Stelute de ianuarie-februarie 2007

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Buna mamici!

Azi am fost si noi la controlul de 1 luna si "m-am speriat" piciul are 5.200 g si 57 de cm (peste asteptarile mele s-a nascut cu 3400g si 51 cm spun ei dar cu siguranta a fost mai greu si mai lung din maternitate am iesit cu 3660g). Alaptez si din cand in cand erau zile in care ii mai dadeam 30-60 ml de lapte praf, doctorita a zis sa nu ii mai dau deloc lapte praf.(si cand ma gandesc ca in maternitate o asistenta mi-a spus ca nu o sa alaptez ca nu am sfarcuri)

Asa cu zicea si Alinuk anul acesta am primit cele mai frumoase martisoare - pup toti bebeii

Alinuk, adinush - multumesc pentru explicatiile privind "link-ul ascus sub un cuvant" sa vedem daca imi va iesi

Simkat - si bebele meu face la fel kk si dr. zis ca e normal

Anis - si eu ar tb. sa-i fac program lui Vladutz, ziua manca din 2 in 2 ore, rar doarme si el 3-4 ore. Noaptea ma trezeste de 3 ori.

Oana - te inteleg si mie mi se face dor de bebe cand doarme ziua.

Eu am epizotomie, o sa merg la controlul de 6 saptamani mai ales ca acum ma jeneaza (parca ma inteapa si ma strange in acelasi timp)mai tare ca in primele zile si m-am ales si cu un frumos hemoroid.

poze Vladutz

Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia-Ioana spune:

MULTUMESC FETELOR ! VA DULCE !!!

Flavia de Alexia-Ioana si Daria-Maria 23.11.2006

Pozicile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

braco Rali, ti-a iesit linkul!!!

Hai Eli curaj...mai incearca..npo pb ca nu ne restrictioneaza nimeni aici la spatiu...

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

quote:
Originally posted by eli1977

uof, ne-am facut iar de rusinica pe aici, gata, las asa, sa vina tati diseara sa se ocupe.

va pupam, Eli si bebe Andrei-27.01.2007

[uxrl="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / uxrl ]

Eli mi-am permis sa-ti fac eu link-ul
Eli si bebe Andrei sa nu te superi pe mine- poti sa il copy si sa il inserezi la mesajele tale

Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

eli eu am vazut pozele de la inceput bebe andrei e un scump

oare numai eu ii tin caciulita pe cap la bebe alexia ? mai pune careva caciulita la bebe ? cate grade aveti voi in casa ?

albinutza merci

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

nu se poate sa il "copy"
Eu vreau sa-l faca ea..
Hai Eli!!!
ma apuc sa-ti fac galerie sa stii!!!

nu te las..

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Multumesc mult Alinuk si Rali!mi-e si jena de acum, o sa ziceti ca sunt batuta in cap!

[url="http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY" ] Eli si bb Andrei [ / url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

adela2006 eu apartin de sectorul 2 cu domiciliul, pentru indemnizatia CIC am fost la primarie sa depun dosarul, insa m-au trimis in alta parte. s-a uitat pe un fel de catalog in care am vazut ca unei DGPG ii corespondau anumite strazi, astfel mi s-a spus ca in functie de strada pe care locuiesc trebuie sa imi depun dosarul la o directie a primariei din str. masina de paine. m-am dus acolo si o doamna destul de dragutza mi-a dat un biletel pe care mi-a scris ce anume am nevoie la dosar. asa ca o sa va scriu si voua exact ce mi-a scris si mie pe biletel doamna:

ptr indemnizatia CIC (cele 6 mil lei), se depune dosarul dupa ce trec obligatoriu minim cele 42 de zile de la nastere;
-dosar cu sina;
-copie buletin + original;
-copie certif nastere + original;
-copie livret familie(completat la zi)+original;
-cerere tip (pe care mi-a dat-o ea);
-adeverinta de la servici din care sa reiasa stagiul de cotizare ale ultimelor 12 luni lucrate;
-copie dupa cererea facuta catre angajator pentru aprobare conc. ingrijire copil, stampilata si cu nr de inregistrare;

cam atat, sper sa va fie de folos;
va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Messa te pup dulce, mersi din suflet pentru cuvintele de mangaiere pe care mi le-ai trimis vis-a-vis de "plecarea" sau "stationarea" mea langa voi aici pe forum.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

Alexia-Maria copilul atomic

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput