Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Sa va zic una buna..

Vad ca filmuletzul cu noi a fost vizionat de peste 1250 ori..oricum fiecare dintre noi l-a vazut de ..in medie 5 ori, vorbeam si cu Adinush..si tot ramane de inca multe ori vazut si de cei din afara..

Si ca sa vedeti ca lumea nu e asa de mare... ne suna ieri o verisoara a sotziunii cu care vorbim mai o data in an asa... si-l ia tare:

"auziti voi aveti bb???" V-am vazut pe net..
Ma uitam la un filmulet de pe DC si cand colo mi se pare o fatza cunoscuta, dau inapoi de vreo trei ori...Vad bine ce naiba, ...da cum asa ca ultima data erati subtirei singurei..si acum..!?
Sa va fie rushine ca aflu si eu ca ni s-a marit familia de pe net"

ce sa mai zica bietul tatik... "Hai sa anuntam toata familia, tot arborele genealogic ce sa mai... cu catzel cu purcel..."

m-a amuzat copios faza...asa ca aviz si voua care cum v-ati anuntat rude, prieteni..lumea e mica!!!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

monu ce punga cu gel?despre ce vorbiti ? ca vreau si eu ca si al meu se vaita si geme si icneste in continuu

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(2 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

stiti nu ca aici ne barfeste lumea...
am dat si eu cu clontzu' un pic si le-am multumit in numele tuturor..

barfa de DC, suntem VDT!!

...gabitza in special!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

quote:
Originally posted by adela2006
oare numai eu ii tin caciulita pe cap la bebe alexia ? mai pune careva caciulita la bebe ? cate grade aveti voi in casa ?

Adela, si eu il tin pe Vlad cu caciulita, mai mult pt a nu-si indoi pavilioanele urechilor. La mine sunt 22-23 grade.
Spuneai ca mergi la masaj, avem voie si pe burta, noi astea operate?

Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Gabriela, era sa uit.Bara de juacrii e de la firma bebecomfort, cred ca o mai au pe siteul de la reclama.Se poate pune la carucior, la scaunul de masina..si pe unde mai vrei tu.E o bara care are niste sfori care se inchid..
Si pe mine m-a dat pe spate pretul.Sincer HDD a crapat de la uzura, ei doar au recuperat datele de pe el..dar nu ma asteptam la asa suma.Important e ca le-am recuperat..ca muream cand o sa ma intrebe fetele mele cum aratam eu cand eram gravida sau ele cand erau mici..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Scuzati ca a raspund asa tarziu dar acum am reusit.
Punga cu gel cutia arata cam asa punga cu gel shiffa pack
in interior este o punga cu gel albastru care se baga la micro si apoi o poti pune pe burtica. Are efect. Am gasit-o la sensiblu dar f greu.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

quote:
Originally posted by monu

Scuzati ca a raspund asa tarziu dar acum am reusit.
Punga cu gel cutia arata cam asa punga cu gel shiffa pack
in interior este o punga cu gel albastru care se baga la micro si apoi o poti pune pe burtica. Are efect. Am gasit-o la sensiblu dar f greu.

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Monu si cat costa ?

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(2 ani si 11 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Venim si noi cu intarziere cu un www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank"> Martisor .

Si ca sa ne vedeti mai bine,mai punem si un www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">snurulet la el.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

A costat 180.000

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna fetele, pupici de la mine si Matei, desi sincer el nu prea are chef de pupici. Nu stiu daca o fi de la vaccin sau nu dar am avut o noapte super agitata - nu plans, doar agitatie si azi la fel, a si plans,cere mancare cel mult la 3 ore (cred ca din cauza ca nu doarme). Doar acum ce si-a revenit nitel si rade si face zambre la mine.
Eu sunt rupta, dupa o noapte cand mai mult l-am pazit si dureri de spate atroce, nu mai stiu cum sa ma pun. Colac peste pupaza acum mi-am tras si oglinda la dulapul cel nou din hol deci va dati seama ca mandria mea e in gunoi dupa ce m-am vazut. Si asta in situatia in care mancarea mea de azi s-a rezumat la doua cornuri in parc cu Adinush.
Asta e. Noi sa fim sanatosi.

Salina, cum sunteti dupa vaccin? Sau ai scris si io sunt chioara?

Pupici

Mergi la inceput