Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

In sfarsit, am ajuns la zi. Numai ca maine iar voi ramane in urma (musafirlici care te intreaba ce faci toata ziua de nu ai timp de vizite)

Gabriela, felicitari pt filmulet. De prisos sa iti spun ce bine m-am simtit cand m-am vazut in el.

Liliana, super albumele.
Am vazut multe poze cu bebelusi unu' si unu!Sa le dea Dumnezeu sanatate la toti sa creasca mari spre mandria parintilor!

Adela, fetita mea are mereu caciulita. Daca i-o dau jos, stranuta. Asa s-a invatat. De fapt, ea stranuta destul de des. Trebuie sa fiu atenta cand o schimb si cand ii fac baie.

Nu stiu cine zicea de marimea diferita a sanilor. Si la mine e la fel. Unul e mai plin, altul mai gol. Nu imi fac griji (inca).
Eu habar nu am cat mananca mandra mea! Papa pana se satuta!

Colici avem si noi.Insa, partea cea mai rea e ca nu face kk decat ajutata cu termometrul. Cred ca am invatat-o asa cand a avut prima data colici. Sora mea mi-a spus ca ea a folosit termometrul pana a trecut la diversificare Cap sec ce sunt! /mi-am stricat copilul!

As vrea sa ma mai vait, dar trebuie sa o ragai. Are coici si se cam cearta cu sanul meu

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Buna,
v-am citit printre biberonari, imi cer scuze ca n-am timp sa va iau pe fiecare in parte...

Dupa vaccinul de ieri Eviusha a fost un pic agitata, nu a mancat prea bine dar in rest a fost ok. Nu a plans absolut deloc cand i-a facut injectia, dr. asta are o mana de aur. Jur ca-l iubesc! E singurul medic pe sufletul meu. Poate va povestesc detaliat data viitoare.

Vroiam sa stiti ca suntem pe-aici, cam agitate si ocupate zilele astea.

Dar revenim in forta.

Pana atunci va pupacim

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, care dati ceai de anason la copii (sau il beti voi) - aruncati-l naibii - uite ce zice FDA (Food and Drug Administration), ca cica ar contine o neurotoxina care da convulsii, voma, tremuraturi si REM (miscari oculare rapide):

http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2003/NEW00941.html

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IoanaN spune:

Laura, si feciorul meu are colici teribili de suportat...nu mereu dar din cand in cand si cand il apuca mi-e tare mila de el. Asta e...o sa treaca. Am colic calm acum un cocktail de plante cu carbune medicinal care vad ca da cat de cat rezultate...din amalganul de produse pentru colici la bebici care le gasestri aici pe rafturi in toate magazinele...asta e singurul...care il ajuta.

Si eu astept sa beau o gura de gin tonic sau orice :))) dar sa fie...mai beau bere dar nu foarte multa. Aelita esti o scumpa cum ne raspunzi la toate....

eu sunt tare suparata acum...sotul meu se simte lasat pe dinafara si se cam cearta cu mine din cauza asta... exact de asta aveam nevoie acum...
va pup fete dragi...

ioana si matei nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Eu am evitat senzatia de lasat pe dinafara... il las... pe dinauntru! Si cum n-am somn la ora asta cand in sfarsit gārgārele doarme... ma duc sa-l... scol.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neataaaaa (de data asta chiar e )

alinuk super tare faza cu verisoara...gata,ne da internetul asta de gol.............

dana ce smechereste imbracat e lucas!si sa stii ca filmuletul vostru m-a convins:azi ma duc si ii cumpar si eu lu fi-mea un carusel.
n-am luat pana acum ca nu am cum sa il fixez pe patut pliant.dar m-am decis sa ma duc sa ii iau un pat de lemn si am terminat balciul. pe asta de panza il plasez in camera maica-mii,cu ocazia asta ne mai scoatem si noi de o utza utza linistiti din cand in cand.ca na, aseara de ex donsoara era mancata si imbaiata,dormea ca un ingeras si in clipa in care a pus tac su mana pe mine a inceput sa planga...mai e cazul sa va zic ca a tacut imediat ce m-am dus sa ma uit la ea????nici macar nu a fost nevoie sa o iau in brate,doar sa ma vada ea acolo,nu cu tac su in pat...grrrrr.si ce zambet de satisfactie a tras!!!"na ca v-am stricat momentu!"ce o ciupesc eu pe ea de fundulet...!!!

anis merci frumos de raspuns,am mai cumparat si eu de la bbconfort ,inseamna ca acolo vazusem,nu mai stiam.
speriata de ce ai patit tu cu pozele,eu am facut o selectie cu cele mai reusite si m-am dus sa le scot pe hartie.gata,le am in album.

am inteles si eu ce zicea adinushde papadie...ca nu stiam care e faza,am vazut si eu ca e subiect despre noi .si ce de reactii... e clar,de la filmuletul nostru or sa se umple maternitatile in vreo 9 luni!

messa eu i-am dat o singura data ceai din asta lu fi-mea,la sfatul maica mii.a avut si pitica mea colici rau de tot intr o zi,de la un iaurt cu fructe mancat de toanta de ma-sa...eu cred ca ceaiul a linistit -o fiindca era caldut,nu ca ar avea neaparat cine stie ce,ca eu una nu cred in ceaiuri.

si lasa omul ,il ...scoli ...asa in zori de zi!...........eu doar jinduiesc la ora asta.ah ce imi lipsesc dusurile noastre impreuna dimineata,ce mai intarziam la servici...............ce vremuri!!!!gata ,acum ma duc sa schimb un pampers ca da cu bombite fi-mea!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

am citit de metoclopramid...gio il iei la sfatul unui medic?ca stiu ca e cam periculos daca e luat cum nu trebuie.mie imi daduse dr in luna 2 a sa iau,cand aveam greturi.in primele zile il luam de 3 ori pe zi ca haplea pana cand m-a luat taica meu la rost ca eram chiauna si chiauneam si bietul copil.mie una imi da o somnolenta terrrrribila si stiu ca are efect si asupra sist nervos .

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor, va spun ca in dimineata asta ii pup picioarele lui Dumnezeu ca pot merge si ma pot misca. A fost un cosmar azi noapte!
Pe la 3 jumate m-am trezit (ca mai nou ma trezesc singura la orele astea inainte cu vreo 10 min de bebe) si nu ma mai puteam da jos din pat din cauza spatelui. Am incercat cum am putut, pe o parte, sa ma tarasc, NIMIC! Am inlemnit si m-am apucat sa ma jelesc asa cum face mamaie saraca (care are coxartroza). Noroc ca era sotul langa mine, inca o chestie pt care ii multumesc lui Dumnezeu. M-a ajutat sa ma ridic, ei bine, nu prea puteam sa merg. Decat asa tinuta de pereti. Groaznic!
Nu aveam in cap decat ca peste 2 zile sunt singura cu bebe si cum pot eu sa am grija de el ... Va spun, abia acum am realizat ce dar extraordinar avem ca putem merge.
Am chemat salvarea, mi-au facut ceva pe vena (Dexa nu stiu cum) si una in fund (cu calmante). Nu m-a lasat durerea nici acum (diagnosticul zice Lombosciatica gradul II) dar macar pot sta pe scaun (dovada ca va scriu) si pot merge, chiar daca imi cam tarasc un picior. Am o reteta de medicamente, sper sa ma dreg cu alea, o sa imi iau si niste gel din alea de le face reclame, Voltaren sau Fastum, nu stiu care o fi mai bun. Mi-a zis sa imi mai fac 4 injectii pe vena dar nu am cine sa mi le faca si imi e si cam frica sa imi bag in vena toate alea in conditiile in care voi fi singura cu copilul.
Va spun ca m-am speriat CUMPLIT. Am retrait momentele alea de la inceput cand credeam ca nu voi putea sa mai am grija de Matei. Multumesc lui Dumnezeu pt picioare.

Hai va pup, sper sa ramana vremea frumoasa asa ca ma tarasc eu si pe afara azi, mai ales ca e si tati.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Messa

Fetelor, care dati ceai de anason la copii (sau il beti voi) - aruncati-l naibii - uite ce zice FDA (Food and Drug Administration), ca cica ar contine o neurotoxina care da convulsii, voma, tremuraturi si REM (miscari oculare rapide):

http://www.fda.gov/bbs/topics/NEWS/2003/NEW00941.html

--------------------

SUBSCRIU
si iata ce va scriam acum vreo 2-3 sapt cand am renuntat la ceaiurile miraculoase ...si jur ca productia mea de laptik e oki (uneori chiar si 250ml la un muls, dupa 4 ore) - la lichide nu am renuntat insa (3-4 litri/24h).

Am o prietena medic homeopat si mi-a confirmat si ea cam ce scrie prin materialele acelea. Ba mai mult, a venit de la niste cursuri de curand si m-a sunat disperata sa ma atentioneze in legatura cu ceaiul de anason si chimen pe care cu sarg il inghit... larevedere nu mai beau nici de ala.

S-a demonstrat stiitific cum ca aceste ceaiuri (chimen si anason + fenicul) sunt neurotoxice si scad in timp secretia de prolactina. Adica multdoritul nostru laptic se duce pe apa ignorantei noastre si a celor care ne recomanda remedii babesti. Singurul efect pe care il au este de a linisti mama prin efectul euforizant al uleiurilor volatile toxice.
Si mai mult decat atat pot produce si intarziere in cresterea copilului.

Asa ca vreau sa va anunt oficial ca nu mai folosesc minunate licori de anason, chimen, fenicul sau derivate...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

atentiuneeeee

incerc pt prima data sa deschid un nou capitol!!

nu dati cu roshii daca ambramburesc pe aici...

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput