Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Fac si eu proba cu noua semnatura.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Lili, merge linkul. super albumul.

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Ylilimic,superbe pozele si filmuletul!Bine zici ca sunteti o familie implinita deoarece ai 2 copii frumosi si sanatosi.Sa-ti traiasca sa fie sanatosi si sa va bucurati toata viata ca si acum de ei!

Mady si Bianca-Maria (31.12.2006)http:9//new.photos.yahoo.com/malina_gheorghe/album/57646076239187611

Mergi la inceput

Lili,acum am vazut si eu albumul...nu vazusem sageata de unde dai pagina.
Foarte frumos.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Monicut,la fel am patit si eu cu pompa electrica...ma dureau sfarcurile de muream.Am renuntat la pompa si scot cu mana,desi nu e la fel de mare cantitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Buna fetelor

Hai ca incerc si eu sa scriu in paralel
ALINUK sunt 1454 vizualizari ale filmuletului. Ca am mai intrat si eu o data dar sunt suparata. Prima oara s-a vazut cu intreruperi, acum a mers jumatate ok si iar a luat-o razna.

DANA e bestial ala micul. Frumos martisor.

GABRIELA nu stiu daca ai citit pe messenger. Felicitari pt filmule, e nemaipomenit, numai cand ma gandesc la el ma ia boceala.

CATALINA asta micul al meu doarme singur in camera din a doua noapte. Prima intradevar ne-a fost frica dar dupa aia nu au fost probleme. cu Babyphon binenteles.

FETELOR care stati cu capul gol (nu voi, bebeii ca la voi ar fi rau ca ar fi curent tare pe acolo) probabil aveti si par, am vazut eu ceva poze paroase pe acolo. Dar cu chelul meu ce sa fac. Imi e friac sa il las in capul gol indiferent de temperatura.

Dar METROCLOPRAMIDUL ala nu le face rau la bebei. Ca stiu ca e cam toxic.Ca nu ai voie sa conduci daca iei. Asa tin minte. Ca mi-au dat si mie odata si am fost groggy 2 zile.

Noi am fost azi la vaccin. A plans cand l-a intepat si dupa aia a plans neconsolat putin in cabinet pana l-am scos la aer. Cred ca plangea: hai sa plecam de aici ca iar ma inteapa astia .
Si ne-a si masurat si avem 63 cm adica in 2 luni am crescut cica cat intr-un an. Va dati seama ca asta imi mananca si urechile si o sa trebuiasca sa umblu dupa haine si incaltari XXXXXL. Valeu!!!!

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Daconst, sunt super filmuletele cu Lucas! Ce vioi este !Exact asa da din maini si Bianca si isi ridica picioarele de zici ca vrea sa le bage in gura

Mady si Bianca Maria(31.12.2006)

Mergi la inceput

Sraluca,si al meu e mai chelios si tot cu capul descoperit il tin.Si avem cam 20-21 de grade.De asta avem probleme cind iesim afara ca nu vrea caciula...se foieste de numa.Conteaza cum il obisnuiesti.

Mady,sunt convinsa ca toti bb-ii sunt minunati...mie inca nu-mi vine sa cred ce frumos e sa ai copil.Deja ma gindesc la bb 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Mady,sunt convinsa ca toti bb-ii sunt minunati...mie inca nu-mi vine sa cred ce frumos e sa ai copil.Deja ma gindesc la bb 2.

Dana, poate mai o sa ne intalnim la o odisee, daca astepti macar un an!

Alina si Vlad Alexandru(08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Multumesc fetele si de vizionari si de aprecieri si de urari! Am facut ceva cat au mancat baietii mari, in vreme ce Adam dormea. Acum e gata imbaiat, mancat si o asteapta pe mami (care in loc sa manance a stat pe net ) sa se converseze.

Filmuletul nu e gata, e in lucru-dar nici o grija, va anunt cand il termin! Prima poza e de 9 ani, de pe vremea cand eram doar prieteni si incet, incet ajungem si la cei 2 copii. Sper ca ati remarcat si partea a doua a titlului: O familie implinita - vreau 2 copii pana la 30 de ani! Iar melodia este You've got to believe (sau cam asa ceva)

OK-tre sa dau stingerea, asa ca ne mai gasim si maine! Sa fiti cuminti si noapte buna si linistita!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput