRU URARI, SA AVEM O PRIMAVARA
MINUNATA!
cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mamicile spune:
www.frameshow.com/ecard.htm?page=070301034408_9947181d.htm" target="_blank">mahltzishol de la mine
pupam fete cucuiete!

alinuk spune:
v-ati plins ca de la mine, bb Margelutza e mahltzisholu'
da mami e cam zombie si a uitat ca era logata cu "mamicile"
Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

rali spune:
'Neata!
Iata-ne si la scutece!
Vladutz ureaza tuturor mamicilor, bunicilor, bebeluselor si surorilor de bebelusi/bebeluse un calduros "La multi ani si o primavara plina de ghiocei, senina si frumoasa" http://flickr.com/photos/97909760@N00/406584350
http://flickr.com/photos/97909760@N00/406618565
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

alin@ spune:
Fetelor, bun venit la scutece!!! Am vazut montajul vostru si m-a emotionat pana la lacrimi! Sanatate si voua si copiilor!
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"

livia72 spune:
Buna,
Hai sa intru si eu ca pentru prima oara aici. Succes tuturor mamicilor si sa depasim cu bine primele luni si anisori impreuna. Noi am avut o zi si o noapte agitate: Alex a facut varicela si l-am expediat la bunici, saracul, Irina a fost infometata in ultimul hal si urla intr-una , iar la 3.30 dimineata avea chef sa fie distrata. Hala martisor i-a facut ea lui mami. Iesiti cu bebeii azi? Ca noi nu prea am iesit zilele trecute si nu stiu ce sa zic, cam adie vantul.
Si eu vreau sa stiu de vaccin unde l-ati gasit mai ieftin.
Eu fac controlul de 6 saptamani pe 7 martie dar am senzatia ca nu o sa fie OK. Inca ma mai ustura putin epiziotomia si mi se pare putin umflat intr-un loc. Mai este cineva care inca mai are probleme de genul asta?
Livia, mama lui Alex(10.11.2002) si a Irinei (19.01.2007)

marinar spune:
alinuk io mi-am dat seama ca doar bb margeluta e un dulce, nu aveam cum sa nu-l recunosc.
rali pupici lui vladut pt martisor.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)