Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 4
Salina spune:
'Neata buna, fetele!
V-am cautat la Odisee , uitasem ca ne-am mutat, de fapt instinctiv m-am dus acolo.
Gabitza, un pupic dulce , am reusit sa vad filmuletul, e minunat! Deja l-am vazut de 3 ori, i l-am aratat si sotului (cat pe ce sa intarzie omu' la serviciu )... abia astept sa ma laud cu el si pe la sora-mea, prietena mea etc.
Adinush - si pt tine un pupic, multumim pt prima "camera" din noua noastra "locuinta" virtuala, maaaaaaaan, ce 'poiata' sunt dis-de-dimineata
Sunt fericita, am deschis cu Opera in loc de Explorer si asa am reusit sa vad filmuletul. Din pacate ramane problema cu Yahoo, nu-mi merge nici Messengerul, nici mailurile nu le pot citi.
Hai sa va zic ce frumos mi-am inceput dimineata. Pai ma trezesc eu, ma duc sa iau fata in brate sa-i dau papica si... cand ma uit la ea avea legat de manuta un snur din ala mai gros de martisor. Cica asta-i primul martisor Dupa care il dezveleste husbandu' pe David care avea legat la piciorus un snur la fel...al doilea martisor . Ei a urmat si al treilea martisor, ala clasic, dar jur ca primele doua sunt cele mai frumoase
Messa - saru' mana frumos pt. oferta, da' zau ca mi-e jena sa dau buluc peste tine cu plozii si cu husbandu' si cu computadorul. Desi ar fi frumos sa ne vedem cu fetele :-)
Catalina - eu dupa ce beau cafeaua sunt bagata in priza rau de tot, cine ma nimereste la telefon atunci e jale
Azi e zi de vaccin, am oaresce emotii, sper sa nu planga prea tare mititica mea.
Va doresc tuturor O PRIMAVARA FRUMOASA!
Pupici
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
monu spune:
Ne-am mutat in casa noua! Sa fim toti sanatosi, voiosi si sa crestem impreuna.
Inauguram cap. cu o dra de 4 kg! nu imi vine sa cred cat de mare e. si cu colici cat cuprinde.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
aventura spune:
Si Antonio are colici..dar de 2 zile ii dau Bonnisan, dupa incercari cu Sab Simplex, ceai etc..se pare ca Bonnisan-ul merge, sper sa nu fie doar temporar..ca mi se rupe sufletul cand plange ca din gura de sarpe 2 ore zilnic..
Mai functioneaza Bonnisan-ul la vreunul din bebeii vostri?
Azi mergem si noi la controlul de 1 luna, va scriem cand ne intoarcem!
Pupicei mamicilor si stelutelor!
marinar spune:
pupici inca o data
Cata succes la vaccin.
kate am citit postul tau si m-au trecut fiorii. chiar asa, pe zi ce trece realizez tot mai mult ca sunt mamica ... si sunt tot mai fericita.
salina si eu ca tine, tot la odisee am intrat prim data. offf ce dor o sa-mi fie. si voua succes la vaccinut.
monu sa cresteti mari.
aventura sa ne spui ce a zis dr. sigur antonio e super ok.
alinuk pupici lui bb margelutza.
nu stiu cum a fost la voi, dar eu mi-am primit martisorul ala cu noaptea linistita. a dormit fata mea de la 12 la 8.30 si pana la 9 a mai stat de veghe. pupa mama fata cumintica!!!
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
kateryna spune:
Parca zicea cineva ca a gasit Infarix Hexa la 215 ROn? Imi cer scuze ca nu mai stiu cine, dar nici nu am timp sa caut acum. Pana la urma asta era pretul? Si daca da, unde?
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
Messa spune:
Ma intereseaza si pe mine, ca acusha vine ziua de vaccin si la noi
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Ralumat spune:
Bine ati venit la scutece! Sa aveti patru ani minunati, in care sa va laudati cuminteniile de copii!
Scuzati ca ma bag....dar vreau sa-i sugerez Aventureisa incerce alternativ Bonnisan cu Sab. Noi ne luptam din greu cu durerile astea de colici inca din a patra zi, si combinatia asta a mai functionat si functioneaza (o masa Sab, una Bonnisan)....si intr-o vreme mergea foarte bine siropelul ColicBaby de la Erbavita.Succes, sa scapati cat mai repede!
Raluca lui David Calin (28.11.20006)
luna a treia
Daconst spune:
Neatza buna si de la mine si sa fie intr-un ceas bun mutarea noastra la Scutece!
Si pentru ca e 1 Martie,Lucas le ofera la toate bebelusele un ghiocel si un martisor virtual!
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
ALINATXA spune:
La multi ani de martisor tuturor mamicilor si printeselor.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1