Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Adela, multumim de compliment..am asa multe pozici cu el, mult mai dragute si ma tot chinui sa le pun, dar imi iese mie pana la urma, nu ma las.De caciulita..eu il mai tin cu ea , desi am cam 23 de grade constant in casa, dar sunt caciulite subtirele, nu il infofolesc..si daca ii fac baita pe cap ii mai pun si i-o las noaptea.

ELI si bebe Andrei(27.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Eli
la sfarsit inlocuieste [ / url] cu [/url]

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

rali am reusit multam frumos

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
[purplehttp://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/57646076383182749[/purple]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

adela2006 vezi ca ti-am raspuns mai sus referitor la CIC.

aaa si nu se vad pozele tale, eu nu am reusit probabil ca ai uitat sa le faci publice.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:
Originally posted by eli1977

Multumesc mult Alinuk si Rali!mi-e si jena de acum, o sa ziceti ca sunt batuta in cap!

[url="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / url]

Eli daca stergi spatiile libere - ai 5 iti va iesi link-ul (nu iti spun si unde sunt ca sa nu ma sanctioneze alinuk

Adela ai reusit sa faci link dar nu se vad pozele sau doar eu nu le vad.

Alinuk fara indicatiile voastre nu mi-ar fi iesit link-ul

Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Adela,

nu ai dat share la poze

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_bucur spune:

Monu ce punga cu gel??? Vreau sa stiu si eu caci cu prosopelul cald la noi nu functioneaza ca se raceste repede...functioneaza numai sa-l tinem la piept...si daca il las jos la prima crampa se trezeste si pana acum n-am stiut ce sa ii mai pun ca sa ii tina cald acolo (la un moment dat am adormit ci 2 biberoane calde de ceai pe lateralele burticii).

Amaya am incercat si cu statul pe burtica...deocamdata nu prea am dat nimic afara dar mai incercam.
Intrebare: tu cum ii dai vigantolul caci eu pana si cu pipeta nu sunt intotdeauna sigura de cantitate...de pinde cum ma ajuta si deschide gura insa uneori scpat si ceva mai mult sau nu vad exact daca i-am picurat sau nu caci tre sa ii ating buza sau limbutza.

Clar ceva nu e in regula cu Dodolonele meu...e a doua oara cand imi face asta...dupa un vag matait si foarte scurt tinut in brate la pusul in pat a adormit...si iar doarme de vreo 15 minute. Data trecuta a dormit vreo jumate de ora...buna si aia.
Eu nu inteleg unde sunt crizele de dupa lasatul din brate...iar ma zgaraie linistea in urechi ...chiar daca e de scurta durata...ma tot uit pe geam ca sa verific si e ziua totusi...
eh...nu-i rau...

cu scandalagiul Teodor 1 luna

www.albumtown.com/showalbum.php?aid=78017&uuid=51021" target="_blank">poze Dodo al nostr'

Eu si Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

ia vezi Alinuk

ELI si bebe Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Monicutz...maseaza sanul.Se prea poate sa ai niste noduli ca e lapte stationat , sau ceva lapte inghegat.maseaza si mulge.Pune rece si apoi cald si mulge.daca ai poti lua 1 eferalgam.Important e sa te mulgi, dar nu mulge tot laptele ca sa nu-l stimulezi prea tare.

Aelita..saru-ma de complimente.Da..Iarina are ochii albastrii.Ingrid nu a mai facut febra de aseara.Habar n-am ce are..si imi e frica.Nu te ingrijora cu greutatea bebelinei.Ei au ritmuri diferite.
Ingrid cand era bb era ca a ta..si acum are 12kg.si e peste mediu.

Nu ne-ati vazut si pe noi ...doar cateva fete la care transmitem pupici

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am fost la dr homeopat.Mi-a dat niste bilute mici si mie si Iarinei, si astept sa vedem ce se intampla in urmatoarele 5zile.
Iarina azi e linistita, doarme si mananca , nu imi vine sa cred..
Si vad ca dupa ce ieri am fortat-o sa pape la 3 ore, acum nu mai cere mai devreme.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput