Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

quote:
Originally posted by A.Alina

quote:
Originally posted by Daconst

Mady,sunt convinsa ca toti bb-ii sunt minunati...mie inca nu-mi vine sa cred ce frumos e sa ai copil.Deja ma gindesc la bb 2.

Dana, poate mai o sa ne intalnim la o odisee, daca astepti macar un an!

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Astept,Alina sa-l vad macar pe Lucas ca merge si apoi iti spun daca mai vreau...ca pina acum mi se pare prea frumos ca sa fie adevarat.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Simkat ii dau doar un san si apoi nu mai plange si suge exact 5 min dupa ceas nimic mai mult. Nu stiu si eu ma minunez ca totusi ia in greutate. In prima luna a luat 1.300 si a doua 1.040 deci e bine zic eu.
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Felicitari pentru intrarea in "Clubul scutecelor"! Fetelor, este emotionant filmuletul vostru de pe prima pagina! "Bucuriile de sept-oct 2006" l-au apreciat in mod deosebit!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

messa

quote:
Livia, la mine e asa - daca ii dau mai devreme de doua ore, face bur-bur in burta, e reteta sigura de colici; daca o las sa urle, ma dor urechile, asa ca nu o las - deci ii dau un pic de ceai si suzeta si rezist stoic o ora plimband suzeta de pe pat, de unde o scuipa, in guritza, apoi ii dau sa pape.

in sfarsit dragutza de tine ai dat si reteta succesului in privinta programului la laptic. o sa il pun si eu in aplicare, copy / paste dupa tine. daca o sa functioneze promit ca o sa iti platesc drepturi de autor (o cinste pe bune cu suc, bere, pizza, ce vrei tu cand ne vedem cu prima ocazie).

dana parerea mea este ca poti sa il mai tii langa tine inca o luna macar. eu asa am hotarat pana la 3 luni cu mine dupa aceea singur in patutul lui, moment care ne-a spus d-na doctor ca nu mai sunt asa mari probleme (riscuri) daca doarme pe burtica.

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

mamiLili multumiri pentru aprecieri, avem printre noi o colega super inspirata.

sraluca si eu il tin pe bebe cu capul descoperit tot timpul in casa, ii pun o caciulita doar 1-2 ore dupa baitza si cand aerisesc dimineata. apropo vroiam sa te intreb ce vaccin i-ai facut lui bebe?

va pup

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Fetelor, felicitari si din partea mea cu ocazia trecerii la scutece si cu inceputul acestei noi primaveri[ Primavara asta chiar va fi cea mai speciala a vietii mele, e prima pe care am sa o petrec impreuna cu fetita mea si ma voi bucura de fiecare moment si prin prisma ochisorilor ei de copil.

eu din pacate nu prea am avut timp sa postez, dar va urmaresc si va
multumesc pentru multe lucruri utile pe care le-am aflat aici pe forum. sper sa pot intra si eu mai des, daca imi permite sefa mica.

mai avem putin si facem 4 saptamini, zau nu stiu cind a trecut timpul, si cu toata oboseala ma gindesc ca acusi se face mare si o sa imi lipseasca clipele astea cu ea cit o giza...

am si eu citeva intrebari: nu mai stiu cine spunea ca ia lecitina, vreau sa stiu cit si pentru cit timp - se ia pe toata perioada alaptatului? eu am inceput sa iau de doua ori pe zi cite 1200mg
si am vazut o imbunatatire clara, nu mi se mai astupa canalele asa de des, acum nu stiu daca e de la lecitina sau pur si simplu asta mica suge mai bine...
si fetelor, voi cum ii distrati in timpul zilei??? eu am impresia ca acest copil se plictiseste domne', ne plimbam un pic, ii vorbesc, cintam, si tot nu e multumita parca asteapta si altceva, ar trebui
sa fim in continua miscare... daca o pun jos pe pat sau in bouncer urlaaa!

dana, aici se spune ca poti culca copilul pe burta in momentul cind e in stare sa se intoarca singur, atunci deja pericolul de sufocare e foarte mic. noi oricum nu am ajuns la stadiul ala, acum mi-e frica dar si a mea doarme mai bine pe burtica.

Monicutz si eu am aceeasi durere/arsura citeodata,parca se stringe ceva inauntru, si nu e cind sinii sunt plini neaparat, asa ca nu cred ca e din cauza asta. culmea e ca eu cred ca se intipla cind
plinge bb?!

va pup si mai revin

biribu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

marybell, bere, fato, gata era sucului, mi-au ajuns noo luni de post! sper sa functioneze si la tine, eu nu ma plang de colici chiar cand nu doarme noaptea, fiindca nu doarme ca e ticaloasa, nu de burta.

Fetelor, eu cred ca fi-mea e fix invers ca toti ai vostri - voi azi v-ati plans cam toate de maraiala si coliceala, a mea a dormit lemn, o doare la basca, mananca, gangure si trage la aghioase... sa vedem la noapte!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

in sfarsit s-a linistit si a adormit! blestematele astea de colici ma aduc la disperare. nu stiu cum si cu ce sa mai ajut copila sa nu mai sufere atat. cand o vad cum se chinuie stau cu lacrimile in gat. i-am dat debridat, sab, cu foenul, leganat, ce mama naibii nu i-am facut si degeaba, ca azi a avut niste crize de se sufoca de plans si ma-sa alerga cu ea in brate prin casa, in pragul disperarii...
imi bag picioarele in ei de cercetatori americani de kkt care studiaza ce kk a facut musca verde si ce efecte are asupra stratosferei din tanzania in loc sa cerceteze si sa scoata un medicament pt colici si unul pt greturile de sarcina sa nu se mai chinuie, nene, lumea asa!!

ma duc sa ma culc! nici nu stiu daca o sa pot adormi de draci!

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Messa - cand o scapa fie-mea de colici o sa ma imbat cum ai facut tu cand am trecut la scutece si eu am murit de invidie. ca n-am mai pus gura pe alcool de luni de zile si, mama, ce-as mai trage un whisky! sa ma imbat si sa dorm tun!

Laura si Eva (11.ian.2007)
poze cu Eva

Mergi la inceput

adela2006

quote:
marybell eu ma refer la ultima chestie de acolo cererea aia ce sa scriu in ea ? eu stau in timisoara

eu am facut-o simpla si suna cam asa:

Subsemnata Culescu Maria, angajata a Academiei de Studii Economice Bucuresti, in cadrul departamentului financiar - contabil, in functia de economist, va rog sa imi aprobati intrarea in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, incepand cu data de 1 martie 2007. Va multumesc.

atentie doar sa iti iei numar de inregistrare la ea, sa fie stampilata si semnata de director, patron ce ai acolo. daca nu sunt multumiti cei de la personal o sa iti mai spuna ce sa mai adaugi in cerere. la mine a fost ok asa cum ti-am redat-o mai sus. succes

anis tu parca spuneai ca incepi un tratament homeopat impreuna cu Iarina. cum va simtiti? e vreo schimbare sau e prea devreme?

ana alx mie mi-a recomandat sport abia dupa 6 luni de la operatie, mai ales ca am avut si unele complicatii, mi s-a desprins operatia in 4 locuri, insa eu de 3 saptamani ma duc duminica la bazin + sauna si nu stau 1 ora doar, ma duc de la 10-11 dimineata pana pe la 4-5 dupa amiaza. deocamdata ma simt super ok.

aelita tu ai reusit sa ii faci program micutzei tale la papat laptic? daca da cum ai reusit?

va pup

poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput