Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 7
gio spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Parca zicea cineva ca a gasit Infarix Hexa la 215 ROn? Imi cer scuze ca nu mai stiu cine, dar nici nu am timp sa caut acum. Pana la urma asta era pretul? Si daca da, unde?Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
eu ziceam; in zona raul doamnei, peste drum de mega image, e o farmacie de cartier - Help se numeste. acolo au cu 215 ron (bine, dau ei o reducere de 5 % ca altfel e 230 ron, dar le spui si insisti si il iei cu 215). eu l-am luat.
pupici
Mamix2
maimutzica mare & maimutzica mica
lucialu spune:
FELICITARI TUTUROR PENTRU BEBEI!!!
SA VA TRAIASCA SI SA CREASCA FRUMOS SI SANATOSI!!!
Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut filmuletul.Este extraordinar DC-ul!
NU pot sa spun decat ca este cu adevarat FRUMOS!!!
nu mor caii cand vor cainii...
adela2006 spune:
buna fetele bine v-am regasit la scutece
am fost aseara la control cu tot cu copil si am intrat imediat totul e bine si frumos mi-a dat niste ovule si pastilute speciale ptr cat alaptez ( cei 3 stropi ai mei ) zicea sa o sun cand renunt la cei 3 stropi sa luam niste medicamente catalina messa voi nu le-ati luat ca stiu ca nu mai alaptati ?
uterul s-a retras frumos e ca inainte deci stratuletele mele de slaninuta sunt doar stratulete de slaninuta si atat cica peste 2 luni ma pot apuca de sport dar fara abdomene
mi-a dat nr de telefon de la o maseuza abia astept sa o sun imi fac cadou de ziua mea un masaj
copila e super maraita
azi merg din nou la dentist si am chemato pe socrela sa stea cu Alexia numai bine le trimit la plimbare ca e asa frumos afara la noi
va doresc o primavara frumoasa
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
adela2006 spune:
albinutza cum mai stai cu bubitele de la pasa ai incercat si metoda mea ?
criss sper ca esti bine mai intra sa dai un semn 
si eu si fica-mia va multumim ptr martisoarele frumoase
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
cristinamaria spune:
Buna ziua!!
Am citit cu emotie aseara tot ce ati postat!
Va transmit din partea viitoarelor mamici de mai-iunie 2007 toate cele bune sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si fericiti!! 

cristina
30+
simkat spune:
Fetelor, am si eu o problema, cum trebuie sa arate kk de bebe alaptat la san?
La bebele meu este mai apos, galben-maroniu, si cu niste bobite ca branza dulce. Imi este teama ca nu este laptele bun, gras, si sa nu il dau in loc de apa. Nu stiu ce sa fac, am un cantar mecanic si arata ca a luat in greutate 600g, in 2 saptamani. Dar eu nu sunt convinsa ca functioneaza cum trebuie.
Am uitat sa mentionez ca Bebele mananca 120-130 ml la o masa (i-am dat lapte muls in biberon), dar dupa ce mananca nu adorme decat dupa 1 1/2 - 2 ore de marait si tinut in brate.
Raducu(19.02.2004)+ Valentin (14.02.2007)
gabriela_s spune:
simkatarata ca o ...omletuta asa?e normal (mie asa mi-a zis pediatra )
vreau si eu sa incep un program de aerobic,mai ales ca am sala la 2 pasi de mine,cu aerobic,masaj ,fizioterapie!eu tin regim,dar fara nitel efort nu or sa plece ele kilogramele.nu va speriati cand zic ca tin regim,nu ma infometez,doar am renunat la dulciuri,paste,pizza,mancare chinezeasca,prajeli,sucuri.beau apa plata,mamanc iaurt,fructe,legume,branzica din cand in cand (nu sunt mare fan dar tb pt bebe),5-6 oua pe saptamana,carne de pui fiarta sau la gratar.painea am inlocuit-o cu "tencuiala" cum ii zic eu,e un soi de paine finlandeza din fibre (au la mega image),e buna si ajuta la tranzit
.
marina ai o fetita grasunica si superba!!!nu ti vine niciodata sa o musti de obrajori???????????????????
alinuk vad ca l-ai invatat pe bb teo sa fie atent cu doamnele...![]()

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
alinuk spune:
Sim
kktza de bb alaptat la tzitzi tb sa fie galbui de consistenta unei omletzici.
Eu zic ca dupa cum relatezi bb e oki si la luat in greutate de asemenea..
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
acina spune:
Aha deci aici erati.Bun venit la scutece.
Fetele am vazut montajul vostru, e asa frumos.Sa fiti unite pana la sfarsit.
Va pup si bebei sanatosi si mancaciosi (caci frumosi am vazut ca sunt
)
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
simkat spune:
Am incercat sa pun si eu pozele ingerasilor mei in albume. Sa nu dati cu rosii daca nu am reusit.
Pupici!
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/album/576460762391738795
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/album/576460762391697963

Anelin-George (7 ian 2007)