Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 3
ALINATXA spune:
Mamaaaaa dar ce v-am cautat.Ma ratcisem.......Iete ca v-am gasit si noi ........Sa fie de bun augur acest nou inceput,sa dea dumnezeu sa avem toate bebeii in continuare cumintei,papaciosi si SANATOSIIIIIIIII SI NOROCOSI!!!!!
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
IoanaN spune:
Bai fete dragi! na! ca am ajuns si la scutece...vrb lui adinush cu catel cu purcel ne mutaram...:* abia astept sa am timp sa ma sfatuiesc cu voi...inca 2 saptamani si o sa fugiti de mine.
Noapte buna stelute de ianuarie-februarie...somn usor ingerasi scumpi si sa lasati mamicile obo sa faca nani...
ioana si matei nicholas
pitilache spune:
Bine v-am regasit!
Sa va aduca primavara numai bucurii si fericire alaturi de puiutii vostri!
Roxana
Eseea spune:
Fetelor sunteti extraordinare! Felicitari tuturor si o viata frumoasa alaturi de bb-ii vostri!
32w
my baby
Messa spune:
Multumim, miniuta!
Multumim Alé pentru rabdare
Salina, pana la stat in popon io astept somnu' de noapte! Bietul nostru tati a rezistat stoic cu bestia pana la ora asta, ca sa dorm eu si sa ma trezesc... treaza, dupa vinul ala spumos. Si sa stii ca invitatia ramane valabila, tu vii cu compul si copilu' (adica... cu copiii, si stam la "sezatoare" cu un suc) si tati al nostru iti face computerul sa mearga bine
Gabitzo, n-a venit nimic, gata, aleluia laptele meu, oricum era zeama de vase. Lasa ca e buna formula. Creste fata.
Alinutzo, pai cum sa te ratacesti, nu bauneam de azi dimineata ca ne mutam la Scutece?
Ioana, nu fugim nicaieri cel mult fugim la bestiile urlatoare din dotare
Mamaaa, e martzisor, bleah, trebe sa ma fatzai dupa snururi si flori si martzisoare... dar lasa, ca-l brifez pe tati si-l trimit in mission impossible.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
sraluca spune:
Bine v-am gasit fetelor la scutece.
Ne asteapta un drum lung impreuna.
Imi pare rau ca nu am apucat sa mai postez si eu la final de odisee dar mergem mai departe.
Va pup si va multumesc pentru sustinerea de pana acum. Uneori te scoate din mari belele.
Sa o tinem tot asa! (Asta suna gen:"sa traiti bine!")
sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006
Catalina spune:
Neata fetili, hop si noi in noua era. Baaaai ce baieram ati tras azi noapte. Io am tras la aghioase ca Matei m-a facut praf. Nu stiu nene ce a avut ca a urlat si s-a scremut si s-a foit de nu mai puteam. A bagat ieri la mancare ca purcelu (880 gr) si cred ca il supara gazele.
Mai facem azi o incercare cu vaccinul. Sper sa i-l faca ca e si tati acasa si nu sunt singura la eventuale urlari mai nasoale. La 10 jumate i-l face asa ca sa va ganditi la noi.
In rest, eu as vrea sa trag o fuga pana la Cora azi daca ma lasa, ca ne trebe lapte, servetele, detergent si as vrea sa ii cumpar niste body-uri mai subtirele (dar tot cu maneca lunga) si pantalonashi la fel. Ca sa nu mai am io impresia ca se incalzeste. Desi acu am stat cu ochii pe termometru si nu a trecut de 25 noaptea - ceea ce e mai bine decat era.
Bubite tot mai are, asa ca o spuzeala, dar atat. Nu mai are din alea rosii (pe care am dat cu pudra Baneocin si au trecut).
Bai dar ce vorbeste gura fara mine in dimineata asta. O fi de la cafea ....
Hai ca intram sa raportam mai tarziu. Pana atunci pupici de martisor la toate mamicile.
Ana_Alx spune:
sa aveti cu toatele o primavara superba alaturi de bebeii vostrii!!!!
bun regasit la scutece si la cat mai multe capitole!!!!!
gabriela_s super treaba cu filmuletul
31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(2 ani si 11 luni)
eli1977 spune:
Eeeee, v-am gasiittt!bine ne-am regasit aici, la inceputul unui nou drum!
O primavara frumoasa va doresc din tot sufletul, alaturi de bebelusi sanatosi, papaciosi si cuminti!
Eli si bebe Andrei_27.01.2007
kateryna spune:
Bine v-am regasit "Stelute de ianuarie-februarie 2007"!
Ce frumos ca trecem mai departe de 1 martie, prima zi de primavara. Ma gandeam aseara ca anul acesta am cel mai frumos martisor- pe bb. Mai tineti minte felicitarile pe care le faceam atunci cand eram mici ptr mame de 8 martie cu "La multi ani, mami! Te iubesc mult!"? De acum, e randul nostru sa fim mamele care vor primi aceste felicitari, un pupic de la copilasii nostrii si un timid "Te iubesc mami!"
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George