Stelute de ianuarie-februarie 2007
Raspunsuri - Pagina 19
rali spune:
Buna mamici!
Azi am fost si noi la controlul de 1 luna si "m-am speriat" piciul are 5.200 g si 57 de cm (peste asteptarile mele s-a nascut cu 3400g si 51 cm spun ei dar cu siguranta a fost mai greu si mai lung din maternitate am iesit cu 3660g). Alaptez si din cand in cand erau zile in care ii mai dadeam 30-60 ml de lapte praf, doctorita a zis sa nu ii mai dau deloc lapte praf.(si cand ma gandesc ca in maternitate o asistenta mi-a spus ca nu o sa alaptez ca nu am sfarcuri
)
Asa cu zicea si Alinuk anul acesta am primit cele mai frumoase martisoare - pup toti bebeii 
Alinuk, adinush - multumesc pentru explicatiile privind "link-ul ascus sub un cuvant"
sa vedem daca imi va iesi
Simkat - si bebele meu face la fel kk si dr. zis ca e normal
Anis - si eu ar tb. sa-i fac program lui Vladutz, ziua manca din 2 in 2 ore, rar doarme si el 3-4 ore. Noaptea ma trezeste de 3 ori.
Oana - te inteleg si mie mi se face dor de bebe cand doarme ziua.
Eu am epizotomie, o sa merg la controlul de 6 saptamani mai ales ca acum ma jeneaza (parca ma inteapa si ma strange in acelasi timp)mai tare ca in primele zile si m-am ales si cu un frumos hemoroid.![]()
poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)
Flavia-Ioana spune:
MULTUMESC FETELOR ! VA
DULCE !!!
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
Pozicile noastre
alinuk spune:
braco Rali, ti-a iesit linkul!!!
Hai Eli curaj...mai incearca..npo pb ca nu ne restrictioneaza nimeni aici la spatiu...
pup fete cucuiete
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
rali spune:
quote:
Originally posted by eli1977
uof, ne-am facut iar de rusinica pe aici, gata, las asa, sa vina tati diseara sa se ocupe.
va pupam, Eli si bebe Andrei-27.01.2007
[uxrl="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / uxrl ]
Eli mi-am permis sa-ti fac eu link-ul
Eli si bebe Andrei sa nu te superi pe mine
- poti sa il copy si sa il inserezi la mesajele taleRaluca mamica de Vladut (31.01.2007)
adela2006 spune:
eli eu am vazut pozele de la inceput bebe andrei e un scump
oare numai eu ii tin caciulita pe cap la bebe alexia ? mai pune careva caciulita la bebe ? cate grade aveti voi in casa ?
albinutza merci 
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749
alinuk spune:
nu se poate sa il "copy"
Eu vreau sa-l faca ea..
Hai Eli!!!
ma apuc sa-ti fac galerie sa stii!!!

nu te las..
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
eli1977 spune:
Multumesc mult Alinuk si Rali!mi-e si jena de acum, o sa ziceti ca sunt batuta in cap!
[url="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / url]
marybell spune:
adela2006 eu apartin de sectorul 2 cu domiciliul, pentru indemnizatia CIC am fost la primarie sa depun dosarul, insa m-au trimis in alta parte. s-a uitat pe un fel de catalog in care am vazut ca unei DGPG ii corespondau anumite strazi, astfel mi s-a spus ca in functie de strada pe care locuiesc trebuie sa imi depun dosarul la o directie a primariei din str. masina de paine. m-am dus acolo si o doamna destul de dragutza mi-a dat un biletel pe care mi-a scris ce anume am nevoie la dosar. asa ca o sa va scriu si voua exact ce mi-a scris si mie pe biletel doamna:
ptr indemnizatia CIC (cele 6 mil lei), se depune dosarul dupa ce trec obligatoriu minim cele 42 de zile de la nastere;
-dosar cu sina;
-copie buletin + original;
-copie certif nastere + original;
-copie livret familie(completat la zi)+original;
-cerere tip (pe care mi-a dat-o ea);
-adeverinta de la servici din care sa reiasa stagiul de cotizare ale ultimelor 12 luni lucrate;
-copie dupa cererea facuta catre angajator pentru aprobare conc. ingrijire copil, stampilata si cu nr de inregistrare;
cam atat, sper sa va fie de folos;
va pup
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
Messa te pup dulce, mersi din suflet pentru cuvintele de mangaiere pe care mi le-ai trimis vis-a-vis de "plecarea" sau "stationarea" mea langa voi aici pe forum. 
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
adela2006 spune:
Alexia-Maria copilul atomic
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749