Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 21
eli1977 spune:
Anis, ba da, eu v-am vazuut, mereu cand pui poze eu ma uit, ca imi sunt tare dragi toti bebicii de aici..pup fetele frumoase ca niste papusi
ELI si bebe Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY
anis spune:
Eli..saru-mana
si voua
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adinush spune:
Eli noi am explicat acum cateva pagini..pe al treilea rand sunt mai multe butoane..B,I,U,S... pe al patrulea de la dreapta la stanga scrie daca te duci cu mouse-ul introdu mail.Dai click pe el si-ti apare in stanga sus o casuta..in ea introduci ce vrei sa apara..in cazul tau bebe Andrei si dai ok..apare o casuta in care introduci linkul la albumul de poze pe care vrei sa ni-l arati(initial stergi "mailto" care apare acolo).Dai din nou ok si gata
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
Da, Adinush,multumesc mult, sunteti niste dragute toate, cred ca imi scapa ceva, ia sa mai incerc o data
BEBE ANDREI
eli1977 spune:
YUPIIIIII!!!AM REUSIIIT!
Bebe Andrei
alinuk spune:

Bravo Eliiiiiiiii
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
adinush spune:
eei si acum te duci la propriul mesaj..asta care ti-a reussit,ii dai edit si dai copy la toata povestea asta cu bebe andrei.Apoi te duci la profil personal(in stanga paginii,deasupra la mesaje private) si la semnatura dai paste. si salvezi schimbarile facute
In asa fel la fiecare mesaj de al ta o sa apara linkul ascuns sub cuvinte
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
eli1977 spune:
Multumeeesc!!multi pupici Alinuk, Rali, Adinush si celorlalte fete care m-au suportat cat am facut prostii pe aici si le-am stresat!!
adela2006 spune:
rali am incurcat eu ceva de unde se da shere?
marybell eu ma refer la ultima chestie de acolo cererea aia ce sa scriu in ea ? eu stau in timisoara
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
gabriela_s spune:
buna dimineata mamici scuteciste!
am intrat chitita sa arunc o privire mai ampla pe aici,am reusit insfarsit sa citesc ce s-a mai scris(victorieee!).
fi-mea doarme dupa ce a halit zdravan de la sanul meu (cred ca o ora am tinut-o la san,ea tot scuipa,eu i-l tot indesam ,n-a mai tinut faza cu "bebe se enerveaza,face ochi blegi si mama ii da repede bibe").a muncit donsoara de o luasera transpiratiile dar de acum asa facem ca vad ca daca ne dam silinta vine si laptic destul
.
eli stai linistita ,nu s-a nascut nimeni invatat iar faptul ca nu te pricepi la coduri nu inseamna ca e ceva in neregula cu tine.
ma uit la tata de ex,e un adevarat brainiac,la varsta lui are o memorie fantastica si face tot felul de conexiuni de ma si sperie,dar daca il pui la calculator parca e un copilas natang
.
iar tu la semnatura trebuie sa mai scoti din spatiile alea de la coada,unde scrie[/url].
alinuk ti-e dor de facut galerie...
vorbind de galerie,din obisnuinta am intrat la "odisee..." in loc sa intru aici,si daca tot am dat buzna acolo am zis sa arunc si un ochi la mamicile de martie -aprilie,sunt in focuri fetele...
eh,deja astept cu emotie sa apara mamicile de ian-feb 2008.
si tot apropos de galerie,am salvat in calculator paginile acelea din cap 54,cele scrise cat am fost in spital...nostalgie!!!
adelaeu ii tine bonetica pe cap adrianei numai dupa baita.noi avem cam 22 de grade in camera.
nici eu nu am depus dosarul pt alocaitie bebe si nici cel pt cele 6 mil,mi-e asa o lehamite...o sa ma urnesc saptamana viitoare,sa vad cum fac sa se pupe si cu alte treburi din orarul meu.
flaviatu ai doua stelute de februarie nascute in noiembrie ,doua luptatoare mici !sa stii ca eu una am avut inima nitel stransa cand am auzit ca ai nascut la 30 de saptamani ,si doua puiute asa micute...am sperat insa din tot sufletul ca o sa fiti bine toate trei si ma bucur ca ati ajuns pana aici,asa ca ...de ce sa nu ramai cu noi?
rali ai un voinic!cat despre faza cu sfarcurile,e exact cum ma ofticau pe mine ca am sani mari si ca nu sunt sani de lapte!nu mai zic de astia din familie care imi ziceau ca "chinui copila,o amagesc"si sa raman doar pe formula,si uite ca na,avem aproape 2 luni si papam titic f bine,ne ambitionam!formula e doar completare cand nu se satura.
eu una simt asa o bucurie interioara cand o tin la sanul meu (de asta parca nici sa l trag cu pompa si sa ii dau bibe nu ma incanta,dar...),mai ales cand se uita spre mine...
sunt momente pretioase!
si na ca vorbeam de momente pretioase,tocmai ce dadu asta mica niste vanturele de am zis ca s-au crapat peretii...[:-))]mica dar afurisita!zici ca e racheta...[:-))]
vad ca vorbiti de pungute cu gel pt colici,eu stiam ca si un saculet cu orez (sau sare,vb lui anis) incalzit la microunde poate fi util.slava cerului,la noi inca nu a fost cazul ...
lorereferitor la ctrl de 6 saptamani,mie mi-a facut tuseu .asta e,nimanui nu ii place dar trebuie,mai ales la nastere pe cale naturala.
anis ce bine ca ai recuperat pozele!!!dar de ce a costat atat?ti-au schimbat si ceva componente ?
si ca ai intrebat de programul de masa,asta mica a mea de ex mananca la 3-4 h ,max 5 ore (asta noaptea,cand are ultima masa la ora 12-1 si se mai trezeste abia pe la 6,dar nu mereu).
aventura ,a.alina si noi am mai folosit bonnisanul cand a mai avut asta mica o crampita ,doua si a fost bun.eu insa nu i-l dau constant,ar trebui???are destul de rar crize de colici,si papa bine zic eu.
alinuk ,imediat ce se termina podul sau mai incolo stai?socrii mei stau pe turda,de partea cealalta a podului,si dupa ce imi iau carnetul o sa ma perind mai des in vizita pe la ei ,prin urmare si prin parcurile din apropiere . si noua ne place la gradi bota,e liniste si e aparte.poate ne intalnim intr un week end!
lili pup mamica de 2 nazdravani!nu te judeca asa aspru!ni se schimba viata cu totul dupa ce ne trezim cu grija unui copil,dar sa ai doi,sunt convinsa ca nu e usor sa imparti rabdarea,atentia,energia...asa ca nu trebuie sa te invinuiesti ca nu mai poti face lucuri de genul celor pe care le-ai scris.cred ca e totusi o chestie de moment,orice om are cate o zi mai proasta,te revansezi tu![]()
a.alina eu o tin pe bebelina cu noi in camera pana la 6 luni cel putin(am si eu carcaricii mei pe creier
)dar mai incolo o sa o mut probabil ca na...
ce marca de babyphone ai?chiar e asa fiabil cum zici?(eu dorm cateodata de poti sa tai lemne pe mine si degeba).
alinukdragut fostul...eu una n-am avut parte de barbati prea romantici ,nici tati lu bebe nu se omoara cu asa ceva (nici ca are timp,il scuz),ma bucur insa ca e taticul perfect pt copilasul meu,imi e cel mai bun prieten si confident si daca ma gandesc ca se si pricepe la utza am zis tot
.as merge cu el pana la capatul lumii (si i-as face si vreo 4 copii daca ar fi dupa mintea mea nebuna).nah,tineretile astea....
hai ca ma mai apuc sa citesc si mai revin ...
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//