Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 23
oana_bucur spune:
Monu multumesc mult de tot.
Daconst bondarelul tau e beton...m-a amuzat copios.
cu scandalagiul Teodor 5 saptamani
www.albumtown.com/showalbum.php?uuid=51021&aid=78017&page=1" target="_blank">poze DODO al nostr'
Eu si Mandrul
A.Alina spune:
Gabi, eu bonnisanul il dau la fiecare masa, dar in prospect scrie altfel.
Babyphonul l-am primit cadou, cred ca e adus din Germania. Pun poza cu cutia. Eu sunt foarte multumita de el. Cand am dormit cu Vlad in camera s-a intamplat sa nu-l aud si sa-l schimbe si sa-l hraneasca tati. Acum e suficient sa scanceasca ca am si sarit din pat. Babyphonul amplifica si orice scancet pare a fi plans.
Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)
simkat spune:
Aelita, spune-mi si nie mama, ce faci tu de ai atata lapte ca eu nu il am pe tot cat scoti dupa ce papa bebele?
Nu stiu ce sa mai iau, am luat si Galactogil, ceai de chimen si anason (2l/zi), supe, lapte.... si tot nu se mai umplu ca in primele zile. Nu sunt convinsa ca ii mai ajunge laptele (mananca 120-130 ml), iar sanii s-au inmuiat. Sanii vostri se comporta ca in primele zile (inainte de alaptare sunt foarte tari, iar cand te atingi sunt durerosi), sau sunt mai moi?
Comorile mamei, Raducu si Valentin
marybell spune:
Dana ai un copilas gingas si dragutz foc, foc, foc, un scumpic, imi place tare mult. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
megbeng spune:
a incercat cneva in loc de gelul anticolici cu pernuta electrica pusa pe burtica peste haine? la noi a mers! desigur, stau langa bebe in tot timpul asta, cu mana pe perna nu cumva sa se incalzeasca prea tare..vad ca il linisteste...
si noi raportam o zi de super-maraiala din motive necuoscute...mofturici, cel mai probabil, pentru ca toata supararea trece daca ajunge bebe in brate la mama...oricum, a fost nasol ca azi a cerut san la 2 ore fata de 3-4 cat cerea de regula..si nici de dormit nu prea a dormit.
mai...voi cum mai stati cu silueta, cele care ati nascut natural, mai ales? eu inca am burtaaaaa...multaaaa....si piei care-mi atarna....

..de celulita nu mai zic nimic, macar burta de s0-ar retrage odata, desi fara abdomene..slaaabe samse
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

A.Alina spune:
Am pus si eu poze cu Vladut.
Sper ca le puteti vedea.
eli1977 spune:
Dana, Alina, ce cavaleri frumosi avetiii!!!ce scumpei sunt!
BEBE ANDREI
ELI si bebe Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
adinush spune:
meg eu cu cezariana si mi s-a retras de tot cam pe la 6 sapt..adik s-a retras in sensul ca nu mai e ca un balon dezuflat.Grasime mai e,dar e teapana acolo..cand apesi pe burta nu mai e ca un balon umplut cu apa.
Nu mai stiu cine intreba despre sport dupa ceza...fiecare e cu ritmul ei asa ca duceti-cva la control si credeti dr pe cuvant.Mie de ex mi-a zis ca pot sa bag sport la greu dar mi-a facut eco si uterul s-a retras de tot iar cicatricea e micutza si foarte bine prinsa.Daca vi s-a zis sa mai asteptati cu sportul inseamna ca au avut un motiv bun si nu fortati.
Saptamana trecuta aveam pofta de fasole cu ceva afumat(eu am ramas retroactiv cu pofte..zici ca mai am unul) asa ca mi-am facut.am asteptat efect asupra bebelinei..si am ramas cu asteptatul.Bucurie mare pe capul meu asa ca ieri mi-am facut varza cu niste costitza afumata.Eeee..aici nu mi-a mai iesit figura.Saracul copil a urlat ieri ca din gura de sarpe,sa foit,s-a chircit,a adormit intr-un final si azi de dimineata am luat-o de la capat.
S-a linistit cat de cat in parc si de cand am intrat a luat-o de la capat.Bineinteles ca am aruncat restul de varza dar ma gandesc si eu ca omul cat poate sa plang dupa o portie de varza mancata ieri pe la 4?

Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
A.Alina spune:
Multumesc, Eli. Eu cred ca toti bbii sunt foarte scumpi si parca toti seamana inte ei.
romaria spune:
Simkat nici eu nu mai aveam lapte ca inainte dar vad ca fata se satura si creste in greutate. Si eu beau ceai si supe si compot dar degeaba, peste noapte am mai mult dar peste zi nu prea.
Romaria si Rihanna