Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 24
romaria spune:
Multumim Lucas pentru martisor , frumos baiat un pupic de la Rihanna
.
Romari si bebe Rihanna
adinush spune:
Mie mi se mai intaresc sanii asa rau doar noaptea cand e intervalul intre mese mare sau daca nu am alaptat la timp(daca sunt plecata de acasa si sar o masa de ex).Mi se pare normal sa nu se mai intareasca asa rau daca s-a reglat productia de lapte...se face cat e nevoie,nu sa dea pe afara
si mai ales daca bebe papa la mai putin de 3 ore.
Si cu semanatul....pai cand iesim noi in parc..a mea e alba branza,fata Marinei e chinezoaica si baiatul Catalinei e tiganush..ce asemanare ca n-au nici o treaba unul cu altul.
Seamana intr-adevar cei cu trasaturi comune..dar cei 3 crai cu care iesim noi in parc nu intra in categoria asta![]()
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Messa spune:
alinuk, adela. mercic, asa am facut si am dormit 4 ore la rand, ce bine eeeee!!! Logic ca e gārgāre!
Noi stam cu capul gol la 24 de grade, din prima zi.
marybell 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
gio spune:
buna,
v-am vazut pozicile si sunt scumpi tare bebelusii! si as baga mana in foc ca se vede de pe acum care-i don'soara si care-i baietel (exceptand cercelusii). odette e o scumpa!
adinush, ce bine de voi ca va vedeti in parc! desi noi suntem mai multe din zona nu am "pus-o" pana acum de o intalnire. eu am patit-o cu mazarea; saracii copii...facem experiente pe ei. mie una mi-e imposibil sa am grija ce mananc ca de felul meu sunt f haotica.
lili, acelasi sentiment l-am incercat si eu; in fatza atator cuvinte frumoase cam ramai in pana de imaginatie - plus ca s-a cam spus cam tot ce-mi venea in cap...
actele pt ingrijire copil nu le-am depus dar urmeaza, asa ca daca aveti informatii le asteptam si noi.
pt stimularea lactatiei, eu care le-am incercat pe toate
...pot spune ca mai eficient ca Metoclopramidul nu-i nimic (daca vreti sa incercati...). asta are ca efect secundar galactoreea dar chiar functioneaza.
si remediul "homeo"
de care tot am scris - ricinus communis - care ma mentine pe linia de plutire.
meg, cand afli raspunsul in legatura cu "suncile" de pe abdomen te rog sa mi-l spui si mie. doar ca eu cred ca se vor "eterniza" acolo
.
marina, ma indoiesc ca daca sotzul trece pe la magazinul acela din dr taberei mai gaseste flatulinul. am epuizat eu stocul, sorryy!!!
cata, deci pana la urma infanrix-ul are si el ceva efecte secundare, ca doar nu-i ser fiziologic, e totusi vaccin.
va pup
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
anis spune:
gio , mare atentie cu metroclopramidul.face lapte ,dar cand il opresti gata.Si nu e indicat pe perioada lunga.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Fetele...
EU SUNT CAPIATA>....urla nene de ma innebuneste...e mancata..ii pun si supozitor pt kaka...si urla..cum o i-au in brate tace....asa ma santajeaza..in brate nu zice nimik.
Am zis sper sa rezist cateva zile s-o dezvat de brate ..ca altfel vai de mine..
In alta ordine de idei, alataieri am avut iar probleme cu unul din sanii, f dureros, noduli etc...deja m-am obisnuit..azi am avut cu celalalt...OFFFFFFF
In fiecare seara congelez cate 150ml lapte...deci cand o sa ajung sa nu mai am surplus cred ca nu o sa mai am probleme cu sanii.CA nici nu stiu ce o sa fac cu laptele muls...ca trebuie dat in maxim 3 luni..si eu nu vad sa am cand sa ii dau...asta ar fi in detrimentului laptelui din tzatica...da ce sa fac? sa-l arunc? daca il las acolo ..o dau in altele
Credeti-ma ca imi vine sa urluuuuuuuuuuuuuuuuuuu
nu stiu daca ma cititi ..dar imi descarc si eu sufletul pe aici...
ca mie tare greu...ma ajuta si sotul si bunica..dar ce te faci cu o urlatoare..zi si noapte....si o iubesc tare mult oricum..dar vreau sa ii fie bine...Are colici..nu altceva...si ziceam si eu ca poate la al doilea copil scap.Sper sa treaca repede perioada asta.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
marinar spune:
hello...azi am cam tras chiulu'
adela eu nu-i pun emmei caciulitza in casa. temperatura e de 23-24 e grade.
marybell merci de info- io tot in s 2 stau.
dana pupici pt bebe Lucas-e un dulcic.
a.alina super si bb vladut.
adinush eu ieri si alaltaieri am papat mai mult iaurt cu musli si...bebelina mea nici kk nu a facut si s-a foit si s-a scremut si a plans...si inca mai plange de nu stiu ce sa-i mai fac. sau o fi puseu din ala de crestere...ca am ajuns la o luna jumate!!!
ricinus communis - gio de unde se cumpara? aaaaa si care-i faza cu metroclopramidul? cum iei?
nu stiu care-i treaba cu flatulinul dar nu eu am intrebat. noi inca mai avem ca nu prea l-am folosit. aseara i-am dat dar nu-i mai dadusem cu el de 2 saptamani. deci mai avem.
anis ai rezistat tu pana acum...mai rezisti si de acum incolo. e nasol, a mea urla de ieri si tot nu stiu ce sa-i mai fac. nici nu o inteleg. de ex are momente cand nu vrea nici in brate, urla si urla si urla....acum am pus-o in pat, nu inpatutzul ei, nu ma vede dar poate ma simte, stie ca sunt in camera si...trage la suzi si sta cumintica.cand o sa vina tati acasa si ne asezam la masa cred ca o sa ne stie iar tot blocul. uffff
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
gio spune:
marina, metoclopramidul se ia in doza de 30 mg/zi (3 pastile) si max 2 sapt.
ricinus trebuie dilutie ch5 si se iau 5 bobite dim. si 5 seara.- trebuie sa gasesti o farmascie ce vinde remedii homeopate.
scuze de confuzie, cred ca era monu.
Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
simkat spune:
quote:
Originally posted by romaria
Simkat nici eu nu mai aveam lapte ca inainte dar vad ca fata se satura si creste in greutate. Si eu beau ceai si supe si compot dar degeaba, peste noapte am mai mult dar peste zi nu prea.
Romaria si Rihanna
Ii dai si completare sau doar san? Ea se linisteste dupa ce mananca, fiindca al meu tot oracaie?
http://new.photos.yahoo.com/simkat21/album/576460762391697963
Radu (19.02.2004) &
Valentin (14.02.2007)